Kişi zaten CK oldu CK olan bir kişi ile role girdin Şikayet mevcut kişi CK'dan kaçtı yaptığın ve yaptığı şey çok saçma ayrıca ıc olarak ve ya ooc olarak sen beni bu konu hakkında 1 cümle dahi uyarmadın chatlog'lara bakıla bilir ayrıca yatıkları rolleri ./do'dan yazılanları hatalı buluyor admin kararı bekliyorum.
Uyarmadımmı bak bakalım şu ss'e https://hizliresim.com/PDnor9
Çocuğu bırakın dedim ben gittiğimde bile yanınızdaydı.
Bakıyorumda bana ve arkadaşlarıma yamuk yapan kişilerin işini halledince ya şikayet açıyor yada Ck talebi😁
Yapmayın şunu,kime bulaştığınıza dikkat ederek hareket edin.
Bu Jackson_Baker'de olan bir olay zaten bu sebepten Jaile gittin ortada olay yokken olay çıkarttın burada da suçlu sendin kendi mekanımda Fear-RP yapmadan tehtid edici cümleler kurdun sırf bu yüzden otomatik CK olabilirdin Fear-RP kuralını yerine getirmediğin için.
Bana Jax olayında Ortak nezaket,Fear-rp ve Türkçe terim ((Artist kelimesi))'den şikayet açılmıştı.
Ortak nezaket ve Fear-rp kabul edilmemi ama Türkçe terim kabul edilmişti bunun için hapse atıldım ve artist kelimesinin Türkçe olmadığını ve kökeninin Fransızca olduğunu ticket açarak belirttim ve cezamı kaldırttım işte ss'i http://hizliresim.com/PDrNA9 yani burada Ck izni almak için OOC yalan atıp yönetimi kandırmaya çalışma,ve onların gözlerinde beni DM'ci konumunada düşürme.
Fear-rp kural ihlalinden Ck olabilirdin demişsinde,açılan şikayette fear rp kabul olmadı zaten.
Tehdit edici cümlelerde kurmadım,sadece uyarırcasına bir laf söyledim ve mekana arkadaşlarımı çağırdım baktık biz gittik çocuğu hala orada etrafını sarmış tutmuşsunuz.
Bende herşeyin zamanı var diyerekten en uygun zamanı bekledim ve baktım hala uslanmıyor,benim arkadaşlarıma hakaret falan ediyor Ck etmeye çalışıyormuşsun bende artık devreye girdim.
Kendin diyorsun zaten sözlü uyarıda bulundan bizim mahallede bizi uyarıyorsun ayrıca Bishamon'u CK ettik kişi OOC reddedip bunny yaparak kaçtı zaten CK olan bir adamla role girdin ayrıca Jax'ın bizimle sorunu yokken mahalleye gelip bu sözleri kullandın arkadaşların dediğin sadece Bishamon'a karşı birşey yaptık diğerlerini kendisi getirdi zaten sana açılan şikayetten dolayı OOC kin e döküp bunu yaptığını düşünüyorum açıklama olarak yine Jax'ın ss'ini gösterirsin ancak bu bir sebep bile değil orada olayı başlatan sensin zaten... Admin bekleniyor.
Jax ile sorunum yok diyorsunda bana pm'den Jax satıcı jax şu jax bu diyen sensin,Bishamon Ck'yı kabul etmemiş zaten senin orada onu otomatikmen ck etmen gerekirdi ama sen soru sormuşsun adamda haklı olarak kaçmış yakalarsan Ck edersin sormana gerek bile yok zaten,ben sizi uyardım ve cezanızı arkadaşımla beraber kestim.
OOC kinim olsa size karşı mahalle'ye gelip Lephee ile falan role girmem sor bakalım mahalle'ye gelip role girmişmiyim diye,OOC kinim olsa neden geliyim mahalle'de role giriyim?
Pm'den daha önce yazmıştım daha sonra Jax konuşmaya geldi ardından CK'yı kabul etmemiş diye birşey yok orada yaralıya düşürdük ./ck Yazmadı OOC olarak kaçtı ve discorddan' "Şikayet açın hadi görüşürüz" dedi bunny yaparak ortamdan kaçtı daha sonra mahalleye gelip selam Jamal v.b tarzı şeyler söyledi ayrıca yere düşünce kendisine bilerek crash verdirdiğini düşünüyorum bunun başka bir sebebi yok yaralıdan kalkınca koşarak kaçtı zaten mahalleye gelip role girmemenin sebebi de Jax olayından dolayı sorunlu olmamız bu arada ondan sonra PD ile savaşırken aralarından seni kurtarmıştım orada bir gevşeme olmuştu aramızda.Jax konusunda uyardın daha sonra Bishamon'un gazı ile saldırdın Bishamon'la anlaşma yaptık diyorsun zaten çok uzun süreli bir olay bu yaptığın şeyler çok saçma adına sürekli şikayet v.b açılıyor demekki burada sende sıkıntı var bizde değil demekki her seferinde birşeyi ihlal ediyor daha sonra yaptığın şeyi savunmaya geçiyorsun. @Admin bekleniyor...
Hakkımda açılan şikayetlerin sonucuna bak istersen boş yapma burada,açılan şikayetlerde ya intikam almışımdır yada zamanında yapılan birşeyin cezasını kesmişimdir.
Açılmasını boşver sen,kabul edilmişmi ona bak
Kimsenin gazıylada iş yapmam,arkadaş benim kitabımda herzaman ön plandadır,hatırlatırım sizin içinde Guantanamodayken Upper'i mahallesine sokmuyorduk.
Ben seni OOC'de uyardım IC'de uyardım ama benim arkadaşımın canını yakarsan cezasını en güzel şekilde keserim.