Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Jamal_Lewis-Ck Talebi

Başlatan MariJC, 20 Temmuz 2018, 12:34:26
Okunma sayısı 2772 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Surprise

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Haziran 2020, 19:20
Toplam oynama: 147 gün, 6 saat
Ynt: Jamal_Lewis-Ck Talebi
« Yanıtla #20 : 30 Temmuz 2018, 19:21:12 »
@MariJC eski forum hesabım en baştan onu söyleyeyim.
Konu hala güncel ve kişiyi yakaladığım her seferde kendini afk bırakıyor ve crash verdiriyor,oyuna giriyor birini görünce crash verdiriyor.
https://hizliresim.com/nllOj5
https://www.upload.ee/image/8747074/sa-mp-387.png
İşte ss'lerde görünüyor ben bu kişinin CK iznini istiyorum,böyle düşmanlık yapıp yapıp elime düşünce afk bırakıp crash verdirecekse hiçbir manası yok bu işin.Kişi'nin eline hiç düşmedim bir kere çatışmada vurdu kendine sorabilirsiniz afk bırakmadım ve crash falan verdirmedim.
Kişi crash verdirmeseydi ben onu evde ck etmeye çalışırdım ve istediğim rolü yapardım.
Kısacası Jamal_Lewis'in CK iznini istiyorum.

Selamın aleyküm CK talebi zaten açılmış karşılıklı olarak eline düşünce AFK bırakmak değil bilgisayarımın interneti gitti crash yedim ardından internet geldi gta'ya girince tekrardan crash yedim ve internetim gitti kendi kafana göre CK etme rolü v.b yapamazsın ayrıca sana karşı açılan bir CK talebi var Crash yediğime dayir ss'ler mevcut.Ayrıca bu olayı destekleyecek SS'ler gelecek bu kişilerin mahallesine sıktık Diye CK talebi alamazlar siz de bize sıktınız o zaman biz de sizi CK edelim böyle saçma birşeymi var? https://i.hizliresim.com/8zzagd.jpg

https://i.hizliresim.com/DDDYMy.jpg
Peki Adamların neden kontrol ediyordu senin crash yediğin zaman crash yediğin yerde turluyorlardi felan kaciyorlardi bunu inkar edemezsin videoda Çok Açık bir şekilde mevcut Biz gelince düşüyorsun Biz gelene kadar neden dusmedin Adamın orda bagliyip kacircakti Biz geldik direk afk atıp oyundan çıktın Yada kabloyu çektin Yada modemi kapattın yönetimi kandirmayin.

Bak kardeşim benim beni düşürdüğünü biliyorlardı zaten ben internetin gelmesini bekliyordum her neyse onu geçtim role devam edildi rol yapıldı bu konu kapandı kardeşim crash verdirmek yok şu yok bu diyemezsin rolü yaptık ve bitti bu kadar.
Burda boş konuşmada benim sinirimi bozma,herzaman rol yaparken crash yemiyorsun,video çekerken yemiyorsunda benim elime düşüncemi crash yiyorsun?
Burada yönetimi kandırmaktan başka birşey yok,yeni oyunu başlata bastın ve crash verdirdin.
((Hemde CK iznini iki arkadaşıma kötü davrandığın,bana ateş ettiğin,arkadaşlarımın birlik hood'unu bastığın için açtım))
Herkese sen sık hiçbirzaman internet gitmesin crash yemesin,birde biz sana sıkmaya başladığımızda niye kaçmaya başladınya niye oyun bizden kaçarken crash yemedi?niye araba patlayınca yaralıya düşünce crash verdi bu oyun?
Niç yalan atma sen orda ya fiş çektin yada yeni oyuna başlayıp crash verdirdin.
Adminler bakabiliyorsa bi baksında öğrenelim ne olduğunu.

