Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

City Hospital

Başlatan unweens, 08 Mart 2021, 04:22:02
Okunma sayısı 4552 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yoda

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Mart 2023, 17:27
Toplam oynama: 420 gün, 6 saat
Birlik: ***** **ars
Son giriş: 12 Mart 2023, 03:12
Toplam oynama: 1 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İngiliz
Son giriş: 06 Mart 2023, 01:53
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Ynt: City Hospital
« Yanıtla #10 : 08 Mart 2021, 17:29:40 »
ASGH tarafında gayet iyi roller dönüyor, ek risk alıp oraya da ayrı bir bölüm açılması mantıksız olur. Yoğunluk zor toplanmışken orayı dağıtmak tamamen emeklerin çöp olması anlamına gelir.

Çevrimdışı unweens

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Ekim 2024, 20:35
Toplam oynama: 185 gün, 2 saat
Son giriş: 07 Şubat 2023, 07:06
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #11 : 08 Mart 2021, 17:53:56 »
ASGH tarafında gayet iyi roller dönüyor, ek risk alıp oraya da ayrı bir bölüm açılması mantıksız olur. Yoğunluk zor toplanmışken orayı dağıtmak tamamen emeklerin çöp olması anlamına gelir.

Emekler neden çöp olasın? Karakterleri sonuç olarak CK olmayacak. City Hospital’a geçiş sağlayabilirler.

Çevrimdışı fieL

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ewan Riego Lv.20
Son giriş: 30 Ocak 2022, 16:07
Toplam oynama: 65 gün, 4 saat
Birlik: ****** *ANG
« Yanıtla #12 : 08 Mart 2021, 18:18:22 »
Ben Rina Roleplay'de oynadığım sürece sağlık kuruluşu rollerinde hiç bir zaman bir düzen göremedim. Düzen sağlanamadığı için zaten FD ve MD birleştirildi. Destekliyorum.

Çevrimdışı Opit80

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 04 Mart 2025, 02:08
Toplam oynama: 689 gün, 7 saat
Son giriş: 17 Mart 2024, 01:56
Toplam oynama: 6 gün, 9 saat
Son giriş: 04 Mart 2025, 01:34
Toplam oynama: 11 gün, 20 saat
Son giriş: 04 Mart 2025, 01:43
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
Birlik: *** ****LIE
Son giriş: 06 Mart 2024, 20:39
Toplam oynama: 1 gün, 6 saat
« Yanıtla #13 : 08 Mart 2021, 18:38:06 »
Kısa olarak şöyle açıklayayım. Hiç bir emek çöpe atılmaz. Medikal rol yapan insanlar zaten ana kadro olarak alınır.

Medikal rollerinin sağlam ilerlediği zamanlarda kişi sayısı 40-50'lerdeydi, ortalamasını alırsak 35 diyelim en az.
FD'de aynı şekilde, güzel roller çıkartırken 30-40 civarlarında görüyordum.

Bu iki birlik birleştirildiğinde iki rol içinde odak düşüyor ve hâli ile 35 kişi  olduğu için FMD birliği şu anda. Medikal rollerine potansiyeli kadar değer verilmiyor. Potansiyeli kullanabilirse FMD birliğinin en az 60-80 kalıcı üyelik sağlaması gerekeceğini düşünüyorum. Eğer gerçekten bu üye sayısı sağlanıp Medikal rollerinede önem ve emek verilirse bir şeyler başarılabilir buna da bir inkarımız yok :).

Fakat birincil olarak FMD'ye giriş kadar aktifsizlik ve çıkışta olduğunu düşünüyorum. (İçten görmedim /birlikara Fire yazıyorum, takip ediyorum arada bir);bunu yapmak yerine direkt toplayıp güzelde bir başlangıç yaparak ASGH birliği açılınır ise 25-35 kişi arasında aktif üyelik sağlamak çokta zor olmayacaktır. FD'de bulunan 30 üyede Rescue&Fire rollerini daha iyi yansıtabilir. Bunun gibi şeyler var fakat kısa hâli ile böyle.

(Benim FMD birliği içerisinde eskiden gördüğüklerim ve şu anda dışarıdan görebildiğim kadarını içeriyor bu yazı, bir sorun varsa belirtebilirsiniz.)

