Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[8.05.2021 - 02.30-03.15] Coco_Rosso

Başlatan Elif, 08 Mayıs 2021, 05:16:27
Okunma sayısı 1579 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
[8.05.2021 - 02.30-03.15] Coco_Rosso
« : 08 Mayıs 2021, 05:16:27 »
KARAKTER ÖLÜMÜ (CK) TALEBİ

CK TALEP EDEN OYUNCUNUN
* Kendi karakter bilgilerinizi bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı:  Helena_Rascalova, Red Lee Cliff
Seviye: 21

ÖLDÜRMEK İSTEDİĞİNİZ OYUNCUNUN
* Öldürmek istediğiniz oyuncunun karakter bilgilerini bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı: Coco_Rosso
Seviyesi:  20

OLAY BİLGİLERİ
* Olay ile alakalı bilgileri detaylı olarak aşağıya doldurun.

Olay Tarihi: 8.05.2021
Olay Saati: 02.30-03.15
Yaşadığınız olayı anlatınız: Coco Rosso birlik üyesi benim birliğimi açmam üzere şehre geldiğini söyledi ve benimle çalışmaya başladı. Birliğime girdikten 24 saat geçti ve polis meseleleri üzerine IC konuşmaya başladık. Karakterim kesinlikle polisle ilişkilere karşıydı ve Coco bu konuda Daniel Skarsgard'ın iyi birisi olduğunu söyledi. Ancak karakterim yine ihtiyatlı davrandı ve yeraltını polislerin kontrol ettiğini polislere bulaşmaması gerektiğini anlattı. Bunun üzerine Coco yani birlik üyem benim uyarımı IC olarak dikkate alması gerekir. Ancak bunu dikkate almayıp Daniel Skarsgard'ı restoranıma çağırdı. Sonrasında kendisini uyarmama rağmen onunla çalıştığını bildirdi ve Daniel dışarıya çıkınca işyeri içerisinde kendisi dövüldü iple bağlandı ve işyerinden çıkartıldı. Kendisi uyuşturucu üretimimizdeki ana karakter olarak rol yapıyordu. Tüm bu işleri yaptığının yüzbaşı tarafından bilinmesi birliğimizin illegal yönünün yüzbaşıya afişe edilmesini doğurma tehlikesiyle karşı karşıya bıraktı. IC olarak ben bunları bilmiyordum. Aynı zamanda kişi Daniel ile aynı evde kaldığını ve onun her şeyini bildiğini ama ona dayandığını ve yaşadığını söyledi. Muhbirlik şüphesi edindim ve beni de öteceği korkusu ile onu öldürmek zorunda kaldım. Zaten SSLERde onunla anlaştığını söylüyor. Ayrıca bunları güzelce sormama rağmen defaatle kendisi birlik üyelerine hakaret eder tonda konuşmuştur. Bizi tehdit etmiş ve polis gücüne dayanarak bizi yok edeceğini belli eden ifadeler kurmuştur. Sonrasında onu uyuşturucu ürettiğimiz laboratuvara götürdük ve orayı IC olarak koka yapraklarla birlikte kafasına bir kurşun sıkarak yaktık ve öldürdük. Daha sonrasında ev tamamıyla değiştirildi. Laboratuvar yok edildi.

Konunun tam anlaşılması açısından 42 adet SS mevcuttur. Detaylı incelenmesini talep ediyorum. CK rollerine karşıyımdır ancak ooc kine dönmemesi hasebiyle kişiye /b den karşılıklı PK durumunu kabul etmesini önerdim. THOR admine rolün iptalini de önermeme rağmen kendisi yine de bu duruma yanaşmadı. Dolayısıyla kişinin CK edilmesini talep ediyorum.
Neden CK etmek istiyorsunuz?: Şahıs birlik üyem. 24 saatini doldurmuş IC süreçte de karakterimle yaklaşık 1.5 senedir aktif rol yapmış bir karakter. Daha önce farklı bir birlikte bir aradaydık. CK Etmek isteme nedenim, IC olarak birliğimin işlerine yüzbaşı Daniel Skarsgard'ı dahil ediyor olması, kendisine uyuşturucu işini illegal yolla havale etmeme rağmen bunu gizlediğini söyleyip Daniel Skarsgard ile aynı evde kaldığını birlik liderinden gizlemesi, kendi hakkındaki her türlü yasadışı şeylerin polisler tarafından bilindiğini söylemesi, birlik lideri ve üyelerini aşağılamak, ihanet ve birliğin sırlarını afişe etmek.

DEĞERLENDİRME SORULARI
* Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyun ve sadece Evet veya Hayır şeklinde cevaplayın. Okuduğunuz sorularda olayınızla alakası olmayan sorulara Hayır cevabını verin.

