Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

BİLİM KURULU TOPLANTISI

Başlatan BAŞKAN AMA EKMEK ARASI, 25 Şubat 2021, 20:59:30
Okunma sayısı 2819 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: BİLİM KURULU TOPLANTISI
« Yanıtla #10 : 27 Şubat 2021, 17:41:22 »
sınavların iptal olmasını isteyenlerin yüzde 70 ı önce sınav olmayıp 1 sene yatanlar yüzde 30 u ise sınavlara girip 15 20 ortalama ile sınıfta kalacak akılsızlar
yok ailemin sağlığı yok vaka sayısı falan boş boş ağlamayın adam gibi çalışın önlemlerinizi alın girin sınavlarınıza
kimse sizin gibi ders çalışmayıp ailesinin sağlını bahane edenler ile aynı diploma notuyla üniversite sınava girmek zorunda değil
Uzaktan eğitime ilk 1.5 ay köyde olduğum için katılamadım. Sonra eve döndüğümüzde diğer arkadaşlarıma yetişmek için 1 ay hem hayvan gibi önceki konulara çalıştım hem de yeni konuları işledim. Sınavlar yapılacak dendi, iki kere sınav için kendimi odaya kapattım ki şu son 1.5 haftadır yine sınavlara çalışıyorum kendime en fazla 4-5 saat veriyorum o da mola niyetine veyahut yatmadan önce kafa rahatlatmak için. Bunları niye anlatıyorum? Çalışmama rağmen ben de sınavların iptal olmasını bekliyorum ki belli başlı sebeplerim(iz) var.
En başta benim kronik astım bronişitim var, benim gibi hastalığı olan veya ailesinden endişe eden bir kitle var. Sırf gebermemek için köye gidene dek aylarca kendimi dört duvar arasına kapadım bakkala bile gitmedim. Bunu dilerseniz "bahane" olarak görebilirsiniz fakat sınav sonrası bir şey olur da hastaneden önce tahtalı köye kaldırılırsam bahsettiğim şeylerin değeri belki anlaşılır.
Bunun haricinde de şartlar adil değil. Köydeyken benim gibi internet çekmediği için derslere katılamayan çok arkadaşım vardı. Olay sadece bizim köyden ibaret de değil, internetin hiç olmadığı yerler de var. Bu insanlar ne yapsın?

reis bahsettiğin insanlar için bizim elimizden gelen bir şey yok bunun çözümü sınav iptali değil eğitim konusunda şartlar hiçbir zaman adil olmadı
ben daha çok twitter kitlesine sallıyorum biraz daha uzatırdım konuyu aslında ama silinen kaçıncı iletim sayamadım çekicekler fişimi yakında ondan susuyorum

Çevrimdışı Shotcaller

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Maggie Mac Lv.22
Son giriş: 12 Temmuz 2023, 16:15
Toplam oynama: 36 gün, 13 saat
Son giriş: 05 Eylül 2022, 00:43
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #11 : 27 Şubat 2021, 17:56:06 »
Twitter kitlesi bomboş, 3M twit atmak yerine gidin çalışın kardeşim. Ders çalışmıyorlar, gidip twitter da kaç twit atılmış diye didik didik gün boyu telefon başında duruyorlar. Çoğunun günlük hayatta dışarı çıkıp gezdiğine adım gibi eminim. Ölücez ölücez diye ağlıyorlar, gidin bir hafta içinde olun sınavınızı bitsin bu çile.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
« Yanıtla #12 : 27 Şubat 2021, 19:10:49 »
Olay sadece sınav olsa yemin ederim kimsenin sesi çıkmaz.  Sorun sınavdan çok sağlık ile alakalı bir durum. Eğer bir kışı hastalıklı çıkarsa büyük bir felaket söz konusu olabilir.  Okulların aldığı tedbirlere uyulacağını sanıyor musunuz? Ben dahil bazı kişilerin okulları çok uzakta. Ben okula 1 otobüs ve 1 metro ile gitmek durumundayım. Test yapılmadan "HES" kodu alanlar genellikle virüste taşıyor ola bilir. Evini hotel gibi kullanan kişiler virüsten öncede vardı ve olacak. Hipraktif bir çocuğu veya bir yetişkini nasıl 4 duvarda kalabilir?  Öğretmenlerin hepsi aşılanmadan sınava girmek ne kadar doğru?

Sınav olduktan sonra bir sürü kişi paşa paşa direk evine gidecek mi sanıyorsunuz?

Ağır hastası olan kişiler belli bir oda da yapacaklar, o kişinin evine geri gitmesi virüslü kişiler ile temas etmesi anlamına gelmez mi?