Çevrimdışı Aphelion

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 16 Kasım 2021, 22:00
Toplam oynama: 133 gün, 21 saat
« Yanıtla #14 : 08 Mart 2021, 23:00:26 »
Selam, biliyorsunuz ki City Hospital > LSFMD olarak geçiş sağlandı. City Hospital oluşumu açık iken bence her şey daha düzenliydi. Roller fazlasıyla iyi dönüyordu, hem oluşum içerisinde olsun hemde tedavi rolleri olsun vesaire.
Admin kadrosu veya City Hospital’ı ayakta tutabilecek kişiyi başına koymalılar ve LSFMD yerine, City Hospital açılmalı.
Daha düzenli bir oluşum olmuş olur, LSFMD yerine, MD FD olarak ayrılmış olur. Daha düzenekli ve daha düzenli olur diye düşünüyorum. Tabi ki, LSFMD üyelerinin rollerinin kötü olduğunu belirtmiyorum, yasal oluşum olarak City Hospital açılır ise daha düzenli bir görünüm sağlayabilir. MD, FD olarak ayrı birliklere ayrılmış olur.

LSFMD olarak kalsada problem veya sorun olacağını sanmam, sadece AR-GE’yi açma sebebim. City Hospital’ın aktif bir oluşum olarak açılması ve daha düzenli veya daha iyi bir görünüm sağlamasıdır.  :embarrassed2:
Haklısın fakat eski bir City Hospital yöneticisi (Octavia Eirlys ve Line Larsson) olarak desteklemiyorum. Sadece doktorluk üzerine olmasından dolayı kişilerin devriye atamaması tüm isteklerini kırıyor. Bu yüzden böyle bir şey olması pek mümkün değil. Böyle bir isteğiniz varsa FD'ye girip bana ulaşabilirsiniz. ASGH'ta da aynı hazzı alabilirsiniz.
City Hospital'da yapılan roller şuan ASGH'ta da aynı. Oranında eğitimini ben veriyordum ASGH'ında. ASGH'a mesai saatleri içerisinde gelinirse doktor zaten oluyor. Eğer yoksa bilin ki devriyededir. Saygılar...
  :helal:
1

Çevrimdışı unweens

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 08 Mart 2021, 23:29:10 »
Selam, biliyorsunuz ki City Hospital > LSFMD olarak geçiş sağlandı. City Hospital oluşumu açık iken bence her şey daha düzenliydi. Roller fazlasıyla iyi dönüyordu, hem oluşum içerisinde olsun hemde tedavi rolleri olsun vesaire.
Admin kadrosu veya City Hospital’ı ayakta tutabilecek kişiyi başına koymalılar ve LSFMD yerine, City Hospital açılmalı.
Daha düzenli bir oluşum olmuş olur, LSFMD yerine, MD FD olarak ayrılmış olur. Daha düzenekli ve daha düzenli olur diye düşünüyorum. Tabi ki, LSFMD üyelerinin rollerinin kötü olduğunu belirtmiyorum, yasal oluşum olarak City Hospital açılır ise daha düzenli bir görünüm sağlayabilir. MD, FD olarak ayrı birliklere ayrılmış olur.

LSFMD olarak kalsada problem veya sorun olacağını sanmam, sadece AR-GE’yi açma sebebim. City Hospital’ın aktif bir oluşum olarak açılması ve daha düzenli veya daha iyi bir görünüm sağlamasıdır.  :embarrassed2:
Haklısın fakat eski bir City Hospital yöneticisi (Octavia Eirlys ve Line Larsson) olarak desteklemiyorum. Sadece doktorluk üzerine olmasından dolayı kişilerin devriye atamaması tüm isteklerini kırıyor. Bu yüzden böyle bir şey olması pek mümkün değil. Böyle bir isteğiniz varsa FD'ye girip bana ulaşabilirsiniz. ASGH'ta da aynı hazzı alabilirsiniz.
City Hospital'da yapılan roller şuan ASGH'ta da aynı. Oranında eğitimini ben veriyordum ASGH'ında. ASGH'a mesai saatleri içerisinde gelinirse doktor zaten oluyor. Eğer yoksa bilin ki devriyededir. Saygılar...

