Bunu gelmesini istediğim nedeni şu;Elbetti herkes cr atıyor,kendisine cr atılıyor herşey yapılıyor.
Biz eğer CR atanlara yada emote ile bizi ezenlere sıkma hakkımız olsun sonuçta araba ile canımıza kast ediyor.Belirli bir ton üstümüze çöküyor bu nedenle cana kasttan dolayı ilk önce gerekli kanıtlar alınıp ondan sonra sıkma hakkı bulunabilsin.
Desteklemeyi unutmayın! 
Gerçek hayatta son hızda bir araba çarpsa ölüme kadar yolun var, nasıl hiçbir şey olmamış gibi emote verip sıkacaksın? Desteklemiyorum.
Kanka herşey normalde bi bumu sana realistik gelmiyo?
Bana bu sunucunun realistik olmayan bir yanını söyler misin? Sistemler haricinde, sana rolsel olarak mantıklı gelmeyen şeyleri söyle.
Sunucuda çok fazla DM gibi kural ihlallerinin yapılması, CR atılması ve CR atan kişilere şikayet açmak yerine sıkma izni istenmesi, sunucuda polislerin ve şeriflerin CR atma hakları olması, kaza olduktan sonra "nede olsa araçta zırh var" diyerek kaza rolüne girilmemesi. Bunların hiçbiri bana realistik gelmiyor.
Yanlızca sunucuda gördüğüm eksikler bunlar. Sistemleri zaten güzel.
((ÖNEMLİ NOT: Sunucuyu sevyorum ama bunların hiçbirisine kızmıyorum çünkü burada insanlar rol yapmayı öğreniyor.
Ve yaptığım eleştri kimseyi veya sunucuyu kötülemek amaçlı değil. Sadece eksiklerini söylüyorum. Umarım yanlış anlamazsınız.))