IC'de verilen tepkiler tamamen korkan ve satmaya meyilli bir karakterin ifadesiydi. Psikolojiden anladığım kadarıyla söylüyorum net bir şekilde satılacağımı düşündüm ve hala da IC olarak karakterim bunun etkisinde. Birlik liderinin sözünü dinlememek, sana onunla alakanı kes dememe rağmen davet ediyor olman, çıkmaya çalışırken verdiğin gergin ve af dilemeyen üstünlük taslayan hareketlerin, uyuşturucu sattığını söylemen ve pis işlerini bildiğini söylemenle birlikte bunların korunması için ona dayandığını söylemen, birlik yetkililerine hakaret kendini açık açık olarak buna dayadığının işaretidir. Bu sunucuda herkes nasıl barışçıl rol yaptığımızı bilir hatta seni öldürmeden önce direkt olarak Daniel Skarsgard karakterine barışçıl olduğumu söyledin. İllegal rol yaptığımız her zamanda denge kurmanın yanında oldum. Ama bir birlik üyesi birlik liderine karşı böyle bir pozisyona gelebiliyorsa ya benim zaafiyetimdir ya da senin ic olarak ihanetindir. Son açıklamam budur, hiçbir zaman polisle çalışmadık. Hiçbir zaman kimseyi de satmadık, sana karşı da ck hayranı olmadığımıda söylemek isterim. Ama yeni açtığım bir birliği de IC olarak bir belayı başıma alarak yürütmek istemem. Direkt olarak polis tabanlı olduğunda birliğin bütün müdahale alanı daralacaktır. IC olarak bunu istemeyen bir rol uygulamak en doğal hakkım. Ayrıca 24 saatten fazla birliğimde bulunman IC olarak saygı göstermen zorunluluğunuda kabul etmeni doğurur. Birlik kurallarını okudun varsayılır. 3 yıldır aynı karakterdeyim kaç tane ck rolü yaptığım görülebilir. Aşırı gerekmedikçe asla bu rollere yeltenmem. Ama maalesef Coco, ölümü hak ettin.
Bu yapılmamış bir rol için alınan izin değildir yapılan bir rolün onaylanması için açılmış bir taleptir. Daha önce bende öldürüldükten sonra ck talebiyle karşı karşıya kalmıştım. Şimdi aynı hassasiyetin bende de uygulanmasını talep ediyorum.