ARKADAŞLAR HER ŞEYE DOKTOR YOK DEMEKTEN VAZGEÇİN. O DOKTOR ORADA VAR. 4-5 SAAT HASTANEDE ROL YAPAN ADAMA DOLAYLI YOLDAN KÜFÜR EDİYORSUNUZ. GİDİN, YOKSA BAŞKA ZAMAN GELİN BU KADAR BASİT BU İŞ. AYRİYETTEN PANODA NUMARALARI VAR.
DESTEKLEMİYORUM.
Bugün 2 defa gittim. Gittiğim saatler arasında yaklaşık 3 saat felan var. Toplam 4 numara var diye hatırlıyorum, 3 erkek 1 bayan doktor galiba.
İlk defa gittiğimde:
3 kişiyi aradığım zaman telefon hiçbir tepki vermedi, büyük ihtimal AFK oldukları için genelde AFK kalınca arama yapıldığı zaman böyle bir durum olur. Arıyorsun fakat kişi AFK olduğu için sistemsel olarak aramadı varsayılıyor.
Diğer kişinin ise telefonu kapalıydı. /id yapıp isim ile sorgulattığımda zaten tüm doktorlar oyundaydı. OOC olarak iletişime geçmek istemedim.
2.defa gittiğimde ise yine aynı olay yaşandı. Hiçbir fark yok. AFK idi hepsi, yine sorguladım gene oyundalar.
İnsanları bu şekilde boşa uğraştırmak hoş değil, rol yapmak için yapılmış bir sistem ama beklemekten insanın ne rol zevki kalıyor ne başka birşeyi. Ek olarak Üslubuna dikkat et. 4-5 saat hastahanede rol yapan adamlar nedense sağlık raporu almaya gittiğimizde yoklar ve bunu tek kişi değil birden fazla kişi söylüyor. SS bile sunarım sana burada. Yalan söylüyormuşuz gibi algı yaratmanıza gerek yok. İlla SS veya video kaydı attırıcaksınız, anca öyle susarsınız zaten.