Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Hastalık sistemi

Başlatan sabendoğu, 14 Temmuz 2021, 18:56:49
Okunma sayısı 2341 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bela.exe.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Arap
Son giriş: 26 Ocak 2024, 20:50
Toplam oynama: 100 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Meksikan
Son giriş: 22 Ocak 2024, 18:26
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Ynt: Hastalık sistemi
« Yanıtla #10 : 15 Temmuz 2021, 10:10:11 »
Destekliyorum hastaneye bir NPC sistemi eklenebilir. İsteyen doktor ile rol yapar istemeyen NPC ile hızlı bir şekilde tedavi olur.

Çevrimdışı Masdenk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Polina Munoz Lv.27
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Şubat 2024, 23:16
Toplam oynama: 183 gün, 15 saat
Köken: İrlandalı
Son giriş: 17 Şubat 2023, 21:07
Toplam oynama: 2 gün, 11 saat
Son giriş: 03 Temmuz 2023, 21:29
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Köken: Alman
Son giriş: 12 Mart 2023, 19:46
Toplam oynama: 2 gün, 6 saat
« Yanıtla #11 : 15 Temmuz 2021, 12:15:48 »
Gereksiz tartışma yaratıyorsunuz. Kişi hastanede olduğu zaman akademi vardı ayrıca doktor yönlendirdik oraya o saat içerisinde burada yalan yanlış bilgiler vermeye gerek yok alım olduğu sürece yeni doktorlar geliyor olduğu yer hastanenin 2. katı orada doktor aramaya çalışmanızda biraz garip açıkcası. Eğer NPC eklenicek olsaydı hiç getirmezlerdi bu roller hastane çalışanlarına rol çıksın diye yapıldı. Sağlık raporu örnek vermek gerekirse sadece doktorlara rol çıksın diye var eğer istenmeseydi alımlarda onu istemezlerdi yani NPC mantığı öyle çalışmıyor.
1

Çevrimdışı sihnâ

LSPD
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:34
Toplam oynama: 218 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #12 : 15 Temmuz 2021, 13:32:02 »
Hastanede aktiflik istiyorsanız başvuru yapın, son zamanlarda açılan hastane argeleri hep aynı muhabbet.

İyi diyorsun hoş diyorsun ama ben bu rolü yapmak istemiyorum, demek ki bu rolü yapmak isteyen kişilerde yok bu yüzden başvuru yapılmıyor. 700 800 online alan bir sunucuda 2 3 tane doktor var, doktor rollerinin canlanmasını bende isterim ve eminim ki benim gibi rol yapan insanlarda hastane rollerinin canlanmasını istiyordur. Ama gelgelelim ki şuanda roller sıfıra varma noktasında ve bu kadar az rolü dönen sistemlerin canımı sıkmasını istemiyorum. Doktorlar geldiği zaman güzel roller dönüyor ama 2001 türkiyesi gibi 5 saat doktor bekliyoruz :D

rol yapmak istemiyorsan hastalığın bitmesini bekle, madem şikayetçisiniz fdye katılabilirsiniz, diğer türlü roleplay kavramının anlamı kalmıyor, gerçek hayattada bekliyorsun çünkü hatırlatayim  :hihi:

Çevrimdışı #Gumball

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Erwin Brown Lv.14
Son giriş: 06 Ağustos 2021, 00:05
Toplam oynama: 36 gün, 5 saat
« Yanıtla #13 : 15 Temmuz 2021, 14:23:03 »
Hastanede aktiflik istiyorsanız başvuru yapın, son zamanlarda açılan hastane argeleri hep aynı muhabbet.

İyi diyorsun hoş diyorsun ama ben bu rolü yapmak istemiyorum, demek ki bu rolü yapmak isteyen kişilerde yok bu yüzden başvuru yapılmıyor. 700 800 online alan bir sunucuda 2 3 tane doktor var, doktor rollerinin canlanmasını bende isterim ve eminim ki benim gibi rol yapan insanlarda hastane rollerinin canlanmasını istiyordur. Ama gelgelelim ki şuanda roller sıfıra varma noktasında ve bu kadar az rolü dönen sistemlerin canımı sıkmasını istemiyorum. Doktorlar geldiği zaman güzel roller dönüyor ama 2001 türkiyesi gibi 5 saat doktor bekliyoruz :D

rol yapmak istemiyorsan hastalığın bitmesini bekle, madem şikayetçisiniz fdye katılabilirsiniz, diğer türlü roleplay kavramının anlamı kalmıyor, gerçek hayattada bekliyorsun çünkü hatırlatayim  :hihi:
Bu yorum artık benim hoşuma gitmemeye başladı. Adam kendi rolü üzerinde ayakta kalırken bir hastalığa yakalanıyor ve doktor bulamıyor, bu olay normaldir. Adam doktor rollerini sevmiyordur,  emt rollerini sevmiyordur. Sırf doktor bulamadığı için şikayet  edip, üstüne şikayetçiysen  fd ye katılabilirsin cevabı almak insanları fd den soğutur.

Doktor rolü yapanların ooc bir yaşamı var, ilgilenmesi gereken insanlarda var bunu düşünerek empati kura bilirsiniz.  Hayatının tüm saatini rinada geçirecek diye bir kural yok. Mesai saatleri 12:00, 21:00 olduğu için çoğu kişi başkaları ile rol yapamıyor. Sıkılmaları gayet normal bir şey. 15 kişilik bir oluşumdan 3 kişi canını dişine takar insanların ihtiyacını gidermeye çalışıyor, sizin sadece bir kaç saat doktor bulamadığınız için onların emeğini  hiçe saymak etik değil.

