Bölümüne göre tavsiye veremem fakat genel geçer şeyler söyleyebilirim sana. İlk başta ağır çalışmaya başlama sonra çabucak sıkılırsın. Yavaş yavaş çalışmaya başla ve artır, hedeflerin ney bilmiyorum fakat bir YKS öğrencisi bence Eylül ayına geldiğinde günlük 5-6 saatleri çıkartabilmeli minimum. Ayrıca bu süreç çok zor geçecek bunun farkında ol, bir milyonun üzerinde kişiyle yarışacaksın kendi bölümünde. O yüzden çok çalışan ve disiplinli olan kazanır. İnternetten, oradan buradan ders çalışma programı bulup onu uygulamaya kalkma. Tüm planı ve programı kendine göre hazırla. Program hazırlarken de günde 3 saat mat 3 saat şu 3 saat bu diye hazırlama. Konu listen olsun, bugün şu konunun şurasına kadar gelip bu konudan bu kadar soru çözeceğim de onu bitirmeden de kalkma. 50 dakika çalış, 10 dakika mola ver molada mümkünse telefonla veya bilgisayarla uğraşma balkona çık, hava al ve gözlerini dinlendir. Çalışmalarının en başında minimum 20 paragraf ve 20 problem çözerek başla, her gün paragraf ve problem olayını tekrarla. Paragrafik ve ParagrafikS alabilirsin, bu iki kitap geçen yıl bana paragraf fulletti. Problem için de Problematik alabilirsin problemlerde de full'e yakın çıkarmıştım ben. Onun dışında tercihin ve hedefini tamamen kendine göre belirle, ailen ne der ne yapar onları boşver ve gerekirse karşına al. Hayat senin hayatın, seçeceğin bölümde sen okuyacaksın, seçeceğin meslekte onlar değil sen çalışacaksın. Başka sorun olursa yanıtlarım, bu süreci bir kez geçirmiş şu an da içerisinde olan birisi olarak.