Selam, biliyorsunuz ki City Hospital > LSFMD olarak geçiş sağlandı. City Hospital oluşumu açık iken bence her şey daha düzenliydi. Roller fazlasıyla iyi dönüyordu, hem oluşum içerisinde olsun hemde tedavi rolleri olsun vesaire.
Admin kadrosu veya City Hospital’ı ayakta tutabilecek kişiyi başına koymalılar ve LSFMD yerine, City Hospital açılmalı.
Daha düzenli bir oluşum olmuş olur, LSFMD yerine, MD FD olarak ayrılmış olur. Daha düzenekli ve daha düzenli olur diye düşünüyorum. Tabi ki, LSFMD üyelerinin rollerinin kötü olduğunu belirtmiyorum, yasal oluşum olarak City Hospital açılır ise daha düzenli bir görünüm sağlayabilir. MD, FD olarak ayrı birliklere ayrılmış olur.
LSFMD olarak kalsada problem veya sorun olacağını sanmam, sadece AR-GE’yi açma sebebim. City Hospital’ın aktif bir oluşum olarak açılması ve daha düzenli veya daha iyi bir görünüm sağlamasıdır. 
Haklısın fakat eski bir City Hospital yöneticisi (Octavia Eirlys ve Line Larsson) olarak desteklemiyorum. Sadece doktorluk üzerine olmasından dolayı kişilerin devriye atamaması tüm isteklerini kırıyor. Bu yüzden böyle bir şey olması pek mümkün değil. Böyle bir isteğiniz varsa FD'ye girip bana ulaşabilirsiniz. ASGH'ta da aynı hazzı alabilirsiniz.
City Hospital'da yapılan roller şuan ASGH'ta da aynı. Oranında eğitimini ben veriyordum ASGH'ında. ASGH'a mesai saatleri içerisinde gelinirse doktor zaten oluyor. Eğer yoksa bilin ki devriyededir. Saygılar...

LSFMD'yi kötülemek veya küçük düşürmek gibi bir şey söz konusu olamaz. LSFMD ile City Hospital'ın arasındaki tek şey düzen. AR-GE'yi açma amacım şu, LSFMD birliğini City Hospital olarak değiştirmeleridir. City Hospital açık iken, içerisinde tedavi rolleri veya normal roller fazlasıyla iyi dönüyordu. AR-GE'nin amacı bu, LSFMD LSFD yerine direkt olarak MD olarak açılır. Kısacası, City Hospital olarak açılır. Her birlik ayrılmış olur, her mesleğin kendine ait bir birliği olmuş olur. Bu şekilde birliklerin çok daha düzenli olacağını düşünüyorum. Tabi ki City Hospital'ı düzenli bir şekilde yönetecek bir admin olması gerekiyor, bir bilgili vesaire...
Bu şekildede olur, LSFMD'nin açık kalması sorun yaratmıyor. Sadece LSFMD yerine, City Hospital açılır ise daha iyi olacağını düşünüyorum. 
ASGH'ın FD ile birleşme amacının FD'nin batması olduğunu biliyorsan sorun yok ve de dediğim gibi CH sadece doktoruluk üzerine olduğu için oyuncular hastanede kalmaktan sıkılıyordu. Devriye atmak istiyorlardı. Bundan dolayı tekrardan açılması pek iyi olmaz. City Hospital'ı 4 kişi kurdurduk ve kurulma amacı gerçekten çok farklı. Evet güzel rollerin döndüğünün ben de farkındayım fakat olayı bambaşka bir şeydi City Hospital'ın açılma amacının. Bunu konuşmak isterseniz yarın 913 TS'e gelebilirsiniz.
İyi geceler dilerim.
Pekâla, seni anlıyorum. Bu konuda hak verebilirim, oyuncular veya yasal oluşum içerisindeki kişiler sadece hastane içerisinde kalmaktan sıkılmaları gayet normal. Fakat şu ki, doktorların zaten asıl amacı bu. Hastanede kalmak ve hastalara tedavi uygulamak. Doktor rolü yapmak isteyenler, hastanede kalmak isteyenler ve sadece rol odaklı hastane içerisinde kalmak isteyenler Los Santos City Hospital birliğine geçiş yapabilirler. Fakat City Hospital'ın açılması paramediklerin yok olması anlamına gelmez, paramedik rollerini gerçekleştirmek isteyenler LSFD'e geçebilirler. Fakat hastanede kalıp, sadece rol odaklı doktor rolü gerçekleştirmek isteyenler ise... City Hospital'a geçiş sağlarlar. Bence bu tarz bir sistemin olması, gayet hoş olur. City Hospital'da doktor rolü yaptım, şahsi olarak eğlenceliydi. Birliğin açılması, LSFD'i batırmaz. Paramedik olarak rol yapabilirler, gayette eğlenceli olur. City Hospital'ın açılmasını şahsi olarak destekliyorum, açılmasada olur. Fark etmez, fakat açılırsa daha iyi bir görünüş ve düzen sağlayacağından eminim.