Merhaba arkadaşlar ;
Öncelikle birliğimizi tekrar açtığımız bu süreçte geçmişte yaptığımız bir modifiye buluşması etkinliğinden bir video paylaşmak istiyorum sizinle. Bu videoyu kültürü nasıl uyguladığımız, uygulayacağımız ve işleyeceğimizi merak eden arkadaşlar için eski videolardan bulup sizinle paylaşmak istedim.
Tanıtımımız kısa sürede aktif olacak. Bu hafta yönetim ekibimizin çok yoğun ooc işleri olduğu için, tanıtımın kilidini kaldırma konusunda ne kadar hevesli olsakta aceleci davranmıyoruz. Dostlarımızın olduğu kadar düşmanlarımızın ve bizi sevmeyenlerinde olduğu bu ortamdaki arkadaşlarımın hepsine başarılar ve iyi eğlenceler diliyorum. Amacımızın sadece eğlenmek olduğunu ve bu doğrultuda sadece geniş bir ekip ile rolümüze bakacağımızı etliye sütlüye bulaşmayacağımızı şimdiden belirteyim.
Konseptin bundan sonraki işleyişini birkaç madde halinde aşağıda sıralayacağım ;
- Hell's Street Garage bildiğiniz üzere sokaktan gelen gençlerin toplaştığı garaj (modifiye) kültürünün yansıtıldığı bir garajdı. Fakat bu durumda eksik kaldığımız bir yön var. Bununla ilgili bir çözümleme yaptık.
- Hell's Street Garage gerek yukarıda bahsettiğim durumdan gerekse ekibimin kalabalık olmasına olan güvenimden iki garaj olarak açılacaktır. Bundaki en önemli etkenlerden biride tabiki sunucuya gelen hood sistemindeki güncelleme. Bu doğrultuda lowrider ve muscle araç kullanan kişiler, Hell's Street Lowrider Garage'de rollerine devam edecektir.
- Peki normal Hell's Street noldu ? Tabiki eski konumunda tekrar açılacak. Kalabalık bir kişi sayısı ile jdm araç kültürünü elimizden geldiğince yansıtacağız.
- Etkinlikler ve Yarışlar, yarış sistemimize birkaç büyük düzenleme getirilecek, ileride bilgisini geçeceğim. Yaptığımız etkinliklere olan ilgi beni gerçekten mutlu ediyordu. Bu sebepten ötürü güncel etkinlik ve birlik moderatörleri ile gerekli görüşmeleri yapıp, tekrar her hafta sonu modifiye buluşmalarınında içerisinde bulunduğu büyük partileri yapmaya devam edeceğiz.
Diyeceklerim şimdilik bu kadar. Buraya kadar okuyan arkadaşlara teşekkür ederim. Kısa bir süreliğine bize katılmak isteyen arkadaşlar ooc olarak bana ulaşabilirler. Gerekli şartları sağlarlarsa birliğe alımlarını gerçekleştirir ve rol planımızın detaylarını anlatırız. Kendinize iyi bakın seviliyorsunuz.