@MariJC eski forum hesabım en baştan onu söyleyeyim.
Konu hala güncel ve kişiyi yakaladığım her seferde kendini afk bırakıyor ve crash verdiriyor,oyuna giriyor birini görünce crash verdiriyor.
https://hizliresim.com/nllOj5
https://www.upload.ee/image/8747074/sa-mp-387.png
İşte ss'lerde görünüyor ben bu kişinin CK iznini istiyorum,böyle düşmanlık yapıp yapıp elime düşünce afk bırakıp crash verdirecekse hiçbir manası yok bu işin.Kişi'nin eline hiç düşmedim bir kere çatışmada vurdu kendine sorabilirsiniz afk bırakmadım ve crash falan verdirmedim.
Kişi crash verdirmeseydi ben onu evde ck etmeye çalışırdım ve istediğim rolü yapardım.
Kısacası Jamal_Lewis'in CK iznini istiyorum.
Selamın aleyküm CK talebi zaten açılmış karşılıklı olarak eline düşünce AFK bırakmak değil bilgisayarımın interneti gitti crash yedim ardından internet geldi gta'ya girince tekrardan crash yedim ve internetim gitti kendi kafana göre CK etme rolü v.b yapamazsın ayrıca sana karşı açılan bir CK talebi var Crash yediğime dayir ss'ler mevcut.Ayrıca bu olayı destekleyecek SS'ler gelecek bu kişilerin mahallesine sıktık Diye CK talebi alamazlar siz de bize sıktınız o zaman biz de sizi CK edelim böyle saçma birşeymi var? https://i.hizliresim.com/8zzagd.jpg
https://i.hizliresim.com/DDDYMy.jpg
Peki Adamların neden kontrol ediyordu senin crash yediğin zaman crash yediğin yerde turluyorlardi felan kaciyorlardi bunu inkar edemezsin videoda Çok Açık bir şekilde mevcut Biz gelince düşüyorsun Biz gelene kadar neden dusmedin Adamın orda bagliyip kacircakti Biz geldik direk afk atıp oyundan çıktın Yada kabloyu çektin Yada modemi kapattın yönetimi kandirmayin.
Bak kardeşim benim beni düşürdüğünü biliyorlardı zaten ben internetin gelmesini bekliyordum her neyse onu geçtim role devam edildi rol yapıldı bu konu kapandı kardeşim crash verdirmek yok şu yok bu diyemezsin rolü yaptık ve bitti bu kadar.
Burda boş konuşmada benim sinirimi bozma,herzaman rol yaparken crash yemiyorsun,video çekerken yemiyorsunda benim elime düşüncemi crash yiyorsun?
Burada yönetimi kandırmaktan başka birşey yok,yeni oyunu başlata bastın ve crash verdirdin.
((Hemde CK iznini iki arkadaşıma kötü davrandığın,bana ateş ettiğin,arkadaşlarımın birlik hood'unu bastığın için açtım))
Herkese sen sık hiçbirzaman internet gitmesin crash yemesin,birde biz sana sıkmaya başladığımızda niye kaçmaya başladınya niye oyun bizden kaçarken crash yemedi?niye araba patlayınca yaralıya düşünce crash verdi bu oyun?
Niç yalan atma sen orda ya fiş çektin yada yeni oyuna başlayıp crash verdirdin.
Adminler bakabiliyorsa bi baksında öğrenelim ne olduğunu.