Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Cityrose Bar!

Başlatan CITYROSE, 16 Şubat 2021, 12:15:34
Okunma sayısı 3926 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı wessy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Temmuz 2022, 13:10
Toplam oynama: 28 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Cityrose Bar!
« Yanıtla #30 : 17 Şubat 2021, 12:13:17 »
Geliştirilmesi gerek çok göz yakıcı.
Ek olarakta söylüyeyim, @ZEHRA her yazılan mesaja cevap verirsen flaminge giriyor, biliyorsundur umarım  :dft009:

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 01 Mayıs 2025, 19:33
Toplam oynama: 735 gün, 2 saat
Birlik: ***** ****ing
Son giriş: 29 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
« Yanıtla #31 : 17 Şubat 2021, 12:24:19 »
Ek olarakta söylüyeyim, @ZEHRA her yazılan mesaja cevap verirsen flaminge giriyor, biliyorsundur umarım  :dft009:
Bilmiyorum o ne demek? Diger isyeri acanlara baktim hepsi cevap vermis ben yapinca mi bisiler oluyor?

Çevrimdışı Albin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 15:59
Toplam oynama: 116 gün, 2 saat
« Yanıtla #32 : 17 Şubat 2021, 13:01:30 »
Hoş duruyor, başarılar dilerim :)
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #33 : 17 Şubat 2021, 13:16:58 »
Hoş duruyor, başarılar dilerim :)
Cok tesekkur ederim canim benim iyiki varsin :heart:

Çevrimdışı CASUS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pablo Dubois Lv.28
Köken: Fransız
Son giriş: 24 Mart 2024, 12:31
Toplam oynama: 195 gün, 5 saat
« Yanıtla #34 : 17 Şubat 2021, 14:34:04 »
Güzel güzel başarılar  :helal:
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #35 : 17 Şubat 2021, 14:44:25 »
Güzel güzel başarılar  :helal:
Cok sagol canim benim mutlu ediyorsunuz beni :heart:

Çevrimdışı w0xic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 13 Şubat 2024, 22:47
Toplam oynama: 235 gün, 17 saat
Son giriş: 02 Mart 2023, 19:10
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 15 Temmuz 2023, 23:33
Toplam oynama: 45 gün, 6 saat
« Yanıtla #36 : 17 Şubat 2021, 17:33:33 »
olmaz yani
Başarılar felan demek varken yani ciddi misiniz abi? Eee yani simdi boyle bir yorum yaptin da eline ne gecti? Surda hayatimda ilk defa zar zor becerip de tanitim yapmisim ilk defa isyeri aciyorum yaptigin yoruma bak. Neden bu kadar mukemmelliyetcisiniz? Ne gerek var abi cidden yapmayin gozunu seveyim sıkılmadınız mı her gun birini kiskirtmaya calismaktan ya? Biraz artik pozitif olup da basarilar dileseniz yada daha nazik olsaniz? Of off... Size laf da anlatilmaz ki... Yazik cidden yazik.
Tanıtım cidden çok kötü. O kadar kötüki gözümü kısarak resimlere baka bildim. Tanıtımı geliştir okunmuyor bile onu söylemek istedim asıl. Amacım seni hedef göstererek aşağlamak değil. Resimleri küçük yap ki gözümüzü kısmadan okuya bilelim başarılar  :hihi:
İlk kez zar zor yapabildim diyorum hala dedigine bak kucultmeyi felan bilsem zaten ayarlardim yaptim bitti gitti iste tanitim yapma meraklisi da degilim zaten isyerini acabilmek icin tanitim zorunlu yoksa yapmazdim merak etme ama sen bence bi kiskancligina son ver senden baska herkes begenmis isine bak o yuzden dicem de isin olmadigi icin millete sariyorsun iste haklisin sen de. Iyi gunler. :hihi:
İş yerine yapılmış olan bir eleştiriyi nasıl olur da bu denli değersiz görebilirsin ki? Eleştiri olmadan yenilik olmaz, gelişme de olmaz. Yanlışlarını da zaten eleştiriler üzerinden düzeltirsin, eleştiri almak ayıp bir şey değil veya eleştiri yapmak kötü bir şey değil. :peace: :peace: Başarılar diliyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #37 : 17 Şubat 2021, 18:18:05 »
olmaz yani
Başarılar felan demek varken yani ciddi misiniz abi? Eee yani simdi boyle bir yorum yaptin da eline ne gecti? Surda hayatimda ilk defa zar zor becerip de tanitim yapmisim ilk defa isyeri aciyorum yaptigin yoruma bak. Neden bu kadar mukemmelliyetcisiniz? Ne gerek var abi cidden yapmayin gozunu seveyim sıkılmadınız mı her gun birini kiskirtmaya calismaktan ya? Biraz artik pozitif olup da basarilar dileseniz yada daha nazik olsaniz? Of off... Size laf da anlatilmaz ki... Yazik cidden yazik.
Tanıtım cidden çok kötü. O kadar kötüki gözümü kısarak resimlere baka bildim. Tanıtımı geliştir okunmuyor bile onu söylemek istedim asıl. Amacım seni hedef göstererek aşağlamak değil. Resimleri küçük yap ki gözümüzü kısmadan okuya bilelim başarılar  :hihi:
İlk kez zar zor yapabildim diyorum hala dedigine bak kucultmeyi felan bilsem zaten ayarlardim yaptim bitti gitti iste tanitim yapma meraklisi da degilim zaten isyerini acabilmek icin tanitim zorunlu yoksa yapmazdim merak etme ama sen bence bi kiskancligina son ver senden baska herkes begenmis isine bak o yuzden dicem de isin olmadigi icin millete sariyorsun iste haklisin sen de. Iyi gunler. :hihi:
İş yerine yapılmış olan bir eleştiriyi nasıl olur da bu denli değersiz görebilirsin ki? Eleştiri olmadan yenilik olmaz, gelişme de olmaz. Yanlışlarını da zaten eleştiriler üzerinden düzeltirsin, eleştiri almak ayıp bir şey değil veya eleştiri yapmak kötü bir şey değil. :peace: :peace: Başarılar diliyorum.
Asagidaki yorumunda da gordugumuz uzere gercek icindeki kini kustu suan yani onun yaptigi bi elestri degil bunun farkindayim ben kimin iyi niyetli kimin kotu niyetli yorum yaptigini anlicak yastayim kimseden akil da almiyorum. Basarilar dilediginiz icin tesekkurler kii zaten her konuda basarili oldugum gibi bu bar konusunda da basarili olcagimi biliyorum. Tanitim yapmayi bilmedigim halde bile diger arkadaslarin hepsinden bin kat guzel tanitim hazirlamisim simdi baktim da cidden kiskanilmam normal. Iyi gunler.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #38 : 17 Şubat 2021, 18:20:51 »

Uff eleştiri vakti. Şimdi şu hayatta en son kıskanacağım kişi sensin. İşyerinin kalitesi tanıtımdan geçer ve seninkisi sınıfta kalmış. Tanıtımın cidden berbat. İnsanlar sen kızsın diye başarılar, güzel, hoş durmuş gibi yorumlar yapmışlardır. İnsanlar senin ic paranı kıskanıyorlarsa nasıl bir insan olduklarını tahmin ede biliyoruz.  :hihi: :hihi: :hihi:. Senle daha fazla konuşup seviyemi düşürmek istemiyorum. Umarım hatanın farkına varır ve düzektirsin.  :peace:
Sadece guluyorum artik kendini teselli etmeye devam et koçum  :kahkaha: Iyi gunler.

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
Son giriş: 23 Temmuz 2021, 13:51
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
« Yanıtla #39 : 17 Şubat 2021, 18:29:04 »

Uff eleştiri vakti. Şimdi şu hayatta en son kıskanacağım kişi sensin. İşyerinin kalitesi tanıtımdan geçer ve seninkisi sınıfta kalmış. Tanıtımın cidden berbat. İnsanlar sen kızsın diye başarılar, güzel, hoş durmuş gibi yorumlar yapmışlardır. İnsanlar senin ic paranı kıskanıyorlarsa nasıl bir insan olduklarını tahmin ede biliyoruz.  :hihi: :hihi: :hihi:. Senle daha fazla konuşup seviyemi düşürmek istemiyorum. Umarım hatanın farkına varır ve düzektirsin.  :peace:
Sadece guluyorum artik kendini teselli etmeye devam et koçum  :kahkaha: Iyi gunler.
Senle aynı havayı solduğum için kendimden utanıyorum.