Forum görevlisi sınavlarına girmeyi deneyebilirsin, helpersın zaten. Ayrıca tek senin şikayetinle ilgilenmiyorlar, 40-50 tane atanmış şikayet olabiliyor. Azami bakma süresi 5 gün diye biliyorum, 5 gün geçtikten sonra bakmazsa kişi hakkında şikayet oluşturabilirsin. Forum görevlisi olmak istemekle olmuyor, sınavdan geçmen gerekiyor.
Ya birader nerde kırk elli tane şikayet atanıyor ya. Adamların oyunda pek olmasına bile gerek yok. Robot demiyorum zaten ama onların da işleri o. Biz nasıl talep bakıyorsak onlar da şikayet bakıyor. Üç gün geçti şikayet hala ön izlemede. Orada zaten forum görevlilerine söylemedim hiçbirşey tabii okumadan duyar kasıyorsun alım fazla olsun dedim.
Önizleme ya da savunma bekliyor, yetkili bekliyor pek de önemli etken değil. Şikayetin açıldığından itibaren toplam 72 saat geçtiyse ticket açacaksın, önizleme olarak görünüyor diye acamazsın. Bizim işimiz değil bu arada, yanılma olmasın benim işim öğrencilik. Ben gönüllü bir şekilde yapıyorum, herkesin öyle olduğunu düşünüyorum, iş olması için para almamız lazım.
Sen nasıl talep bakıyorsan biz de öyle şikayet bakmıyoruz işte. Işin içinde olmadan yorum yapmak hiç ama hiç doğru değil.
Alımların azlığı çokluğu yönetimle alakalı, burada çok da bir ARGElik durum yok gibi.