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
« Yanıtla #13 : 27 Şubat 2021, 19:18:09 »
Twitter kitlesi bomboş, 3M twit atmak yerine gidin çalışın kardeşim. Ders çalışmıyorlar, gidip twitter da kaç twit atılmış diye didik didik gün boyu telefon başında duruyorlar. Çoğunun günlük hayatta dışarı çıkıp gezdiğine adım gibi eminim. Ölücez ölücez diye ağlıyorlar, gidin bir hafta içinde olun sınavınızı bitsin bu çile.

["Mantık"]

Al kardeşim yok galba.

Çevrimdışı moonlightt

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lexa Meadows Lv.30
Köken: İngiliz
Son giriş: 02 Haziran 2024, 22:42
Toplam oynama: 216 gün, 18 saat
Son giriş: 18 Aralık 2022, 11:34
Toplam oynama: 46 gün, 21 saat
« Yanıtla #14 : 27 Şubat 2021, 19:48:16 »
twitter da 3m yaptığımız hashtag'in silinmesi beni üzdü açıkcası.

Çevrimdışı marcuss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Eylül 2020, 03:39
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
« Yanıtla #15 : 27 Şubat 2021, 20:52:09 »
xunety gibi geçerli bahanelerin dışında sabahtan akşama kadar oyun oynayıp 1 sene boyunca ayı gibi yatıp sağlık diyenler  sssss gidin yatmak güzel geldi ders çalışmadık demiyonuzda

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
« Yanıtla #16 : 27 Şubat 2021, 20:55:12 »
xunety gibi geçerli bahanelerin dışında sabahtan akşama kadar oyun oynayıp 1 sene boyunca ayı gibi yatıp sağlık diyenler  sssss gidin yatmak güzel geldi ders çalışmadık demiyonuzda
Kardeşim ne kullandıysan bırak.

Çevrimdışı cloaker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Haziran 2024, 02:39
Toplam oynama: 130 gün, 11 saat
« Yanıtla #17 : 27 Şubat 2021, 22:09:29 »
Olay sadece sınav olsa yemin ederim kimsenin sesi çıkmaz.  Sorun sınavdan çok sağlık ile alakalı bir durum. Eğer bir kışı hastalıklı çıkarsa büyük bir felaket söz konusu olabilir.  Okulların aldığı tedbirlere uyulacağını sanıyor musunuz? Ben dahil bazı kişilerin okulları çok uzakta. Ben okula 1 otobüs ve 1 metro ile gitmek durumundayım. Test yapılmadan "HES" kodu alanlar genellikle virüste taşıyor ola bilir. Evini hotel gibi kullanan kişiler virüsten öncede vardı ve olacak. Hipraktif bir çocuğu veya bir yetişkini nasıl 4 duvarda kalabilir?  Öğretmenlerin hepsi aşılanmadan sınava girmek ne kadar doğru?

Sınav olduktan sonra bir sürü kişi paşa paşa direk evine gidecek mi sanıyorsunuz?

Ağır hastası olan kişiler belli bir oda da yapacaklar, o kişinin evine geri gitmesi virüslü kişiler ile temas etmesi anlamına gelmez mi?
e sınavları yaparlarsa sınavdan sonra eve falan gitmem ben zaten, o kadar kişiyle kapalı ortamda 80 dakika kaldığımda bile bir şey olmuyorsa dışarıda dolaşsam da olmaz herhalde. öyle değil mi?

Çevrimdışı Sky.dll

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 08 Ekim 2024, 23:44
Toplam oynama: 68 gün, 16 saat
Köken: Japon
Son giriş: 16 Eylül 2023, 14:08
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #18 : 27 Şubat 2021, 22:28:46 »
52m2lik bir sınıfta 48 kişi aynı anda sınava giricez. Sınıfta bir kişide bile olsa virüs hepimize bulaşır. Bu da sınıftaki 48 kişinin ailesine bulaştırabileceğini söylüyor. Sadece 48 kişilik bir sınıftan 10 kişiye bile bullaşsa çok kötü bir durum.

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #19 : 27 Şubat 2021, 22:35:41 »
52m2lik bir sınıfta 48 kişi aynı anda sınava giricez. Sınıfta bir kişide bile olsa virüs hepimize bulaşır. Bu da sınıftaki 48 kişinin ailesine bulaştırabileceğini söylüyor. Sadece 48 kişilik bir sınıftan 10 kişiye bile bullaşsa çok kötü bir durum.
kankam sizin sınıfları ayırmıyorlarmı? bizim okuldaki bütün sınıfları 2 ye bölüyorlar  :cheesy: :cheesy: sınavda da bölünecek diye biliyorum :cheesy: