Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[卄乇ㄥㄥ'丂 丂ㄒ尺乇乇ㄒ ᘜ卂尺卂ᘜ乇]

Başlatan ErebusTheDarkness, 16 Ağustos 2021, 17:45:08
Okunma sayısı 97296 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı rami

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 29 Ocak 2025, 04:23
Toplam oynama: 76 gün, 11 saat
Son giriş: 29 Ağustos 2022, 22:47
Toplam oynama: 1 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 25 Ağustos 2022, 13:04
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Son giriş: 21 Temmuz 2022, 16:59
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Kanka yanlış anlamayin da nie bu kadar grafiti var gangsta mısınız gerçekten yanlış anlama merak ediyorum

Hey selam dostum, öncelikle Grafiti sadece çetelere özgün bir şey değildir.. bunu OOC'de yapan çok arkadaşım var ve hiç biri çeteci bir tipe sahip değil, Graffiti sadece çetelere özgü bir şey değildir.. sokak sanatıdır.

Grafiti, çoğunlukla kamusal bir alanda yer alan bir duvar ya da yüzeye çizilmiş, kazınmış veya püskürtülmüş yazı ve çizimlerdir. Kelime, Yunanca "graphein" kelimesinden gelmiş ve İtalyanca "sgraffio" kelimesinden türemiştir. İlk çağlardan beri bir durumu resmetme, tanımlama ya da dikkat çekme yöntemlerinden birisidir.

Mesela Osmanlı’nın duraklama ve gerileme dönemlerinde sarayın kapısına sprey boya ile “yeniçeriler öfkeli, parasını sikke sikke ister!” Yazılırmış.
2

Çevrimdışı Yucebag

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Nisan 2023, 00:31
Toplam oynama: 105 gün, 13 saat
Son giriş: 01 Mayıs 2023, 22:15
Toplam oynama: 2 gün, 20 saat
Olayı anlattığıniz için teşekkürler kafama takılan şey çok fazla grafiti ile ilgili rol ss olmasıydı her neyse rollerde başarılar ♥️

Çevrimdışı oz$n

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 15 Kasım 2023, 16:38
Toplam oynama: 297 gün, 3 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Mayıs 2023, 19:53
Toplam oynama: 25 gün, 5 saat
Köken: Alman
Son giriş: 22 Temmuz 2023, 23:05
Toplam oynama: 25 gün, 1 saat
Son giriş: 15 Kasım 2023, 02:18
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
Olayı anlattığıniz için teşekkürler kafama takılan şey çok fazla grafiti ile ilgili rol ss olmasıydı her neyse rollerde başarılar ♥️

Kanka biliyorsunki birliğimizde bütün sistem onayları var, grafiti onayı yoktu.. o yüzden onuda almak için sürekli olarak Grafiti odaklı roller çıkartmaya başladık.

Çevrimdışı T DOG

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Haziran 2024, 01:06
Toplam oynama: 92 gün, 22 saat
Herkes kendine iyi baksın.

Çevrimdışı rami

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2025, 04:23
Toplam oynama: 76 gün, 11 saat
Son giriş: 29 Ağustos 2022, 22:47
Toplam oynama: 1 gün, 6 saat
Son giriş: 25 Ağustos 2022, 13:04
Son giriş: 21 Temmuz 2022, 16:59
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Görüşürüz canlar kendinize iyi bakın  :like:

Çevrimdışı T DOG

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Yeri geldiğinde güldük yeri geldiğinde eğlendik. Ama sunucuda hood almanın bir işe yaramadığını bana gösterdiğiniz için teşekkür ederim kırgın ayrılıyorum.
4

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22
Toplam oynama: 467 gün, 10 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 25 Şubat 2025, 20:57
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Renee Cowan Lv.37
Son giriş: 05 Ağustos 2024, 01:22
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Köken: Arap
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 19:16
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Olay Anı

Birliğinizi kapattığınıza üzüldüm ancak sunucu hakkında beylik laflar edip tanıtımı kilitlemeniz hoş değil. Bu da bana bu tutumunuzdan dolayı söz hakkı doğurur. Bu sunucuda hood onayı sizin kafanıza göre hoodunuza her gelen insana size Fear-RP yaptığı halde silah doğrultup kişilerde size ateş edince "ama bu benim hoodum bana nasıl ateş açabiliyor olamaz böyle bir şey" diye itiraz edebileceğiniz bir sistem barındırmıyor. Umarım hood onayının gerçekten olayını kavramış şekilde, bu kadar agresif rol yapmadan sizi aramızda görebiliriz.

31

Çevrimdışı LilPeep

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Nisan 2025, 02:12
Toplam oynama: 18 gün, 22 saat
Köken: Rus
Son giriş: 23 Şubat 2025, 04:27
Toplam oynama: 179 gün, 11 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 08 Mart 2025, 22:33
Toplam oynama: 33 gün, 15 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 19 Nisan 2025, 02:05
Toplam oynama: 27 gün, 23 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 19 Nisan 2025, 02:14
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Tanıtım birlik liderinin isteği üzerine tekrar aktif edildi.
10

Çevrimdışı T DOG

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Düzenlenecek..
3

Çevrimdışı T DOG

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Merhaba arkadaşlar ;

Öncelikle birliğimizi tekrar açtığımız bu süreçte geçmişte yaptığımız bir modifiye buluşması etkinliğinden bir video paylaşmak istiyorum sizinle. Bu videoyu kültürü nasıl uyguladığımız, uygulayacağımız ve işleyeceğimizi merak eden arkadaşlar için eski videolardan bulup sizinle paylaşmak istedim.

Tanıtımımız kısa sürede aktif olacak. Bu hafta yönetim ekibimizin çok yoğun ooc işleri olduğu için, tanıtımın kilidini kaldırma konusunda ne kadar hevesli olsakta aceleci davranmıyoruz. Dostlarımızın olduğu kadar düşmanlarımızın ve bizi sevmeyenlerinde olduğu bu ortamdaki arkadaşlarımın hepsine başarılar ve iyi eğlenceler diliyorum. Amacımızın sadece eğlenmek olduğunu ve bu doğrultuda sadece geniş bir ekip ile rolümüze bakacağımızı etliye sütlüye bulaşmayacağımızı şimdiden belirteyim.

Konseptin bundan sonraki işleyişini birkaç madde halinde aşağıda sıralayacağım ;

- Hell's Street Garage bildiğiniz üzere sokaktan gelen gençlerin toplaştığı garaj (modifiye) kültürünün yansıtıldığı bir garajdı. Fakat bu durumda eksik kaldığımız bir yön var. Bununla ilgili bir çözümleme yaptık.

- Hell's Street Garage gerek yukarıda bahsettiğim durumdan gerekse ekibimin kalabalık olmasına olan güvenimden iki garaj olarak açılacaktır. Bundaki en önemli etkenlerden biride tabiki sunucuya gelen hood sistemindeki güncelleme.  Bu doğrultuda lowrider ve muscle araç kullanan kişiler, Hell's Street Lowrider Garage'de rollerine devam edecektir.

- Peki normal Hell's Street noldu ? Tabiki eski konumunda tekrar açılacak. Kalabalık bir kişi sayısı ile jdm araç kültürünü elimizden geldiğince yansıtacağız.

- Etkinlikler ve Yarışlar, yarış sistemimize birkaç büyük düzenleme getirilecek, ileride bilgisini geçeceğim. Yaptığımız etkinliklere olan ilgi beni gerçekten mutlu ediyordu. Bu sebepten ötürü güncel etkinlik ve birlik moderatörleri ile gerekli görüşmeleri yapıp, tekrar her hafta sonu modifiye buluşmalarınında içerisinde bulunduğu büyük partileri yapmaya devam edeceğiz.

Diyeceklerim şimdilik bu kadar. Buraya kadar okuyan arkadaşlara teşekkür ederim. Kısa bir süreliğine bize katılmak isteyen arkadaşlar ooc olarak bana ulaşabilirler. Gerekli şartları sağlarlarsa birliğe alımlarını gerçekleştirir ve rol planımızın detaylarını anlatırız. Kendinize iyi bakın seviliyorsunuz.

18