Hastanede aktiflik istiyorsanız başvuru yapın, son zamanlarda açılan hastane argeleri hep aynı muhabbet.
İyi diyorsun hoş diyorsun ama ben bu rolü yapmak istemiyorum, demek ki bu rolü yapmak isteyen kişilerde yok bu yüzden başvuru yapılmıyor. 700 800 online alan bir sunucuda 2 3 tane doktor var, doktor rollerinin canlanmasını bende isterim ve eminim ki benim gibi rol yapan insanlarda hastane rollerinin canlanmasını istiyordur. Ama gelgelelim ki şuanda roller sıfıra varma noktasında ve bu kadar az rolü dönen sistemlerin canımı sıkmasını istemiyorum. Doktorlar geldiği zaman güzel roller dönüyor ama 2001 türkiyesi gibi 5 saat doktor bekliyoruz 
rol yapmak istemiyorsan hastalığın bitmesini bekle, madem şikayetçisiniz fdye katılabilirsiniz, diğer türlü roleplay kavramının anlamı kalmıyor, gerçek hayattada bekliyorsun çünkü hatırlatayim 
Bu yorum artık benim hoşuma gitmemeye başladı. Adam kendi rolü üzerinde ayakta kalırken bir hastalığa yakalanıyor ve doktor bulamıyor, bu olay normaldir. Adam doktor rollerini sevmiyordur, emt rollerini sevmiyordur. Sırf doktor bulamadığı için şikayet edip, üstüne şikayetçiysen fd ye katılabilirsin cevabı almak insanları fd den soğutur.
Doktor rolü yapanların ooc bir yaşamı var, ilgilenmesi gereken insanlarda var bunu düşünerek empati kura bilirsiniz. Hayatının tüm saatini rinada geçirecek diye bir kural yok. Mesai saatleri 12:00, 21:00 olduğu için çoğu kişi başkaları ile rol yapamıyor. Sıkılmaları gayet normal bir şey. 15 kişilik bir oluşumdan 3 kişi canını dişine takar insanların ihtiyacını gidermeye çalışıyor, sizin sadece bir kaç saat doktor bulamadığınız için onların emeğini hiçe saymak etik değil.
(kendi düşüncem, kötülemek amacı ile yazılmamıştır.)