Herkse Selam,
Öncelikle ben Osman, genelde bilgisayar başında olan, etrafında bulunan egoist kişilerden nefret eden ama bir o kadar egoist olan birisiyim. Aslında tanısanız seversiniz ama çekindiğim ve çok fazla heyecanlandığım için kolay kolay kimseyle konuşamam. Hobilerim arasında kod yazmak var. Bir çok Discord Botu ve MTA sunucularına sistemler yapıyorum. Fobilerim sadece yalnız kalmak. Yalnız kalmaktan kastım en ufak bir derdimi dahi anlatacak kadar yakın olan arkadaşlarımı kaybetmek. Kolay kolay herkese dostum demem ama çok çabuk kanka olabiliriz. Unutmadan kullandığım nick'in anlamını söyleyeyim, Gurlu aslında benim soyadım Osman Gürlü olarak geçiyor kayıtlarda ama İngilizce de "Ü" harfi olmadığı için o şekilde oldu. İşte böyle bir hayatım var.
Aslında sunucu içinde çok fazla kişiyi tanımıyorum ama tanıdığım ve benim için değerli olan bazı kişiler var. Yetkili olarak tanıdığım ve bir çok konuda bana yardım eden
@Thor yani Egemen abi. Bunun yanında sunucuya beni başlatan, her zaman yanımda olan ve Ortağım
@Great Of Violent Fatih Yellow'um. Tabii oyundan tanıdığım ve sevdiğim kişilerde var bunlar kısaca;
@CoCoReis @Fexar @Umutkkk aslında daha fazla ama sabahın bu saatinde aklıma gelmediler. He birde
@Alexi var bu Ceyhun, aynı bilişim firmasında benden habersiz oynayan arkadaşım.
Yukardaki yazılarda söylediğim gibi fazla bir özelliğim yok. Ama editlediğim rolleri buranın altında paylaşacağım. İncelemek yine size kaldı tabiki ;)
Hukuk Bürosu sahibiyim, yani anlayacağınız avukat rolleri yapıyorum. Eğer ki siciliniz temizse ve üzerinizde her hangi bir yasadışı madde ile yakalanmadıysanız sizi orada her türlü çıkartırım. Çok güçlü bir hafızam vardır. Bana geçerli kanıt gösterilmediği sürece müvekkillerimi asla yalnız bırakmam. İşini çok sağlam yapan bir karaktere hayat oldum. Tabi bunun yanında nefes alan her kadına yavşama gibi bir özelliğimde var, kaç level olduğu, ne iş yaptığı veya cinsel yönelimini asla takmam. Zaten telefon rehberimde 1-2 tane erkek kayıtlı.
Umarım Rina Roleplay hayatımı ve beni sevmişsinizdir. 15 saniyenizi ayırıp yorum yaparsanız beni çok mutlu edersiniz. Sağlıcakla kalın hepinizi seviyorum.