Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

İllegal rol.

Başlatan maydonez, 07 Nisan 2021, 23:41:52
Okunma sayısı 6751 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı maydonez

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Koreli
Son giriş: 12 Kasım 2023, 13:30
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Brian Dixon Lv.16
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Kasım 2023, 13:29
Toplam oynama: 30 gün, 16 saat
İllegal rol.
« : 07 Nisan 2021, 23:41:52 »
(Bu bir sistem önerisi değildir, Sunucunun gelişmesi için yapılması gereken birşeydir)

Genellikle illegal roller Santos'un doğu kısımlarında gerçekleşir bunun hepimiz farkındayızdır. Uzun zamandır sunucuda büyük ölcüde illegal hatta Çetecilik dönmediğininde farkındayızdır. Sunucudaki oyuncuların artık genel amacı para kasayım hatta illegal yollar ile para alayım daha sonrasında infernus alayım araç süreyim Veya İnfernus alayım kız düşüreyim maske takayım adam tarayayım kıvamına geldi. Bunun çözümü olarak ben şöyle birşey düşündüm ve bunu arge bölümüne konu açarak bildirme yoluna gittim (İllegal rol eksikliği sunucu eksiğidir ve bunun çözülmesi sunucuyu geliştirmektir, bu yüzden bu kısımına bölüm açma kararı aldım) Daha öncelerinde sunucuda en az 4-5 aktif hood mevcuttu ve sürekli roller dönüyordu bu hoodlarda ama şuan gerek PD'nin baskıları gerekse Rol yapmak için bu oyunu oynayan insanların sunucuyu bırakması sonucu bu roller bitmiş durumda, Bu durumda ise Yonetimin bu duruma el atması gerektiğini düşünüyorum, gerek etkinliklerle desteklenmesi gerek ise Yonetim admin arkadaşların rol paslaması gerekiyor, örneğin polisler aktif mahallede veya bir bölgede rol yapan zenci ghettolarda sürekli OOC düşünerek devriye atmak yerine değişik rol pasları yapabilirler, herşeyden önce "Kanka toz varmi, metal varmi," kafasındaki insanların sunucu yetkilileri tarafından sürekli olarak denetlenmesi yani üstüne düşülmesi gerekli bu konuların, sunucunun ilk olarak bir veya iki yıl sonraki haline sonrasında ise şuanki haline bakılırsa insanların geldiği durum anlaşılabilir.

Özetleyecek olursam; Yonetimin illegal rolü desteklemesi rol paslaması  gerektiğini düşünüyorum, East Santos'un canlanması gerekiyor, eminimki bu bölgeler canlandıktan sonra sunucu bir nebzede olsa eski dönemlerine dönecektir ve insanlar tekrardan keyif alacaktır.

Çevrimdışı BedirN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 28 Aralık 2021, 00:00
Toplam oynama: 36 gün, 4 saat
Ynt: İllegal rol.
« Yanıtla #1 : 07 Nisan 2021, 23:44:21 »
Destekliyorum :heart:
1

Çevrimdışı ulukanbur

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Kasım 2024, 15:26
Toplam oynama: 54 gün, 11 saat
Eva Kubiad Lv.17
Köken: İngiliz
Son giriş: 17 Kasım 2024, 15:07
Toplam oynama: 1 gün, 9 saat
« Yanıtla #2 : 07 Nisan 2021, 23:45:03 »
Çok haklı, Ha bu arada metal var mi adamim? H-uh?
1

Çevrimdışı maydonez

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Brian Dixon Lv.16
« Yanıtla #3 : 07 Nisan 2021, 23:45:24 »
Bazılarına göre boş yapmış olabilirim Ancak Ancak sunucunun illegal rol bakımından geldiği nokta cidden bu.. Diğer birliklerin tanıtımlarına bakılıras genelde kendi aralarında rol yaptığı zaten görülebilir, diğer insanlar rol yapmak istemiyor rol yapılmıyor rol yaptırılmıyor.

Çevrimdışı atha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ocak 2024, 10:53
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Son giriş: 11 Ekim 2024, 00:18
Toplam oynama: 31 gün, 19 saat
« Yanıtla #4 : 08 Nisan 2021, 06:38:01 »
Bu rollerin her illegali (Neredeyse) DM'ci - Sobeit'ci gördüklerinden dolayı bittiğini düşünüyorum. Ama dediklerin mantıklı Destekliyorum
1

Çevrimdışı son arzum

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Ocak 2024, 22:46
Azim Quaruni Lv.25
Son giriş: 03 Temmuz 2021, 02:46
Toplam oynama: 183 gün, 18 saat
Son giriş: 21 Temmuz 2022, 04:39
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #5 : 08 Nisan 2021, 08:57:58 »
Oyuncu kitlesini ilgilendiren bir durum. Yönetimin yapması gereken bir şey yok.

Çevrimdışı HighFeel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Nisan 2022, 13:55
Toplam oynama: 33 gün, 20 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 18 Haziran 2022, 19:31
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #6 : 08 Nisan 2021, 09:29:21 »
Polislerin tavrı karşısındaki kişiye göre değişiyor, sizde bir sorun var bence. El Corona bölgesinde aktif olarak rol yapıyoruz, gelen polisler gayet düzgün bir şekilde yaklaşıyor.

Çevrimdışı Ado

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 08 Nisan 2021, 10:40:37 »
 :heart: Bence çok hoş olur
1

Çevrimdışı moonlightt

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lexa Meadows Lv.30
Köken: İngiliz
Son giriş: 02 Haziran 2024, 22:42
Toplam oynama: 216 gün, 18 saat
Son giriş: 18 Aralık 2022, 11:34
Toplam oynama: 46 gün, 21 saat
« Yanıtla #8 : 08 Nisan 2021, 10:49:04 »
illegal rol ortamı sana verilmiş, illegal için yapabileceğin bir sürü sistem var sunucu bunları sana vermiş piyasa desen bunun için yönetime suç atamazsın piyasayı oyuncu belirler sen rollerini kendin belirleyip kendi ic grubunu oluşturursan illegal rollerin daha güzel olur bunun yanı sırasında illegal de ki dmci tayfayı çekemem dersen uzak durmaya çalış rol yapacağın birlikleri ya da kişileri kendin seç,istemediklerine karşı refuse rp yapma ama rol devamlılığı sağlayacak şekilde ilerletme.

Çevrimdışı maydonez

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Brian Dixon Lv.16
« Yanıtla #9 : 08 Nisan 2021, 11:27:44 »
illegal rol ortamı sana verilmiş, illegal için yapabileceğin bir sürü sistem var sunucu bunları sana vermiş piyasa desen bunun için yönetime suç atamazsın piyasayı oyuncu belirler sen rollerini kendin belirleyip kendi ic grubunu oluşturursan illegal rollerin daha güzel olur bunun yanı sırasında illegal de ki dmci tayfayı çekemem dersen uzak durmaya çalış rol yapacağın birlikleri ya da kişileri kendin seç,istemediklerine karşı refuse rp yapma ama rol devamlılığı sağlayacak şekilde ilerletme.
Dostum yazdıklarımı mantıklı bir şekilde okursan yonetime suç atmıyorum evet sistemler var ama ortam yok 54'TH aktif olarak rol yapıyorum adam gelip araçlarıma çarpıyor mesela veya beni eziyor rol yaparken veya toz lazimmi deyip bizi polise ifşalamaya çalışıyor yani bunlar insanı soğutan şeyler ben idlee'a savannamla birlikte gidip insanlara rol paslamak istediğimde ona bile yanaşmıyorlar bu oyuncuların sorunu ama bunu düzeltmek yonetimin elinde