LSFMD'yi kötülemek veya küçük düşürmek gibi bir şey söz konusu olamaz. LSFMD ile City Hospital'ın arasındaki tek şey düzen. AR-GE'yi açma amacım şu, LSFMD birliğini City Hospital olarak değiştirmeleridir. City Hospital açık iken, içerisinde tedavi rolleri veya normal roller fazlasıyla iyi dönüyordu. AR-GE'nin amacı bu, LSFMD LSFD yerine direkt olarak MD olarak açılır. Kısacası, City Hospital olarak açılır. Her birlik ayrılmış olur, her mesleğin kendine ait bir birliği olmuş olur. Bu şekilde birliklerin çok daha düzenli olacağını düşünüyorum. Tabi ki City Hospital'ı düzenli bir şekilde yönetecek bir admin olması gerekiyor, bir bilgili vesaire...
Bu şekildede olur, LSFMD'nin açık kalması sorun yaratmıyor. Sadece LSFMD yerine, City Hospital açılır ise daha iyi olacağını düşünüyorum.  :helal:

Çevrimdışı Aphelion

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 16 Kasım 2021, 22:00
Toplam oynama: 133 gün, 21 saat
« Yanıtla #16 : 09 Mart 2021, 00:04:26 »

LSFMD'yi kötülemek veya küçük düşürmek gibi bir şey söz konusu olamaz. LSFMD ile City Hospital'ın arasındaki tek şey düzen. AR-GE'yi açma amacım şu, LSFMD birliğini City Hospital olarak değiştirmeleridir. City Hospital açık iken, içerisinde tedavi rolleri veya normal roller fazlasıyla iyi dönüyordu. AR-GE'nin amacı bu, LSFMD LSFD yerine direkt olarak MD olarak açılır. Kısacası, City Hospital olarak açılır. Her birlik ayrılmış olur, her mesleğin kendine ait bir birliği olmuş olur. Bu şekilde birliklerin çok daha düzenli olacağını düşünüyorum. Tabi ki City Hospital'ı düzenli bir şekilde yönetecek bir admin olması gerekiyor, bir bilgili vesaire...
Bu şekildede olur, LSFMD'nin açık kalması sorun yaratmıyor. Sadece LSFMD yerine, City Hospital açılır ise daha iyi olacağını düşünüyorum.  :helal:
ASGH'ın FD ile birleşme amacının FD'nin batması olduğunu biliyorsan sorun yok ve de dediğim gibi CH sadece doktoruluk üzerine olduğu için oyuncular hastanede kalmaktan sıkılıyordu. Devriye atmak istiyorlardı. Bundan dolayı tekrardan açılması pek iyi olmaz. City Hospital'ı 4 kişi kurdurduk ve kurulma amacı gerçekten çok farklı. Evet güzel rollerin döndüğünün ben de farkındayım fakat olayı bambaşka bir şeydi City Hospital'ın açılma amacının. Bunu konuşmak isterseniz yarın 913 TS'e gelebilirsiniz.  :) İyi geceler dilerim.

Çevrimdışı unweens

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 09 Mart 2021, 14:07:18 »

ASGH'ın FD ile birleşme amacının FD'nin batması olduğunu biliyorsan sorun yok ve de dediğim gibi CH sadece doktoruluk üzerine olduğu için oyuncular hastanede kalmaktan sıkılıyordu. Devriye atmak istiyorlardı. Bundan dolayı tekrardan açılması pek iyi olmaz. City Hospital'ı 4 kişi kurdurduk ve kurulma amacı gerçekten çok farklı. Evet güzel rollerin döndüğünün ben de farkındayım fakat olayı bambaşka bir şeydi City Hospital'ın açılma amacının. Bunu konuşmak isterseniz yarın 913 TS'e gelebilirsiniz.  :) İyi geceler dilerim.

