M A R C E L Y N C O U S T E A U
Marcelyn Cousteau, 4 Ekim 1996'da doğdu, pek sosyalleşmeyi sevmez, işine odaklı birisi.
ÖZGEÇMİŞ;
Ben Marcelyn, Marcelyn Cousteau. 4 Ekim 1996 yılında, İspanya’nın Alcázar de San Juan kasabasında dünyaya geldim. Babam Alonso, kendi adına kurduğu otomotiv şirketinde çalışıyordu. Annem Candela ise babamın şirketinde yardımcı olarak çalışıyordu. Gelirimiz ne kadarsa giderimizde yarısı kadar olduğu için fazla zengin değildik. 6 yaşına kadar babam ve annemin iş yoğunluğu sebebiyle bana fazla bakılamıyordu. 6 yaşında ilkokula başlarken yatılı okula verilmiştim. Aslında orayı çok garipsemiştim, ailem her ne kadar benim iyiliğimi düşünüyor olsada ilk 1 sene boyunca onlara küsmüştüm. 4 sene boyunca yatılı okulda devam ettim, orta okula geçeceğim dönemde annem babamın yardımcılığından ayrılmış, beni yatılı okuldan almıştı. Artık aile evindeydim ve orta okula geçmiştim. Ortaokulda derslerim artış göstermişti. Ortaokulumun 2.senesinde, babam işten eve gelirken yolda bayılmış ve kimse babam ile ilgilenmemişti. Ardından hastaneden telefon geldi, babam beyin kanaması geçiriyormuş. 1 hafta boyunca yoğun bakımda kaldı, ardından ise gece saatlerinde hayatını kaybetti. Annem ve benim için çok zor olan bu dönem, okuluma çok kötü yansımıştı. Derslerim artık o kadarda iyi değildi, kendimi veremiyordum fakat elimden geleni yapıyordum. Lise’ye geçmiştim, lise dönemlerinde hala üstümden üzüntüyü atamamış bir şekilde okula gidip geliyordum. 4 sene daha böyle devam etti. Ardından üniversiteye başladım, Labrador Ramos üniversitesinde okulumu devam ettiriyordum. Üniversitem bitti, kendime bir iş aramaya başladım. Kasabama geri döndüğümde Pizzeria Las Cancelas adlı bir pizzacıda çalışmaya başlamıştım. Pizzacının sahibi benden gayet memnundu, yaklaşık 7 8 ay çalışıp para biriktirdikten ve annemden biraz para desteği aldıktan sonra kendime ev tutup, oraya taşınmıştım. Artık giderlerim daha azdı, çünkü tek kişi yaşıyordum. İşime 3 sene daha devam ettim. Ardından, annemin durumunu gördüğüm zaman işimden ayrılıp, annemin yanına, Toledo şehrine geri taşındım. Ordada Restaurante Venta de Aires adlı bi restoran bulup orda çalışmaya başladım. Bu seneye kadar çalışmaya devam ettim, şerif akademisine başvuracağım için işimden ayrıldım.
Deputy Sheriff I #1197 Marcelyn COUSTEAU