Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Mekanik Nametag

Başlatan Sp3C, 04 Mart 2021, 19:12:55
Okunma sayısı 5708 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 134

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Mekanik Nametag
« Yanıtla #10 : 05 Mart 2021, 00:46:37 »
Bence buna gerek yok. Aslına bakarsan araç çalarken ara sokakları ve pek tercih edilmeyen bölgeleri kullanırsan muhtemelen kimse gelip işini baltalamaz. Üzerinde yazı çıkıyor diye yanına gelen, ve rolünü saçma bir şekilde ilerleten birine şikayet oluşturabilirsin. Ceza bile alır. Animasyon gelip üzerinde ki yazının kalkmasına gerek yok. Gelecekse animasyon gelmeli sadece.

Çevrimdışı Shinko

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 30 Temmuz 2023, 23:11
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #11 : 05 Mart 2021, 09:19:11 »
Bence buna gerek yok. Aslına bakarsan araç çalarken ara sokakları ve pek tercih edilmeyen bölgeleri kullanırsan muhtemelen kimse gelip işini baltalamaz. Üzerinde yazı çıkıyor diye yanına gelen, ve rolünü saçma bir şekilde ilerleten birine şikayet oluşturabilirsin. Ceza bile alır. Animasyon gelip üzerinde ki yazının kalkmasına gerek yok. Gelecekse animasyon gelmeli sadece.
üstünde çıkan yazı emoteler gibi duvar arkalarından gözüküyo

Çevrimdışı bela.exe.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Arap
Son giriş: 26 Ocak 2024, 20:50
Toplam oynama: 100 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 22 Ocak 2024, 18:26
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #12 : 05 Mart 2021, 09:28:35 »
Kanka ben hiç ara sokağa bırakılan bir infernus veya bullet görmedim,  aracı itersek PG oluyor itmeyip orada çalsak bir kişi gelip araçtan indiriyor. Ve üstümüzde yazıyı görüp gelenin konuşmasına bile gerek yok yanımıza geldiği an inmek zorundayız şu an ki sistem ile yanımıza gelenlerin çoğu rol yapmıyor, sadece araçtan indirip gidiyor. Ar-ge'yi destekliyorum.

Çevrimdışı Shinko

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Temmuz 2023, 23:11
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
« Yanıtla #13 : 05 Mart 2021, 09:31:04 »
Kanka ben hiç ara sokağa bırakılan bir infernus veya bullet görmedim,  aracı itersek PG oluyor itmeyip orada çalsak bir kişi gelip araçtan indiriyor. Ve üstümüzde yazıyı görüp gelenin konuşmasına bile gerek yok yanımıza geldiği an inmek zorundayız şu an ki sistem ile yanımıza gelenlerin çoğu rol yapmıyor, sadece araçtan indirip gidiyor. Ar-ge'yi destekliyorum.
:like: :like: :54: :helal:

Çevrimdışı Sp3C

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Henry Vens Lv.16
Son giriş: 17 Aralık 2023, 19:09
Toplam oynama: 30 gün, 10 saat
« Yanıtla #14 : 05 Mart 2021, 09:35:12 »
/do MKI? diyenlere şikayet açacaksın. Bu kadar basit.

Yanına gelen adam politika gereği haklı oluyor ama IC yönden bakarsak yaptıkları MG oluyor sonuçta uzaktan birinin düz kontak yaptığını göremezsin, ama nametag sayesinde görüyorlar.

Çevrimdışı Lonellyfx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 18 Kasım 2022, 20:10
Toplam oynama: 45 gün, 15 saat
Birlik: ****** X3
« Yanıtla #15 : 05 Mart 2021, 10:49:22 »

Çevrimdışı #McAllen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Ocak 2025, 17:01
Toplam oynama: 245 gün, 7 saat
Lydia Dawson Lv.31
Son giriş: 30 Nisan 2023, 16:43
Toplam oynama: 11 gün, 20 saat
Son giriş: 24 Nisan 2023, 14:17
Toplam oynama: 35 gün, 2 saat
Köken: Rus
Son giriş: 30 Ocak 2023, 17:01
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #16 : 05 Mart 2021, 10:53:36 »
Saçma, eğer mekanik oluyorsan risk alman lazım.

Çevrimdışı Sp3C

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Henry Vens Lv.16
Son giriş: 17 Aralık 2023, 19:09
Toplam oynama: 30 gün, 10 saat
« Yanıtla #17 : 05 Mart 2021, 11:04:52 »
Saçma, eğer mekanik oluyorsan risk alman lazım.
Saçma diyorsunuz ama araç çalma riskini göze alan biri adam vurmayı da göze alır ama yaklaşıp ne yapıyorsun diyen birine /me kanalından silah doğrultma emote'u atınca karşı taraf /do kanalından MKİ? yazıyor ya politika düzenlenmeli yada farklı bir şeyler yapılmalı.

Çevrimdışı 134

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 05 Mart 2021, 16:58:52 »

Zaten ara sokağa infernus yada bullet kimse bırakmıyor. Sen taksimin ortasında mercedes çalmaya çalışan gördün mü? Mekanik zordur. Para verip emek vermen gerekiyor. Ya çok uzaklarda bulacaksın aracı yada köşe yerlerde. İttirirsek pg olur diyorsun, bir arkadaşını da işe alet edip beraber ittirin. Bir kişi gelip araçtan indirebilir bunda bir sorun yok. Üstünüzde yazı olsada olmasada biri yanınıza geldiği zaman inmek zaten zorundasınız. Bu yüzden desteklemiyorum. Sadece araçtan indirip gidiyorsa da gittikten sonra tekrar şansını deneyebilirsin.

Çevrimdışı Stadler

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 22 Ocak 2025, 13:49