Pekâla, seni anlıyorum. Bu konuda hak verebilirim, oyuncular veya yasal oluşum içerisindeki kişiler sadece hastane içerisinde kalmaktan sıkılmaları gayet normal. Fakat şu ki, doktorların zaten asıl amacı bu. Hastanede kalmak ve hastalara tedavi uygulamak. Doktor rolü yapmak isteyenler, hastanede kalmak isteyenler ve sadece rol odaklı hastane içerisinde kalmak isteyenler Los Santos City Hospital birliğine geçiş yapabilirler. Fakat City Hospital'ın açılması paramediklerin yok olması anlamına gelmez, paramedik rollerini gerçekleştirmek isteyenler LSFD'e geçebilirler. Fakat hastanede kalıp, sadece rol odaklı doktor rolü gerçekleştirmek isteyenler ise... City Hospital'a geçiş sağlarlar. Bence bu tarz bir sistemin olması, gayet hoş olur. City Hospital'da doktor rolü yaptım, şahsi olarak eğlenceliydi. Birliğin açılması, LSFD'i batırmaz. Paramedik olarak rol yapabilirler, gayette eğlenceli olur. City Hospital'ın açılmasını şahsi olarak destekliyorum, açılmasada olur. Fark etmez, fakat açılırsa daha iyi bir görünüş ve düzen sağlayacağından eminim.

Çevrimdışı unweens

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 09 Mart 2021, 14:08:49 »
lsch birliğini adam akıllı yönetebilecek kapasite ve olgunlukta bir kişi yok burada
birlik açılıyor açıldıktan 1 2 hafta sonra yönetim kucaktan kucağa atlıyor gelen gideni aratıyor falan boş iş

AR-GE'nin en başında belirttiğim gibi, admin kadrosundan ve bu birliği yönetebilecek bir kişi tarafından birliğin açılmasını destekliyorum, fakat eğer ki birliği yönetemeyecek kişiler tarafından açılır ise. Şahsi olarak bende desteklemiyorum. Yönetebilecek kişiler tarafından açılmasını destekliyorum.

Çevrimdışı Killer Tron

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 06 Ekim 2024, 01:09
Toplam oynama: 201 gün, 21 saat
Köken: Alman
Son giriş: 08 Eylül 2024, 22:20
« Yanıtla #19 : 09 Mart 2021, 14:59:59 »

İmkanlar ve düzen getirilirse olabileceğini düşünüyorum.

Açıkcası aylarımı (yılda olabilir) bu birliklerde geçirmiş ve görmüş biri olarak söylemek isterim ki. Gerekli özen ve destek getirilirse gerçekten tatmin edici güzel roller, rina oyuncularına dönük etkinlikler ve de serverin legal oluşumlarına yeni bir soluk kazandırılabilir. Zamanında gerçekleştirdiğimiz etkinlikler, sağlanabilmiş bir düzen bulunuyordu ve fazlaca bu durumdan eğleniyorduk.

Fakat gerekli destek verilmediği durumda bu işlerin eskilerde denendiği gibi yarıda tıkanacağını düşünüyorum, rollerin sağlıklı olabilmesi için oyuncular harici yetkisel çabada getirilebileceğini düşünüyorum. Doktorluk rolleri kolay yapılmıyor bir ameliyat için on dakikalarca uğraşılıp emoteler dökülüyor, çaba veriliyor. Karşıt olarak çok fazla aynı rolleri yapınca veya bir anda gelen çoğul kişiye karşıt az kişinin bulunması gibi sebepler dolayısı ile rollerden soğunulabiliyor ve açılması denenen doktor rol birlikleri bir süre geçince kapanıyor. Eğer güzel ve düşünülmüş bir sisteme uğraşılırsa gerçekten güzel rollerin kapısı açılabilir. Tabii bu yetkililerin uğraşı ve insiyatifi içinde kalıyor.

Ekleme: Eğer yetkililer bu ortamı ve çeşitliliği tekrar sağlamak istiyor ise yapabilirler. Bu ortamı geri sağlamak istenildiği takdirde imkansız olmayacağını düşünüyorum. Yetkililere ek olarak eğer dilerlerse bu durum hakkında benimle/bizimle iletişim kurabilirler. Bildiklerimi ve olabilicekler hakkında yardım etmekten memnuniyet duyarım.

Ekleme2: City hospital olarak değilde All Saints General Hospital olarakta düşünülebilir.

-DESTEK
Umarım bu konu gereken yeri bulur. Herkese iyi roller.