Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sağlık raporu alma hakkında.

Başlatan websterr, 26 Şubat 2021, 13:39:51
Okunma sayısı 2307 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı websterr

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 03 Kasım 2024, 02:27
Toplam oynama: 95 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Sağlık raporu alma hakkında.
« Yanıtla #20 : 27 Şubat 2021, 13:57:09 »
ARKADAŞLAR HER ŞEYE DOKTOR YOK DEMEKTEN VAZGEÇİN. O DOKTOR ORADA VAR. 4-5 SAAT HASTANEDE ROL YAPAN ADAMA DOLAYLI YOLDAN KÜFÜR EDİYORSUNUZ. GİDİN, YOKSA BAŞKA ZAMAN GELİN BU KADAR BASİT BU İŞ. AYRİYETTEN PANODA NUMARALARI VAR.

DESTEKLEMİYORUM.
Bugün 2 defa gittim. Gittiğim saatler arasında yaklaşık 3 saat felan var. Toplam 4 numara var diye hatırlıyorum, 3 erkek 1 bayan doktor galiba.

İlk defa gittiğimde:
3 kişiyi aradığım zaman telefon hiçbir tepki vermedi, büyük ihtimal AFK oldukları için genelde AFK kalınca arama yapıldığı zaman böyle bir durum olur. Arıyorsun fakat kişi AFK olduğu için sistemsel olarak aramadı varsayılıyor.
Diğer kişinin ise telefonu kapalıydı. /id yapıp isim ile sorgulattığımda zaten tüm doktorlar oyundaydı. OOC olarak iletişime geçmek istemedim.

2.defa gittiğimde ise yine aynı olay yaşandı. Hiçbir fark yok. AFK idi hepsi, yine sorguladım gene oyundalar.

İnsanları bu şekilde boşa uğraştırmak hoş değil, rol yapmak için yapılmış bir sistem ama beklemekten insanın ne rol zevki kalıyor ne başka birşeyi. Ek olarak Üslubuna dikkat et. 4-5 saat hastahanede rol yapan adamlar nedense sağlık raporu almaya gittiğimizde yoklar ve bunu tek kişi değil birden fazla kişi söylüyor. SS bile sunarım sana burada. Yalan söylüyormuşuz gibi algı yaratmanıza gerek yok. İlla SS veya video kaydı attırıcaksınız, anca öyle susarsınız zaten.
ARKADAŞLAR HER ŞEYE DOKTOR YOK DEMEKTEN VAZGEÇİN. O DOKTOR ORADA VAR. 4-5 SAAT HASTANEDE ROL YAPAN ADAMA DOLAYLI YOLDAN KÜFÜR EDİYORSUNUZ. GİDİN, YOKSA BAŞKA ZAMAN GELİN BU KADAR BASİT BU İŞ. AYRİYETTEN PANODA NUMARALARI VAR.

DESTEKLEMİYORUM.
Saygı çerçevesi içinde tartışılması gerektiğini düşündüm. Caps Lock ile yazmana gerek yoktu, veya sert konuşmana. Sinirlendiriyorsa iletini silip gidebilirsin. Seni buraya destekleyip desteklememen için zorla çekmedim.

Üslubumda bir sıkıntı yok. Caps Lock açtığım için bağırmış olmuyorum. Ben sadece doktor yok muhabetini görmek istemiyorum. Ben gittiğimde buluyorum dostlar. Bulamasam bile başka zaman gidiyorum buluyorum. Adam gece 3'te gidiyor hastaneye sonra "eğğ doktor yok" gece 3'te polis bile yok. Yani bu doktorlar bir tek bana mı var anlamıyorum. Ben gidince buluyorum nedense.
Üslubunda sana göre bir sıkıntı olmuyor olabilir, sen gece 3' den bahsediyorsun. Ben saat gündüz 2 sularında gittiğimde bile zor buldum. Saatlerce beklemek zorunda mıyım? Sadece ufak bir rol için saatlerce bekliyorum. Medikal üyeleri genellikle pasif bunu inkar edemezsin. Nadi 2-3 kişi anında bulabiliyor. Anında bulduğun için böyle yazdığını düşünüyorum. Her neyse ben sadece fikrimi sundum. Saygı çerçevesi içinde tartışalım lütfen. Belki de ben yanlış anladım seni bilemem. Ama bir problem yok  :heart:

Çevrimdışı mertel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Darcy Monroe Lv.26
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Aralık 2023, 01:29
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
Son giriş: 17 Aralık 2023, 22:01
Toplam oynama: 139 gün, 5 saat
Son giriş: 15 Aralık 2023, 01:53
Toplam oynama: 8 gün, 4 saat
« Yanıtla #21 : 27 Şubat 2021, 14:17:58 »

DESTEKLEMİYORUM.
Bugün 2 defa gittim. Gittiğim saatler arasında yaklaşık 3 saat felan var. Toplam 4 numara var diye hatırlıyorum, 3 erkek 1 bayan doktor galiba.

İlk defa gittiğimde:
3 kişiyi aradığım zaman telefon hiçbir tepki vermedi, büyük ihtimal AFK oldukları için genelde AFK kalınca arama yapıldığı zaman böyle bir durum olur. Arıyorsun fakat kişi AFK olduğu için sistemsel olarak aramadı varsayılıyor.
Diğer kişinin ise telefonu kapalıydı. /id yapıp isim ile sorgulattığımda zaten tüm doktorlar oyundaydı. OOC olarak iletişime geçmek istemedim.

2.defa gittiğimde ise yine aynı olay yaşandı. Hiçbir fark yok. AFK idi hepsi, yine sorguladım gene oyundalar.

İnsanları bu şekilde boşa uğraştırmak hoş değil, rol yapmak için yapılmış bir sistem ama beklemekten insanın ne rol zevki kalıyor ne başka birşeyi. Ek olarak Üslubuna dikkat et. 4-5 saat hastahanede rol yapan adamlar nedense sağlık raporu almaya gittiğimizde yoklar ve bunu tek kişi değil birden fazla kişi söylüyor. SS bile sunarım sana burada. Yalan söylüyormuşuz gibi algı yaratmanıza gerek yok. İlla SS veya video kaydı attırıcaksınız, anca öyle susarsınız zaten.

DESTEKLEMİYORUM.
Saygı çerçevesi içinde tartışılması gerektiğini düşündüm. Caps Lock ile yazmana gerek yoktu, veya sert konuşmana. Sinirlendiriyorsa iletini silip gidebilirsin. Seni buraya destekleyip desteklememen için zorla çekmedim.

Üslubumda bir sıkıntı yok. Caps Lock açtığım için bağırmış olmuyorum. Ben sadece doktor yok muhabetini görmek istemiyorum. Ben gittiğimde buluyorum dostlar. Bulamasam bile başka zaman gidiyorum buluyorum. Adam gece 3'te gidiyor hastaneye sonra "eğğ doktor yok" gece 3'te polis bile yok. Yani bu doktorlar bir tek bana mı var anlamıyorum. Ben gidince buluyorum nedense.
Üslubunda sana göre bir sıkıntı olmuyor olabilir, sen gece 3' den bahsediyorsun. Ben saat gündüz 2 sularında gittiğimde bile zor buldum. Saatlerce beklemek zorunda mıyım? Sadece ufak bir rol için saatlerce bekliyorum. Medikal üyeleri genellikle pasif bunu inkar edemezsin. Nadi 2-3 kişi anında bulabiliyor. Anında bulduğun için böyle yazdığını düşünüyorum. Her neyse ben sadece fikrimi sundum. Saygı çerçevesi içinde tartışalım lütfen. Belki de ben yanlış anladım seni bilemem. Ama bir problem yok  :heart:

ben fazla rage atmışım o ara, kusura bakma :D

Çevrimdışı iBlack

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Eylül 2024, 17:49
Toplam oynama: 175 gün, 1 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 09 Eylül 2024, 19:17
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
« Yanıtla #22 : 27 Şubat 2021, 14:34:48 »
ASGH üyelerinin telefon numaraları panoda mevcut. Müsait olan geliyor, rolünü yapıyor. Onları aramayı deneyin, her şeyi sisteme dökmeye gerek yok. Desteklenmedin.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #23 : 27 Şubat 2021, 14:53:52 »
Görmek istemiyorsan girmeyeceksin AR-GE'lere, zorla sokmuyorlar. Gece 3'te gittiğimi nerden çıkardın? Gece oyuna bile girmiyorum, bilmeden laf yapmayın. Hergün panodaki kişi sayısı azalıyor, bugün 2 tane vardı biri oyunda değildi, diğeri AFK idi. 30 dakikalık bir bekleyişin ardından bulabildim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Nisan 2023, 11:00
Toplam oynama: 169 gün, 15 saat
« Yanıtla #24 : 27 Mart 2021, 11:40:31 »
Destekliyorum.

Çevrimdışı Alexi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #25 : 27 Mart 2021, 12:13:53 »
Çoğu LSFMD personeli soyunma odasında afk bırakıyor aktif doktor olmaması durumunda NPC ile birkaç soru sorulup sağlık raporu verilebilir. DESTEK

Çevrimdışı Stadler

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Ocak 2025, 13:49
Toplam oynama: 99 gün, 7 saat
Son giriş: 20 Haziran 2024, 16:51
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
« Yanıtla #26 : 27 Mart 2021, 12:15:50 »
ASGH üyelerinin telefon numaraları panoda mevcut. Müsait olan geliyor, rolünü yapıyor. Onları aramayı deneyin, her şeyi sisteme dökmeye gerek yok. Desteklenmedin.

Çevrimdışı Becherovka

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Haziran 2023, 13:51
Toplam oynama: 124 gün, 6 saat
Joel McGhee Lv.24
Köken: İsviçreli
Son giriş: 01 Mart 2022, 00:29
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #27 : 27 Mart 2021, 20:04:17 »
Artı.

Çevrimdışı R11A

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 22 Şubat 2024, 12:06
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Köken: İsveç
Son giriş: 11 Nisan 2024, 20:04
Toplam oynama: 194 gün, 15 saat
Son giriş: 22 Şubat 2024, 12:08
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #28 : 27 Mart 2021, 21:40:20 »