Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Jason Charles - CK Talebi

Başlatan !Vidanjör, 20 Temmuz 2018, 00:23:11
Okunma sayısı 1828 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı !Vidanjör

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 06 Ağustos 2024, 23:55
Toplam oynama: 196 gün, 17 saat
Birlik: *** ******les
Ynt: Jason Charles - CK Talebi
« Yanıtla #20 : 31 Temmuz 2018, 19:19:28 »
Ben adamı yakalıyım crash versin oyundan kaçsın ve CK talebi açsın.Bende onun eline düştüm ama crash vermedim /q atmadım.Elime düşünce crash verip burada CK talebi açmanız ayrıca saçmalık.

Senin burada adminleri kötüleyici tavırların bile admin kararlarında etkili oluyor.
Bak Hera oyuna ne yazmış;
Yöneticiler robot değildir biraz sabredin.
Herşeyin zamanı var.

Bak arkadaşım yine bı yazdığın diğerini tutmuyor ne zaman crash verdirdim internetim gitti role girdim yeniden bu CK talebi ne zaman açıldı bunu sen de ben de biliyorum ayrıca sen çatışmaya denk geldin seni kacirmadim yani her neyse admin kararı bekleniyor uzatmaya gerek yok.

Çevrimdışı Surprise

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2020, 19:20
Toplam oynama: 147 gün, 6 saat
« Yanıtla #21 : 31 Temmuz 2018, 20:36:07 »
Ben adamı yakalıyım crash versin oyundan kaçsın ve CK talebi açsın.Bende onun eline düştüm ama crash vermedim /q atmadım.Elime düşünce crash verip burada CK talebi açmanız ayrıca saçmalık.

Senin burada adminleri kötüleyici tavırların bile admin kararlarında etkili oluyor.
Herşeyin zamanı var.

Bak arkadaşım yine bı yazdığın diğerini tutmuyor ne zaman crash verdirdim internetim gitti role girdim yeniden bu CK talebi ne zaman açıldı bunu sen de ben de biliyorum ayrıca sen çatışmaya denk geldin seni kacirmadim yani her neyse admin kararı bekleniyor uzatmaya gerek yok.
Ne zaman crash verdirdimmi?
Elimize düştüğün zaman verdirdin,hadi bir kere gitse birşey demem gitti geldin tekrarmı gitti bu internet?
Kaçırma olayına gelirsek'de kaçırmayacaksan niye bağlamaya kalktın?
Yermiyim öyle şeyleri ben,kuralları okumadan baskına gelmişsiniz.
Admin bekleniyor.

Çevrimdışı !Vidanjör

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #22 : 01 Ağustos 2018, 00:31:59 »

Herşeyin zamanı var.

Ne zaman crash verdirdimmi?
Elimize düştüğün zaman verdirdin,hadi bir kere gitse birşey demem gitti geldin tekrarmı gitti bu internet?
Kaçırma olayına gelirsek'de kaçırmayacaksan niye bağlamaya kalktın?
Yermiyim öyle şeyleri ben,kuralları okumadan baskına gelmişsiniz.
Admin bekleniyor.

Anlamadın yani crash yedim olay ile bu CK olayı ne alaka orada Mansimov dan izin aldık fakat cevap gelmedi her neyse bunlar konuşuldu bir sonuç beklemek en mantiklisi.

Çevrimdışı Surprise

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2020, 19:20
Toplam oynama: 147 gün, 6 saat
« Yanıtla #23 : 01 Ağustos 2018, 00:41:32 »
Bak kendin dedin Crash verdirdim diye,hani internetin gittiydi?
Ben onu demiyorum sonuçta seninle 3 haftaya yakındır aktif bir düşmanlık içindeyiz sen crash verdirmeseydin elime bi koz gececekti ve duruma göre istediğimi yapacaktım.
CK talebi sırf bunun için değil.
Arkadaşlarımın birliğine sıktın,bana sıktın,Bir arkadaşımı CK etmeye kalkıştın,bir arkadaşımı rencide ettin bunlardan dolayı CK talebi açıldı olay bu kısa ve net.

Çevrimdışı !Vidanjör

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #24 : 01 Ağustos 2018, 16:18:12 »
Bak kendin dedin Crash verdirdim diye,hani internetin gittiydi?
Ben onu demiyorum sonuçta seninle 3 haftaya yakındır aktif bir düşmanlık içindeyiz sen crash verdirmeseydin elime bi koz gececekti ve duruma göre istediğimi yapacaktım.
CK talebi sırf bunun için değil.
Arkadaşlarımın birliğine sıktın,bana sıktın,Bir arkadaşımı CK etmeye kalkıştın,bir arkadaşımı rencide ettin bunlardan dolayı CK talebi açıldı olay bu kısa ve net.

Bir arkadaşını CK etmeye kalktığım için açıldı rencide olayı falan yok Jax'a birşey yapmadık birliğe sıkmak felan açılan talepten sonra meydana geldi.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 21:14
Toplam oynama: 83 gün, 20 saat
Birlik: ***** *rew
« Yanıtla #25 : 01 Ağustos 2018, 17:43:23 »
CK izni verildi gerekli roller yapılabilir.