Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Hydraizm

Başlatan Hydraizm, 29 Mart 2021, 00:11:44
Okunma sayısı 9379 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Serdengeçti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 31 Aralık 2023, 23:59
Toplam oynama: 90 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Ynt: Hydraizm
« Yanıtla #70 : 23 Kasım 2022, 19:36:55 »
Olm o kadar konuşuyosun da birlik moderatörüyken bulunduğun birliğe geçtiğin torpilleri de biliyoz :D
Hydraizm, yaptıklarını açıklaman için sana verdiğim süre 36 saat. Bu süre içerisinde vakti zamanında admin yetkini kötüye kullandığını itiraf etmezsen her şeyi açıklayacağım. Açıklamaya "yan hesaplarına depoladığın 60 kilo uyuşturucu" ile başlayacağım. Süren başladı çakma italyan.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #71 : 23 Kasım 2022, 20:48:53 »
Hydraizmi yalnız mı sandın serden geçen adam  :<: Seninle hesaplaşacağız…

Çevrimdışı Serdengeçti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #72 : 23 Kasım 2022, 21:02:47 »
Hydraizmi yalnız mı sandın serden geçen adam  :<: Seninle hesaplaşacağız…
Hydraizm'in yaptıkları gayretullaha dokundu. Ya hesap verecek ya biz üstümüze düşeni yapacağız. Vallahi yenileceksiniz.

Çevrimdışı BOLIVAR

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #73 : 23 Kasım 2022, 22:08:51 »
düşmanlığımız devam etmektedir.  :'D

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #74 : 24 Kasım 2022, 16:42:56 »
Olm o kadar konuşuyosun da birlik moderatörüyken bulunduğun birliğe geçtiğin torpilleri de biliyoz :D
ne torpili ne saçmalıyon moruk madem bir sorun vardı şikayet etseydin de hem birliği kapattırıp hem adamın yetkisini aldırsaydın

altını dolduramayacağınız şeyler sallamayın milletin verdiği emeği görmezden gelmeyin, torpil geçildi diye salladığın birlikte senden 10 kumaş kaliteli oyuncular vardır. hala daha 2 yıllık demode olmuş birlik tanıtımı hit alıyor & inceleniyor, oradaki bilgiler birilerinin işine yarıyor ama torpil geçildi. anlıyorum

Çevrimdışı Vile

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Nixie Moore Lv.29
Köken: Kanadalı
Son giriş: 03 Mayıs 2025, 01:16
Toplam oynama: 202 gün, 23 saat
Nicola Moore Lv.29
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Nisan 2025, 19:50
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #75 : 24 Kasım 2022, 16:58:58 »
ne torpili ne saçmalıyon moruk madem bir sorun vardı şikayet etseydin de hem birliği kapattırıp hem adamın yetkisini aldırsaydın

altını dolduramayacağınız şeyler sallamayın milletin verdiği emeği görmezden gelmeyin, torpil geçildi diye salladığın birlikte senden 10 kumaş kaliteli oyuncular vardır. hala daha 2 yıllık demode olmuş birlik tanıtımı hit alıyor & inceleniyor, oradaki bilgiler birilerinin işine yarıyor ama torpil geçildi. anlıyorum
Bilginin birinin işine yaraması yahut sözde benden 10 kumaş kaliteli olan adamların varlığı söz konusu torpilleri ve olan biteni değiştirmez. Köyüne dön.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
« Yanıtla #76 : 24 Kasım 2022, 17:01:26 »

Bilginin birinin işine yaraması yahut sözde benden 10 kumaş kaliteli olan adamların varlığı söz konusu torpilleri ve olan biteni değiştirmez. Köyüne dön.
hangi söz konusu torpiller oynat yorumlayalım çiçero

bahsettiğin birlikler bugünkü birlik tanıtımlarının temelini oluşturuyor, günümüzde aynı şeyin laciverdi kırmızısı dönüyor ve torpil mi geçilmiş? kusura bakma ben verdiğim emeği yedirecek birisi değilim

ayrıca sen daha roleplayin ne olduğunu bilmiyorken anılla diğer platformlarda at koşturuyorduk, dağdan inip bağdakini mi kovuyorsun alırım o havanı
1

Çevrimdışı Serdengeçti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #77 : 24 Kasım 2022, 19:30:52 »

yabv hee...

Çevrimdışı Hydraizm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Kasım 2022, 18:40
Toplam oynama: 192 gün, 8 saat
« Yanıtla #78 : 24 Kasım 2022, 19:59:24 »
Yahu biz kime torpil geçmişiz, Rina Roleplay sunucusunda Genel Birlik Sorumlusu olarak en fazla görev saatina sahip kişiyim. Madem ben torpil yapıyordum, madem birliğime torpil geçiyordum Hera bunları hiç mi görmedi? Eh bir de bahsettiğimiz adam logları 7/24 inceleyen birisi. Pardon güzelim, çamur atayım izi kalsın mantığındasın.

Bugün bile Lombardi tanıtımı hâlâ hit almaya devam ediyor. Bıraktığımızda 20k civarında olan tanıtım şimdi kendini de aştı. Lombardi birliği bu zamana kadar 1,5 aylık gibi bir süreçte tanıtımını en aktif tutan ve sunucuda en aktif olan birliklerden birisiydi.

@Lord Xuneity 'nin dediği gibi, biz Rina'ya başlamadan önce kapsamlı bir sunucuda at koşturuyorduk. Rolleri sağdan soldan 2 rehber okumayla, tanıtım çalıp, milletin rolünün aynısını yapıp ^aa ben yaptım^ demekle etrafta gezdiğimizi hatırlamıyorum. En basitinden, millete salça olmaktansa bir problemim var ise bunu kapalı bir alanda tartışmayı yeğlerim. En azından kalitemden ödün vermez, sana yaptığım bu açıklamaların temel sebebi ise /sessiz kaldı, torpil yapıyo haha/ kelimesini vermemek için.

Çevrimdışı Serdengeçti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #79 : 24 Kasım 2022, 20:09:05 »
Yahu biz kime torpil geçmişiz, Rina Roleplay sunucusunda Genel Birlik Sorumlusu olarak en fazla görev saatina sahip kişiyim. Madem ben torpil yapıyordum, madem birliğime torpil geçiyordum Hera bunları hiç mi görmedi? Eh bir de bahsettiğimiz adam logları 7/24 inceleyen birisi. Pardon güzelim, çamur atayım izi kalsın mantığındasın.

Bugün bile Lombardi tanıtımı hâlâ hit almaya devam ediyor. Bıraktığımızda 20k civarında olan tanıtım şimdi kendini de aştı. Lombardi birliği bu zamana kadar 1,5 aylık gibi bir süreçte tanıtımını en aktif tutan ve sunucuda en aktif olan birliklerden birisiydi.

@Lord Xuneity 'nin dediği gibi, biz Rina'ya başlamadan önce kapsamlı bir sunucuda at koşturuyorduk. Rolleri sağdan soldan 2 rehber okumayla, tanıtım çalıp, milletin rolünün aynısını yapıp ^aa ben yaptım^ demekle etrafta gezdiğimizi hatırlamıyorum. En basitinden, millete salça olmaktansa bir problemim var ise bunu kapalı bir alanda tartışmayı yeğlerim. En azından kalitemden ödün vermez, sana yaptığım bu açıklamaların temel sebebi ise /sessiz kaldı, torpil yapıyo haha/ kelimesini vermemek için.