(kendi düşüncem, kötülemek amacı ile yazılmamıştır.)
1

Çevrimdışı sabendoğu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 31 Ağustos 2023, 18:05
Toplam oynama: 131 gün, 0 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 29 Ağustos 2023, 09:30
Toplam oynama: 10 gün, 16 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 19 Haziran 2023, 19:58
Toplam oynama: 38 gün, 20 saat
« Yanıtla #14 : 15 Temmuz 2021, 17:52:03 »
Gereksiz tartışma yaratıyorsunuz. Kişi hastanede olduğu zaman akademi vardı ayrıca doktor yönlendirdik oraya o saat içerisinde burada yalan yanlış bilgiler vermeye gerek yok alım olduğu sürece yeni doktorlar geliyor olduğu yer hastanenin 2. katı orada doktor aramaya çalışmanızda biraz garip açıkcası. Eğer NPC eklenicek olsaydı hiç getirmezlerdi bu roller hastane çalışanlarına rol çıksın diye yapıldı. Sağlık raporu örnek vermek gerekirse sadece doktorlara rol çıksın diye var eğer istenmeseydi alımlarda onu istemezlerdi yani NPC mantığı öyle çalışmıyor.

Ne kadar komiksin kanka, hastanenin ikinci katına teleport atarak gitmedim ilk önce birinci kata baktım falan yani :D Artık o kadar savunma yapamıyorsun ki alakasız yerlerden vurmaya çalışıyorsun oyuncuları. Hastanede doktor istiyorsanız başvuru yapın söyleminizin saçma olduğunu kendinizde anladınız artık yeni bahaneniz doktor istiyorsanız hastanenin ikinci katında durmayın falan mı? Komikmiş hemde bayaaaa. Hastane diyorsun kendi ağızınla bunun katlar arası farklılığı mı var? Hastane dediğin zaman içerisinde doktor olur, sen başka türlü biliyorsan orası başka tabi canımın içi
1

Çevrimdışı bela.exe.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 15 Temmuz 2021, 18:29:36 »

Bu nasıl bir mantık? Sen hiç Real'da hastaneye gitmedin mi? Sen hastaneye gittiğin zaman doktorun hastası olduğu için mi bekliyorsun yoksa doktorun oyuna girmesi için mi bekliyorsun? Lütfen biraz düşünüp yorum yapın Rinadaki doktorlar hastasıyla rol yaptı da biz mi beklemedik..

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Kasım 2021, 21:07
Toplam oynama: 3 gün, 2 saat
« Yanıtla #16 : 15 Temmuz 2021, 19:32:25 »
Sistemin tamamen kaldırılmasını ya da bir NPC eklenip doktor rolü yapan kişilerin önünün kesilmesini açıkcası desteklemiyorum. Sonuçta karşınızda olan kişide rol yapmak istiyor, bu şekilde düşünmek daha mantıklı geliyor bana. Sistem üzerinde birkaç değişiklik yapılırsa sorun çözülür gibime geliyor.

Sunucuda aktif bir doktor olmadığı zamanlarda bir NPC üzerinden tedavi olabiliriz. Böylece doktor rolü yapan arkadaşlar yine rolüne devam edebilir, ayrıca aktif bir doktor olmadığı zamanda kimse mağdur olmaz.

Çevrimdışı HD

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Ağustos 2024, 14:16
Toplam oynama: 25 gün, 2 saat
Elias Moses Lv.32
Köken: İspanyol
Son giriş: 29 Mayıs 2024, 19:42
Toplam oynama: 244 gün, 7 saat
Son giriş: 22 Ağustos 2024, 17:59
Toplam oynama: 6 gün, 9 saat
Emma Moses Lv.32
Son giriş: 08 Haziran 2024, 14:18
Toplam oynama: 79 gün, 14 saat
Maddox Gold Lv.32
Son giriş: 22 Ağustos 2024, 17:57
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #17 : 15 Temmuz 2021, 21:54:14 »
Yeterli kadar aktif doktor yok. En azından hastane aktif olana kadar "NPC" getirilebilir.

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31
Toplam oynama: 550 gün, 11 saat
Son giriş: 20 Nisan 2025, 21:02
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #18 : 15 Temmuz 2021, 23:00:42 »

Bu nasıl bir mantık? Sen hiç Real'da hastaneye gitmedin mi? Sen hastaneye gittiğin zaman doktorun hastası olduğu için mi bekliyorsun yoksa doktorun oyuna girmesi için mi bekliyorsun? Lütfen biraz düşünüp yorum yapın Rinadaki doktorlar hastasıyla rol yaptı da biz mi beklemedik..
Aradığınız sorunun cevabı yanıtınızın ilk alıntısında duruyor. Niye anlamamakta ısrarcısınız bilmiyorum.
1

Çevrimdışı bela.exe.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #19 : 16 Temmuz 2021, 13:25:30 »

Aradığınız sorunun cevabı yanıtınızın ilk alıntısında duruyor. Niye anlamamakta ısrarcısınız bilmiyorum.
Kardeşim hasta oluyorum diye illagelken legalemi geçeceğim bu nasıl bir yanıt? Madem aktiflik yok sistem pasif, ya hastalık sistemi kaldırılsın yada NPC sistemi eklensin. İsteyen doktorla rol yapar istemeyen NPC ile tedavi olur geçer. Ben doktor yok diye doktor olmak zorunda değilim. İstersem olurum istemediğim halde neden doktor olayım?