Çevrimdışı Surprise

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #21 : 30 Temmuz 2018, 19:24:45 »
Bak şimdi yönetimi kandırdığın şundan gta'ya girince internetim gitti demişsin,seni takip edince crash verdirdin ve attığın ss'de arkada  youtube'ya video yükleniyor internet gitse video yüklenmez,arkada forumda açık hiç internet şu bu gitti diye yalan atma hadi onuda geçtim arkadaşların senin yaralandığın yerden neden geçip durdu?
İnternet gittiyse nerden haberleştin?

Çevrimdışı !Vidanjör

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Ağustos 2024, 23:55
Toplam oynama: 196 gün, 17 saat
Birlik: *** ******les
« Yanıtla #22 : 30 Temmuz 2018, 19:25:57 »
@MariJC eski forum hesabım en baştan onu söyleyeyim.
Konu hala güncel ve kişiyi yakaladığım her seferde kendini afk bırakıyor ve crash verdiriyor,oyuna giriyor birini görünce crash verdiriyor.
https://hizliresim.com/nllOj5
https://www.upload.ee/image/8747074/sa-mp-387.png
İşte ss'lerde görünüyor ben bu kişinin CK iznini istiyorum,böyle düşmanlık yapıp yapıp elime düşünce afk bırakıp crash verdirecekse hiçbir manası yok bu işin.Kişi'nin eline hiç düşmedim bir kere çatışmada vurdu kendine sorabilirsiniz afk bırakmadım ve crash falan verdirmedim.
Kişi crash verdirmeseydi ben onu evde ck etmeye çalışırdım ve istediğim rolü yapardım.
Kısacası Jamal_Lewis'in CK iznini istiyorum.

Selamın aleyküm CK talebi zaten açılmış karşılıklı olarak eline düşünce AFK bırakmak değil bilgisayarımın interneti gitti crash yedim ardından internet geldi gta'ya girince tekrardan crash yedim ve internetim gitti kendi kafana göre CK etme rolü v.b yapamazsın ayrıca sana karşı açılan bir CK talebi var Crash yediğime dayir ss'ler mevcut.Ayrıca bu olayı destekleyecek SS'ler gelecek bu kişilerin mahallesine sıktık Diye CK talebi alamazlar siz de bize sıktınız o zaman biz de sizi CK edelim böyle saçma birşeymi var? https://i.hizliresim.com/8zzagd.jpg

https://i.hizliresim.com/DDDYMy.jpg
Peki Adamların neden kontrol ediyordu senin crash yediğin zaman crash yediğin yerde turluyorlardi felan kaciyorlardi bunu inkar edemezsin videoda Çok Açık bir şekilde mevcut Biz gelince düşüyorsun Biz gelene kadar neden dusmedin Adamın orda bagliyip kacircakti Biz geldik direk afk atıp oyundan çıktın Yada kabloyu çektin Yada modemi kapattın yönetimi kandirmayin.

Bak kardeşim benim beni düşürdüğünü biliyorlardı zaten ben internetin gelmesini bekliyordum her neyse onu geçtim role devam edildi rol yapıldı bu konu kapandı kardeşim crash verdirmek yok şu yok bu diyemezsin rolü yaptık ve bitti bu kadar.
Burda boş konuşmada benim sinirimi bozma,herzaman rol yaparken crash yemiyorsun,video çekerken yemiyorsunda benim elime düşüncemi crash yiyorsun?
Burada yönetimi kandırmaktan başka birşey yok,yeni oyunu başlata bastın ve crash verdirdin.
((Hemde CK iznini iki arkadaşıma kötü davrandığın,bana ateş ettiğin,arkadaşlarımın birlik hood'unu bastığın için açtım))
Herkese sen sık hiçbirzaman internet gitmesin crash yemesin,birde biz sana sıkmaya başladığımızda niye kaçmaya başladınya niye oyun bizden kaçarken crash yemedi?niye araba patlayınca yaralıya düşünce crash verdi bu oyun?
Niç yalan atma sen orda ya fiş çektin yada yeni oyuna başlayıp crash verdirdin.
Adminler bakabiliyorsa bi baksında öğrenelim ne olduğunu.

