Zamanında City Hospital oluşumunda rol yapmıştım, doktorluk gayet güzeldi falan hiçbir şekilde sıkılmıyordum ve hastanede durmak bile bana keyif veriyordu fakat şöyle ki, Polisler veya şerifler her zaman şu şekilde rol yapmak istedi, ASGH önüne gideyim fast geçeyim, doktorlarla role girip neden uğraşayım falan gibi bir izlenimleri vardı bu durumdan ötürü bize rol çıkmıyordu, yani şerif veya polis fark etmez iki tarafta bu izlenimde, bu kafada ilerliyorlardı böyle olduğu sürece bize rol imkanı çıkmıyordu, onun dışında doktor rolü yapmayıp veya karşı taraftan bakıp benim rollerimi eleştiren insanlar oluyordu, karakterim ne kadar değişik biri olsa bile bu size karşı tarafa önyargılı bir şekilde yaklaşma hakkı sağlamaz, özellikle "Böyle doktor mu olur ya?" diyerek bir heves kırma veya karşı tarafın rolüne müdahale etme gibi durumlar doktor rollerinden soğutuyor yani, bunlar ile ben karşılaştım, ayrıca bir sıkıntıya daha değinmek isterim, ambulans konusu hakkında, hastanemizde ambulans yoktu fakat FD'de bulunuyordu, iyi hoş onlara bir iş düşüyordu fakat hiç unutmam ki gece vakitleri veya akşam vakitleri bir çok kişi ihbar veriyordu ve FD üyelerinden 1 kişi bile giden olmuyordu, biz ise hastanede heykel gibi mecbur bekliyorduk, giden ambulans olmazsa yani giden bir aktif ekip olmazsa FD'de bizim rollerimiz nasıl çıkacaktı, üzgünüm ki aktif olmadıkları için yaralıları yani müdahale edilmesi gereken kişileri getiren olmuyordu bu bile bizim rollerimizi kısıtlıyordu.