Yahu biz kime torpil geçmişiz, Rina Roleplay sunucusunda Genel Birlik Sorumlusu olarak en fazla görev saatina sahip kişiyim. Madem ben torpil yapıyordum, madem birliğime torpil geçiyordum Hera bunları hiç mi görmedi? Eh bir de bahsettiğimiz adam logları 7/24 inceleyen birisi. Pardon güzelim, çamur atayım izi kalsın mantığındasın.
Bugün bile Lombardi tanıtımı hâlâ hit almaya devam ediyor. Bıraktığımızda 20k civarında olan tanıtım şimdi kendini de aştı. Lombardi birliği bu zamana kadar 1,5 aylık gibi bir süreçte tanıtımını en aktif tutan ve sunucuda en aktif olan birliklerden birisiydi.
@Lord Xuneity 'nin dediği gibi, biz Rina'ya başlamadan önce kapsamlı bir sunucuda at koşturuyorduk. Rolleri sağdan soldan 2 rehber okumayla, tanıtım çalıp, milletin rolünün aynısını yapıp ^aa ben yaptım^ demekle etrafta gezdiğimizi hatırlamıyorum. En basitinden, millete salça olmaktansa bir problemim var ise bunu kapalı bir alanda tartışmayı yeğlerim. En azından kalitemden ödün vermez, sana yaptığım bu açıklamaların temel sebebi ise /sessiz kaldı, torpil yapıyo haha/ kelimesini vermemek için.