Öldürmek istediğiniz kişi korku rolünü aşırı derecede ihlal mi etti?: Hayır.
Olay, sizin ait olduğunuz birliğin onaylı hoodu içerisinde mi gerçekleşti?: Onaylı hoodum yok. Ancak birlik işyerinde gerçekleşti.
Öldürmek istediğiniz kişi sizin birliğinizden 24 saat dolduktan sonra mı ayrıldı?: Ayrılmadı 24 saatten fazladır o birliğimin içindeydi.
Öldürmek istediğiniz oyuncunun seviyesi onun üzerinde mi?: Evet.
Öldürmek istediğiniz oyuncu yaşadığınız olaydaki rolden herhangi bir ceza aldı mı?: Hayır.

KANIT BİLGİSİ

Kanıtlar (Görüntü)

Kanıtlar (Video)
Yok

Çevrimdışı CoCoReis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 13 Mart 2024, 01:04
Toplam oynama: 130 gün, 13 saat
Ynt: [8.05.2021 - 02.30-03.15] Coco_Rosso
« Yanıtla #1 : 08 Mayıs 2021, 15:59:01 »
Ortada ihanet satma vs. bir durum yok polise karşı olduğunu söyledi, evet. Ama bir yüzbaşıyı restorana getirdim diye sattı diyorlar. Kişiler beni zorla kaçırmaya çalıştı ilk başta beni döverek yaraladılar sonra gitmek istedim işyerini kilitlemişler. Anlıyacağınız üzere kendileri bilerek bu rolü yapmak istiyor ben en başından beri olay bitsin dayağımı yedim gidiyim derdindeydim.
Spoiler:
Sp içerisindeki kanıtlarda gözüküyor işyerinden çıkıp olayı kapatmak istiyorum ama beni bırakmadılar. Kaçırmayı kendileri zorla istedi brawl rolünde yaralayıp beni kaçırdılar.

Çevrimdışı CoCoReis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 08 Mayıs 2021, 16:03:44 »
Kendileri IC bir iftira atıp beni öldürmek istiyorlar. Kendi kafalarında yüzbaşıya tüm bilgilerini paylaşmışım. Öyle birşey yok kendilerine söylemek istedim ki bunu ooc olarak bile söyledim. Kendileri bilerek inanmıyorlar durduk yere beni ck etmek istiyorlar. Helenada "Elif" Rascalova karşılıklı ck iznini kabul ederse ben kendi ck iznimi kabul ederim. Onun dışında ihanet vs. bir durum yok kendileri durduk yere uyduruyor

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 08 Mayıs 2021, 17:06:44 »
IC'de verilen tepkiler tamamen korkan ve satmaya meyilli bir karakterin ifadesiydi. Psikolojiden anladığım kadarıyla söylüyorum net bir şekilde satılacağımı düşündüm ve hala da IC olarak karakterim bunun etkisinde. Birlik liderinin sözünü dinlememek, sana onunla alakanı kes dememe rağmen davet ediyor olman, çıkmaya çalışırken verdiğin gergin ve af dilemeyen üstünlük taslayan hareketlerin, uyuşturucu sattığını söylemen ve pis işlerini bildiğini söylemenle birlikte bunların korunması için ona dayandığını söylemen, birlik yetkililerine hakaret kendini açık açık olarak buna dayadığının işaretidir. Bu sunucuda herkes nasıl barışçıl rol yaptığımızı bilir hatta seni öldürmeden önce direkt olarak Daniel Skarsgard karakterine barışçıl olduğumu söyledin. İllegal rol yaptığımız her zamanda denge kurmanın yanında oldum. Ama bir birlik üyesi birlik liderine karşı böyle bir pozisyona gelebiliyorsa ya benim zaafiyetimdir ya da senin ic olarak ihanetindir. Son açıklamam budur, hiçbir zaman polisle çalışmadık. Hiçbir zaman kimseyi de satmadık, sana karşı da ck hayranı olmadığımıda söylemek isterim. Ama yeni açtığım bir birliği de IC olarak bir belayı başıma alarak yürütmek istemem. Direkt olarak polis tabanlı olduğunda birliğin bütün müdahale alanı daralacaktır. IC olarak bunu istemeyen bir rol uygulamak en doğal hakkım. Ayrıca 24 saatten fazla birliğimde bulunman IC olarak saygı göstermen zorunluluğunuda kabul etmeni doğurur. Birlik kurallarını okudun varsayılır. 3 yıldır aynı karakterdeyim kaç tane ck rolü yaptığım görülebilir. Aşırı gerekmedikçe asla bu rollere yeltenmem. Ama maalesef Coco, ölümü hak ettin.

Bu yapılmamış bir rol için alınan izin değildir yapılan bir rolün onaylanması için açılmış bir taleptir. Daha önce bende öldürüldükten sonra ck talebiyle karşı karşıya kalmıştım. Şimdi aynı hassasiyetin bende de uygulanmasını talep ediyorum.

