Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Forum görevlileri

Başlatan SAHMERA, 13 Şubat 2021, 14:31:15
Okunma sayısı 1709 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mertel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Darcy Monroe Lv.26
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Aralık 2023, 01:29
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 17 Aralık 2023, 22:01
Toplam oynama: 139 gün, 5 saat
Son giriş: 15 Aralık 2023, 01:53
Toplam oynama: 8 gün, 4 saat
Ynt: Forum görevlileri
« Yanıtla #20 : 13 Şubat 2021, 15:20:15 »
Forum görevlisi sınavlarına girmeyi deneyebilirsin, helpersın zaten. Ayrıca tek senin şikayetinle ilgilenmiyorlar, 40-50 tane atanmış şikayet olabiliyor. Azami bakma süresi 5 gün diye biliyorum, 5 gün geçtikten sonra bakmazsa kişi hakkında şikayet oluşturabilirsin. Forum görevlisi olmak istemekle olmuyor, sınavdan geçmen gerekiyor.
Ya birader nerde kırk elli tane şikayet atanıyor ya. Adamların oyunda pek olmasına bile gerek yok. Robot demiyorum zaten ama onların da işleri o. Biz nasıl talep bakıyorsak onlar da şikayet bakıyor. Üç gün geçti şikayet hala ön izlemede. Orada zaten forum görevlilerine söylemedim hiçbirşey tabii okumadan duyar kasıyorsun alım fazla olsun dedim.

Önizleme ya da savunma bekliyor, yetkili bekliyor pek de önemli etken değil. Şikayetin açıldığından itibaren toplam 72 saat geçtiyse ticket açacaksın, önizleme olarak görünüyor diye acamazsın. Bizim işimiz değil bu arada, yanılma olmasın benim işim öğrencilik. Ben gönüllü bir şekilde yapıyorum, herkesin öyle olduğunu düşünüyorum, iş olması için para almamız lazım.
Sen nasıl talep bakıyorsan biz de öyle şikayet bakmıyoruz işte. Işin içinde olmadan yorum yapmak hiç ama hiç doğru değil.

Alımların azlığı çokluğu yönetimle alakalı, burada çok da bir ARGElik durum yok gibi.
Adam özetlemiş. Kesinlikle katılıyorum.

Çevrimdışı R11A

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 22 Şubat 2024, 12:06
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Köken: İsveç
Son giriş: 11 Nisan 2024, 20:04
Toplam oynama: 194 gün, 15 saat
Son giriş: 22 Şubat 2024, 12:08
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #21 : 13 Şubat 2021, 16:13:51 »
Ne acelen var? Kanıt geçerlilik süresi 7 gün, 7 gün içinde açtığın şikayetler sonuçlanır. Yenilerini açarsın. Eski bir FG olarak söylüyorum, FG’ler de insan. FG olmak isteyen helperler var demişsin. Helperler görevli başvurusu atıp FG olabilir, az FG alınıyor bahane değil. Sınavı geçip geçememek helperin sorumluluğu.

Çevrimdışı Joueur

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chloe Jowell Lv.28
Son giriş: 29 Aralık 2021, 23:28
Toplam oynama: 174 gün, 18 saat
« Yanıtla #22 : 13 Şubat 2021, 16:23:31 »
FG'ler az uz alınmıyor, neredeyse 50 tane FG var. Senin şikayetine atanan yetkili bakmıyorsa şikayet açarak çözüm bul, AR&GE'de yapabilecekleri bir şey yok. Eskiden FG'ler maksimum 20 kişi oluyordu ve işlerini gayet iyi yapıyorlardı. İşini yapmayan FG'leri şikayet et bu kadar basit.

Çevrimdışı ErenBeyy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 15 Mart 2024, 22:30
Toplam oynama: 255 gün, 10 saat
Adolf Werner Lv.32
Köken: Alman
Son giriş: 11 Şubat 2024, 00:20
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Birlik: ****** *****lie
Kril Samara Lv.32
Köken: Rus
Son giriş: 25 Şubat 2024, 23:55
Toplam oynama: 1 gün, 2 saat
Birlik: ******** *arm
« Yanıtla #23 : 13 Şubat 2021, 16:32:22 »
Robot değiller. Ek olarak, sadece senin şikayetine bakılmıyor. 72 Saat sonuçlanma süresi var.  72 Saati geçerse, şikayetini oluşturursun.  :embarrassed2:
1

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #24 : 13 Şubat 2021, 16:38:44 »
Her ne kadar biz üst limiti 72 saat koysak da forum görevlilerinin müsait oldukları süreç içerisinde o şikayetlere bakmaları gerekiyor çünkü oyuncuları gereksiz bekletmek uygun değil. Fakat bazılarının gerçekten işi olabiliyor ve bu yüzden 72 saate kadar dahi uzayabiliyor, bu tür durumlarda maalesef yapabileceğimiz bir şey yok. Fakat bilerek bekleten vs. olursa ben bunlara kadro içerisinde müdahale ediyorum zaten, siz de şikayet veya ticket oluşturabilirsiniz.