Ne kadar fazla aim geliştirme programı kullansan bile oyunun içinde maçlara girip sürekli oynamazsan aimin belli bir sınırı geçemez. Önceliğini oynadığın oyuna ver. Oyun dışında aimini geliştirmek için de "AimLab" adlı uygulama var. Çıktığından beri bu uygulamayı kullanıyorum oldukça iyi.
Öneri için teşekkürler. Aslında sorun kişiye sıkmak değil, şöyle anlatayım;
Örneğin A noktasına bakarken sağ tarafımdan bir adam geliyor ve elimde sniper var, ben ne kadar antrenman yapmaya çalışsam bile o kişiye anlık reaksiyon gösteremiyorum. Örneğin bir anda mausu sağa çevirip adama sıkabilicekken, adamın hemen yanına, çok az farkla sol veya sağ taraflarına sıkıyorum ve mermi gitmiyor. Anlık reaksiyonları ne kadar çalışsamda gösteremiyorum. Tek sorun bu onun dışında sürekli oynayarak aimimi geliştirebiliyorum fakat anlık reaksiyonlarım hiçbir zaman olmuyor. İlk reaksiyonda adamı vuramıyorum fakat sonraki kurşunda rahat bir şekilde vuraibliyorum, sadece tepkiyi gösteremiyorum.
CS:Source oynadığım oyunlardan bir tanesi, bu reaksiyonu CS:Source üzerinde gösteremiyorum. Aynı şey CS:GO içinde geçerli. Ayrıca bu sadece CS değil, Zula, Aimbooster kasarken, SA:MP için vs. gibi oyunlarda da yapamıyorum.
Yine dediğin gibi arkadaşımla süreki antrenman yapmaya çalışacağım. Farklı önerileri olanlar var ise yazarsa gerçekten sevinirim.