Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Gurlu

Başlatan Gurlu, 20 Nisan 2021, 07:49:06
Okunma sayısı 526 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gurlu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 18 Ocak 2024, 03:57
Toplam oynama: 64 gün, 18 saat
Köken: Rus
Son giriş: 18 Ocak 2024, 03:56
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Gurlu
« : 20 Nisan 2021, 07:49:06 »
Herkse Selam,

Ben ve Sıkıcı Hayatım
Öncelikle ben Osman, genelde bilgisayar başında olan, etrafında bulunan egoist kişilerden nefret eden ama bir o kadar egoist olan birisiyim. Aslında tanısanız seversiniz ama çekindiğim ve çok fazla heyecanlandığım için kolay kolay kimseyle konuşamam. Hobilerim arasında kod yazmak var. Bir çok Discord Botu ve MTA sunucularına sistemler yapıyorum. Fobilerim sadece yalnız kalmak. Yalnız kalmaktan kastım en ufak bir derdimi dahi anlatacak kadar yakın olan arkadaşlarımı kaybetmek. Kolay kolay herkese dostum demem ama çok çabuk kanka olabiliriz. Unutmadan kullandığım nick'in anlamını söyleyeyim, Gurlu aslında benim soyadım Osman Gürlü olarak geçiyor kayıtlarda ama İngilizce de "Ü" harfi olmadığı için o şekilde oldu. İşte böyle bir hayatım var.

Değer Verdiğim Kişiler
Aslında sunucu içinde çok fazla kişiyi tanımıyorum ama tanıdığım ve benim için değerli olan bazı kişiler var. Yetkili olarak tanıdığım ve bir çok konuda bana yardım eden @Thor yani Egemen abi. Bunun yanında sunucuya beni başlatan, her zaman yanımda olan ve Ortağım @Great Of Violent Fatih Yellow'um. Tabii oyundan tanıdığım ve sevdiğim kişilerde var bunlar kısaca; @CoCoReis @Fexar @Umutkkk aslında daha fazla ama sabahın bu saatinde aklıma gelmediler. He birde @Alexi var bu Ceyhun, aynı bilişim firmasında benden habersiz oynayan arkadaşım.

Sunucu İçinde BNE
Yukardaki yazılarda söylediğim gibi fazla bir özelliğim yok. Ama editlediğim rolleri buranın altında paylaşacağım. İncelemek yine size kaldı tabiki ;)
Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Yaptığım Roller
Hukuk Bürosu sahibiyim, yani anlayacağınız avukat rolleri yapıyorum. Eğer ki siciliniz temizse ve üzerinizde her hangi bir yasadışı madde ile yakalanmadıysanız sizi orada her türlü çıkartırım. Çok güçlü bir hafızam vardır. Bana geçerli kanıt gösterilmediği sürece müvekkillerimi asla yalnız bırakmam. İşini çok sağlam yapan bir karaktere hayat oldum. Tabi bunun yanında nefes alan her kadına yavşama gibi bir özelliğimde var, kaç level olduğu, ne iş yaptığı veya cinsel yönelimini asla takmam. Zaten telefon rehberimde 1-2 tane erkek kayıtlı.

Umarım Rina Roleplay hayatımı ve beni sevmişsinizdir. 15 saniyenizi ayırıp yorum yaparsanız beni çok mutlu edersiniz. Sağlıcakla kalın hepinizi seviyorum.
1

Çevrimdışı jinggg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Ağustos 2024, 21:48
Toplam oynama: 286 gün, 21 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 08 Ağustos 2024, 01:51
Toplam oynama: 6 gün, 6 saat
Juti Jutsku Lv.24
Köken: İskandinav
Son giriş: 18 Temmuz 2024, 21:27
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Ynt: Gurlu
« Yanıtla #1 : 20 Nisan 2021, 08:08:40 »
Merhaba Gürlü.
1

Çevrimdışı Alexi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Gurlu
« Yanıtla #2 : 20 Nisan 2021, 11:37:32 »
Alıntı yapılan: Gurlu
Bir çok Discord Botu ve MTA sunucularına sistemler yapıyorum.
1

Çevrimdışı Jasfrie

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman