Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Üniversite Sınavı

Başlatan Kratos78, 20 Nisan 2021, 13:24:02
Okunma sayısı 1998 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kratos78

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arthur Bryne Lv.24
Köken: Amerikan
Son giriş: 08 Eylül 2024, 20:55
Toplam oynama: 170 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
David Lemina Lv.24
Son giriş: 06 Mart 2024, 21:12
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
Üniversite Sınavı
« : 20 Nisan 2021, 13:24:02 »
11. sınıf sayısal öğrencisiyim şimdiye kadar hep takdir aldım ders de çalışmadan aldım çünkü okulda dersleri dinliyodum ve yetiyodu ama uzaktan eğitimde her şey değişti ilk defa teşekkür aldım hayatımda.Çok umrumda da değil teşekkür almam.Üniversite sınavına çalışmaya başlıyacağım yazın sonuna kadar tyt yi bitirmeyi düşünüyorum sonra okul açılınca ayt ve denemeler eksik konular son 4 5 ay kala günde 10 saat çalışmaktansa 1 yıl önceden günde 2 3 saat çalışmayı düşünüyorum.Sizce neler yapmalıyım siz nasıl hazırlandınız?Çok çalışmayanlarda iyi olabilecek bölümlere gidebiliyor,kısacası yorumlarınızı bekliyorum.

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
Ynt: Üniversite Sınavı
« Yanıtla #1 : 20 Nisan 2021, 13:35:16 »
Ben hiç ders çalışmıyorum çok sıkıcı geliyor ama gelecek için ders çalışmak lazım

Çevrimdışı Kratos78

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arthur Bryne Lv.24
David Lemina Lv.24
« Yanıtla #2 : 20 Nisan 2021, 13:41:58 »
Sınavları iptal etseler başlıyacam üniversite sınavına

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #3 : 20 Nisan 2021, 13:44:04 »
Bölümüne göre tavsiye veremem fakat genel geçer şeyler söyleyebilirim sana. İlk başta ağır çalışmaya başlama sonra çabucak sıkılırsın. Yavaş yavaş çalışmaya başla ve artır, hedeflerin ney bilmiyorum fakat bir YKS öğrencisi bence Eylül ayına geldiğinde günlük 5-6 saatleri çıkartabilmeli minimum. Ayrıca bu süreç çok zor geçecek bunun farkında ol, bir milyonun üzerinde kişiyle yarışacaksın kendi bölümünde. O yüzden çok çalışan ve disiplinli olan kazanır. İnternetten, oradan buradan ders çalışma programı bulup onu uygulamaya kalkma. Tüm planı ve programı kendine göre hazırla. Program hazırlarken de günde 3 saat mat 3 saat şu 3 saat bu diye hazırlama. Konu listen olsun, bugün şu konunun şurasına kadar gelip bu konudan bu kadar soru çözeceğim de onu bitirmeden de kalkma. 50 dakika çalış, 10 dakika mola ver molada mümkünse telefonla veya bilgisayarla uğraşma balkona çık, hava al ve gözlerini dinlendir. Çalışmalarının en başında minimum 20 paragraf ve 20 problem çözerek başla, her gün paragraf ve problem olayını tekrarla. Paragrafik ve ParagrafikS alabilirsin, bu iki kitap geçen yıl bana paragraf fulletti. Problem için de Problematik alabilirsin problemlerde de full'e yakın çıkarmıştım ben. Onun dışında tercihin ve hedefini tamamen kendine göre belirle, ailen ne der ne yapar onları boşver ve gerekirse karşına al. Hayat senin hayatın, seçeceğin bölümde sen okuyacaksın, seçeceğin meslekte onlar değil sen çalışacaksın. Başka sorun olursa yanıtlarım, bu süreci bir kez geçirmiş şu an da içerisinde olan birisi olarak.

Çevrimdışı Kratos78

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arthur Bryne Lv.24
David Lemina Lv.24
« Yanıtla #4 : 20 Nisan 2021, 13:48:39 »
Bölümüne göre tavsiye veremem fakat genel geçer şeyler söyleyebilirim sana. İlk başta ağır çalışmaya başlama sonra çabucak sıkılırsın. Yavaş yavaş çalışmaya başla ve artır, hedeflerin ney bilmiyorum fakat bir YKS öğrencisi bence Eylül ayına geldiğinde günlük 5-6 saatleri çıkartabilmeli minimum. Ayrıca bu süreç çok zor geçecek bunun farkında ol, bir milyonun üzerinde kişiyle yarışacaksın kendi bölümünde. O yüzden çok çalışan ve disiplinli olan kazanır. İnternetten, oradan buradan ders çalışma programı bulup onu uygulamaya kalkma. Tüm planı ve programı kendine göre hazırla. Program hazırlarken de günde 3 saat mat 3 saat şu 3 saat bu diye hazırlama. Konu listen olsun, bugün şu konunun şurasına kadar gelip bu konudan bu kadar soru çözeceğim de onu bitirmeden de kalkma. 50 dakika çalış, 10 dakika mola ver molada mümkünse telefonla veya bilgisayarla uğraşma balkona çık, hava al ve gözlerini dinlendir. Çalışmalarının en başında minimum 20 paragraf ve 20 problem çözerek başla, her gün paragraf ve problem olayını tekrarla. Paragrafik ve ParagrafikS alabilirsin, bu iki kitap geçen yıl bana paragraf fulletti. Problem için de Problematik alabilirsin problemlerde de full'e yakın çıkarmıştım ben. Onun dışında tercihin ve hedefini tamamen kendine göre belirle, ailen ne der ne yapar onları boşver ve gerekirse karşına al. Hayat senin hayatın, seçeceğin bölümde sen okuyacaksın, seçeceğin meslekte onlar değil sen çalışacaksın. Başka sorun olursa yanıtlarım, bu süreci bir kez geçirmiş şu an da içerisinde olan birisi olarak.
Öncelikle tavsiyelerin için teşekkürler çalışmaya başladığımda her gün paragraf çözmeyi düşünüyordum problem dedin onuda çözerim artık çalışmaya başladığımda.Ayrıca yazılım okumak istiyorum yazılım mühendisliği olabilir bilgisayar programcılığı vs. ailemde karşı çıkmıyor kendileride iyi bir bölüm olduğunu biliyor.Boş bir üniversite okumak istemiyorum ama kendimi çok kasmakda istemiyorum ilk 50 100 bine girmek istiyorum belki daha iyisinide yapabilirim o yüzden 1 yıl önceden çalışmaya başlıyacağım.Tavsiyelerin için teşekkürler.