Bakılsın bakiliyorsa anlamıyorsun sanırım diyorum ki internetim gitti iki defa oyuna döndüm ROLE DEVAM EDİLD DEVAMMMM KITMISIN ayrıca arkadaşların dan sanane kendi sorununu hallet sen arkadaşların için benim CK iznimi almak ne o zaman sen benim arkadaşlarıma saldırınca ben de senin CK iznine ekliyeyim kanıt olarak? Saçma işler yapmayı kes kardeşim devam edildi role ayrıca vurulunca oyun donuyor bende video çekerken dikkat et kasıyor zaten saçma sapan konuşma.

Çevrimdışı !Vidanjör

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #23 : 30 Temmuz 2018, 19:27:50 »
Bak şimdi yönetimi kandırdığın şundan gta'ya girince internetim gitti demişsin,seni takip edince crash verdirdin ve attığın ss'de arkada  youtube'ya video yükleniyor internet gitse video yüklenmez,arkada forumda açık hiç internet şu bu gitti diye yalan atma hadi onuda geçtim arkadaşların senin yaralandığın yerden neden geçip durdu?
İnternet gittiyse nerden haberleştin?

Bak arkadaşım ethernet kablosu ve wifi diye birşey var bilgisayardan ethernet ile telefona wi-fi ile bağlanıyorum saçma sapan konuşma ayrıca youtubede. Küfür edip burada boş konuşma v.b tarzı konuşma üslubunu düzelt

Çevrimdışı !Vidanjör

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #24 : 30 Temmuz 2018, 20:05:52 »
Seviyenizi belli ettiğiniz için teşekkürler.

https://i.hizliresim.com/NDDGmL.png

https://i.hizliresim.com/Y66VmE.png

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 19 Nisan 2019, 19:16
Toplam oynama: 72 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #25 : 30 Temmuz 2018, 21:50:01 »
Siz çok iyi drive-by atıyosunuz nereden öğrendiniz?

Çevrimdışı Surprise

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #26 : 30 Temmuz 2018, 23:37:36 »
Açılan CK talebini görünce hemen oyuna dönesin geldi döndüğünde zaten kaçmaya çalıştın ondan sonra yakalanınca dedin bu lafları,hemde bana arkadaşlarından sanane ben onlarla düşmanlık yapıyorum ozaman sana şunu diyeceğim;
Geçen yapılan baskında benden sanane,git arkadaşlarımın hood'unu basmışsın?
burada boş konuşma.
Benim seviyemide sen belirleyemezsin,orası Youtube forum değil istediğim şekildede konuşurum.
Bana burada boş muhabbet yapma kendini acındırma.
Admin kararı bekleniyor.

Çevrimdışı Surprise

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #27 : 30 Temmuz 2018, 23:43:06 »
Beyler burada birisi seviye'den bahsetmiştide o kimdi bana bi onu bulurmusunuz?

Çevrimdışı !Vidanjör

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #28 : 31 Temmuz 2018, 11:53:31 »
Açılan CK talebini görünce hemen oyuna dönesin geldi döndüğünde zaten kaçmaya çalıştın ondan sonra yakalanınca dedin bu lafları,hemde bana arkadaşlarından sanane ben onlarla düşmanlık yapıyorum ozaman sana şunu diyeceğim;
Geçen yapılan baskında benden sanane,git arkadaşlarımın hood'unu basmışsın?
burada boş konuşma.
Benim seviyemide sen belirleyemezsin,orası Youtube forum değil istediğim şekildede konuşurum.
Bana burada boş muhabbet yapma kendini acındırma.
Admin kararı bekleniyor.
amacım kaçmak olsa oyuna hiç girmem sabah vakti girer oradan kaçarım bunun gibi bir sürü yol var olan bı rolü burada açıyorsun he seviyeden bahsedilen bı SS atmisin herkesin bir siniri var unutma 😉

Çevrimdışı !Vidanjör

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #29 : 31 Temmuz 2018, 11:54:34 »
Beyler burada birisi seviye'den bahsetmiştide o kimdi bana bi onu bulurmusunuz?

İlk başta küfür eden benim sanırım attığın SS de görüldüğü gibi