Mantıksız, desteklemiyorum.
Çok güzel destekliyorum şuda gelse iyi olur PD'ler bizim olduğumuz yeri biliyor Rolsel olarak nasıl biliyor alarm o kadar yüksek sesle çalamazki Las Vanturasa şerif veya pd geliyor yakalamak için Las santostan alarm sesinimi duyuyor? onun içinde yeni düzenleme gelse çok iyi olur
2021'deyiz neredeyse birçok araçta chip gibi şeyler var, ''Amerikayı ele alarak konuşuyorum'' bir olay anında hemen sisteme bilgi düşer, polisler sizin yerinizi tam olarak bilemiyor, bende bir checkpoint falan çıkıyor oradan buluyorlar sanıyordum ama öyle değilmiş, siz mekanik yaparken bize
''İnfernus model aracın alarmı ((Rodeo)) bölgesinde çalıyor.'' gibi bir bildirim geliyor, rodeo büyük bir yer, orada areacheck yaparak sizin yerinizi buluyoruz, çalınan aracın üzerinde sadece sarı bir ok oluyor, birde o araca iyice yaklaştığımızda, ''Arada 1 bina boyutu gibi bir fark var iken'' haritada sarı bir imlec gözüküyor o kadar, yani pd sadece alarm çalan bölgeye geliyor, senin çaldığın yere değil, bölgede her yeri arayarak seni buluyor...