Çevrimdışı CoCoReis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 08 Mayıs 2021, 17:18:00 »
İlk önce yaptığın rol ck rolü olarak geçemez önce ck izni alıp sonra rolünü yapıcaksın. Ben rolümü yaptım sistem direk ck etsin diyorsan bunu ilk defa sende görüyorum. Yaptığınız IC iftira ihanet etmedim diyorum ve etmedimde. Bir yüzbaşıyı restorana getirdim diye ihanet ettiğimi sanıyorsun ben sizle rol yapmak istemedim zaten. İşyerini kilitleyip beni zorla tutuyorsunuz. Size karşı çıkmam veya hakaret etmem için zor durumda bırakıyorsunuz.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 10 Mayıs 2021, 23:29:10 »
Bir iyi niyet göstereyim demiştim olay ooc kine taşındı artık geri dönüşü yok. Arşive taşınmadığı için kararımdan vazgeçtim. Kişinin CK işleminin yapılmasını talep ediyorum. Her türlü hassasiyeti göstermeme rağmen rolün back atılması için anlaşılmasını da konuşmama rağmen IC rolüm baltalanmaya devam ediyor. Dolayısıyla konu tekrardan yöneticilerin bakması için aktif hale geldi. @Xenia adminin cevabını bekliyorum. İnsanlara iyi niyet ve anlayış yaramıyor. Bu rol yapıldı ve ck işleminin yapılmasını talep ediyorum.

Çevrimdışı CoCoReis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 11 Mayıs 2021, 03:07:16 »
"Rol esnasında kararakter sahibi veya CK Yöneticisi onay vermedikçe CK rolü yapamaz, karakteri CK edemezsiniz."
Ck kurallarında yazıyor. Ck onayın olmadığı sürece ck rolü gerçekleştiremezsin. Eğer Xenia yetkili onaylar ise IC yakalayıp bir rol daha çevirmen gerekecek. Rolünü yaptıktan sonra ck talebi açıp altına'da ben rolümü yaptım onaylanınca karakter direk ck olsun diyorsun ama kurallarda öyle bir şey bulunmuyor.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 11 Mayıs 2021, 19:15:25 »
"Rol esnasında kararakter sahibi veya CK Yöneticisi onay vermedikçe CK rolü yapamaz, karakteri CK edemezsiniz."
Ck kurallarında yazıyor. Ck onayın olmadığı sürece ck rolü gerçekleştiremezsin. Eğer Xenia yetkili onaylar ise IC yakalayıp bir rol daha çevirmen gerekecek. Rolünü yaptıktan sonra ck talebi açıp altına'da ben rolümü yaptım onaylanınca karakter direk ck olsun diyorsun ama kurallarda öyle bir şey bulunmuyor.

Bu konuyla ilgili @Thor admine sordum. Gerektiği durumda CK yapılabileceğini söyledi. Evet net olarak bir izin alma olayı olmadı. Ancak daha önce karakterime direkt olarak uygulanan CK işlemi de bu şekilde gerçekleşmişti. Ben burada durumu yöneticilerin inisiyatifine bırakıyorum. Kendi karakterim de CK olduktan sonra talep açılmıştı. Yani bütün sslerde senin direkt olarak ölümü hak ettiğin ortada. Bende gereğini yaptım. Bu CK rolünün saçma olduğu düşünülüyorsa o zaman bilemem. Dediğim gibi @Xenia adminin inisiyatifine bırakıyorum. Daha önce benim başıma aynı durum geldi. CK edildim ve sonrasında talep açıldı. Alttaki link bunun örneğidir. Dolayısıyla madem adil bir düzenden söz ediyoruz, yöneticilerin bu konuda doğru karar vereceğini düşünüyorum. Birliğimi IC olarak satma tehdidinde bulunuyorsun ve rolümü yapıyorum. Sen bu durumu öğrendikten sonra kim bilir başka hangi illegal roller açığa çıkacak. Olayın mix olmasını önlemek için direkt hallettim ve talebi açtım. Doğrusunun da bu olduğunu düşünüyorum. Rolde bir sorun varsa gerekli işlemler yapılır. Dediğim gibi Xenia adminimizin açıklamasını bekleyeceğiz. Hep birlikte görelim.

Link için tıklayınız.

Çevrimdışı CoCoReis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 11 Mayıs 2021, 22:35:30 »
Ck kurallarında ve politikalarda yazıyor ck talebi açmadan önce okumalısın bence.
"-Karşı taraf onay vermedikçe, CK yöneticisi CK vermedikçe veya CK talebiniz onaylanmadığı sürece CK rolleri yapamaz, birini CK edemezsiniz.
-Rol esnasında kararakter sahibi veya CK Yöneticisi onay vermedikçe CK rolü yapamaz, karakteri CK edemezsiniz."
Politikada ve Ck kurallarında yazıyor bu maddeler. Bir başkasına daha ck talebi açacağın zaman bu maddeler aklında kalır umarım :smile:

Çevrimdışı CoCoReis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 11 Mayıs 2021, 22:37:57 »
Yaptığınız ihlalleri  şikayete dökmedim en azından. Ck onayı olmadan ck rolü yapmanız veya bana karşı brawl rolü yapıp brawlda beni kaçırmanız gibi ihlallere  şikayet açmadım.