Çevrimdışı Savior

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Shane Fade Lv.33
Son giriş: 10 Ocak 2024, 22:58
Toplam oynama: 6 gün, 5 saat
Son giriş: 10 Ocak 2024, 22:54
Toplam oynama: 286 gün, 10 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 10 Ocak 2024, 22:56
Toplam oynama: 21 gün, 6 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Eylül 2023, 23:17
Toplam oynama: 0 gün, 16 saat
Georgy Logan Lv.33
Son giriş: 28 Aralık 2023, 19:35
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #5 : 20 Nisan 2021, 13:50:47 »
Ben hiç ders çalışmıyorum çok sıkıcı geliyor ama gelecek için ders çalışmak lazım

Çevrimdışı CrawPett

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Nisan 2024, 00:42
Toplam oynama: 66 gün, 9 saat
Fred Graham Lv.21
Son giriş: 10 Ocak 2024, 21:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #6 : 20 Nisan 2021, 13:57:15 »
dediklerini yapabilirsin ama temelin yoksa bence çalışma, keyfine bak son mutlu günlerin olur çünkü

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #7 : 20 Nisan 2021, 14:52:56 »
Öncelikle tavsiyelerin için teşekkürler çalışmaya başladığımda her gün paragraf çözmeyi düşünüyordum problem dedin onuda çözerim artık çalışmaya başladığımda.Ayrıca yazılım okumak istiyorum yazılım mühendisliği olabilir bilgisayar programcılığı vs. ailemde karşı çıkmıyor kendileride iyi bir bölüm olduğunu biliyor.Boş bir üniversite okumak istemiyorum ama kendimi çok kasmakda istemiyorum ilk 50 100 bine girmek istiyorum belki daha iyisinide yapabilirim o yüzden 1 yıl önceden çalışmaya başlıyacağım.Tavsiyelerin için teşekkürler.
Şimdiden başla. Buralarda falan da fazla dolaşma, kazandığında yine burası yerinde olur zaten. Kazandıktan sonra gelirsin, oynamaya devam edersin.
1

Çevrimdışı Gurlu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 18 Ocak 2024, 03:57
Toplam oynama: 64 gün, 18 saat
Köken: Rus
Son giriş: 18 Ocak 2024, 03:56
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #8 : 20 Nisan 2021, 15:07:13 »
Bu covid19 dönemi dolayısıyla 1 senedir okullara gidemedik, bunu herkes biliyor. Okul hocalarımız bize acıdı soruları cevapları bir şekilde verdi neyse ama devlet sınavı durum ne olur kimse kestiremiyor. Sorular kolay olabilir yada 2 grup olabilir. Daha önceden mezuna kalan kişiler bir grup onlara klasik sorular neyse, okula gidemeyen öğrenciler bir grup onlara biraz daha kolay sorular gibi olabilir. Lakin sonuçta devlet biz ne desek ne istesek yukardaki onaylamadıkça hiçbir şey olmuyor. Temelin yoksa hafiften başlayabilirsin fazla kasma. Hani bu sene çok daha fazla mezuna kalan olacağı için(Bende dahil) fazla kasma fazlada salma. Sana verebileceğim en büyük tavsiye budur.

Çevrimdışı Libertas

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Şubat 2024, 15:00
Toplam oynama: 278 gün, 18 saat
Son giriş: 01 Şubat 2024, 07:40
Toplam oynama: 3 gün, 20 saat
Son giriş: 28 Ocak 2024, 00:40
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #9 : 20 Nisan 2021, 15:13:11 »
TYT hiçbir zaman bitmez, biten bir şey değil yani TYT. Şuan yapabileceğin en iyi şey günde 20 paragraf sorusu çözüp geometri çalışıp 11. sınıf konularını eksiksiz götürmen olur sanırım. Unutmuşum, düzenledim. On beş yirmi problem çözmeyi de ihmal etme. Tüm bunları alışkanlık hâline getirirsen yapacağın dereceden çok daha iyi bir yerlerde olacağına eminim.