Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Helperlar

Başlatan TORETTO, 17 Temmuz 2018, 17:58:01
Okunma sayısı 1245 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TORETTO

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 28 Mayıs 2021, 22:18
Toplam oynama: 38 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Helperlar
« Yanıtla #10 : 18 Temmuz 2018, 04:27:50 »
. YA SAMİMİ SÖYLÜYORUM RESETLER KALKMALO YADA RESETLERDE ARAÇLAR SPAWNLANMAMALI ABİ OYUNDAYIM ARAÇ ÇALSIM HURDACIYA GETİRDİM, RESET ATILDI ARACI SATAMADIM, SONRA TEKRAR GİTTİM ÇALMAYA HERA FALAN GELDİ TARADILAR BENİ ARKADAŞIMLA 350 DK YEDİM HAKMI BU HE HAKMI BN O ARACI ÇALMIŞIM GÖTÜRMÜŞÜM RESETTE ARABA GERİ GİTTİ BİRDE HERAYLA KONUŞMAK İÇİN DESTEK ATIYORUM DERDİMİ ANLATAMIYORUM LVL 1 LOW HELPERLAR  TALEBİMİ SİKİYOR YETER YA BEKLEMEKMİ ZORUNDAYIM BN 350 DK ÇALMIŞIM GMTÜRMÜŞÜM HERA İLE KONUŞAMADIM DERDİMİ ANLATAMADIM O LOW HELPERLAR DESTEK ENGELİ ATİYOR BİRDE HARBİ SIKILDIM YA O HELPERLARINDA BAŞINA AYNI ŞEY GELİR İNŞALLAH ARACIM GİTTİ SPAWNLANDI DİYE DESTEK ATIYOM SİLİYO TÖBE TÖBE YA HİÇ BİŞEYLR İLGİLENMİYORLAR ANCA TALEB SİLİYORLAR ADAM GİBİ ADAM Bİ SHADY VAR ADMİN JELENA VE ANIL VAR RAGNAR WOLF DE VAR VE VUZZY ADMİNLER DEĞİLDE HELPERLER HEP KENDİ İŞLERİ İÇİN KULLANIYORLAR BU HELPERLIĞI ADAM ROLDE ARACI YANIYO ARACINI ÇEKİYOR YANINA HELPERLARDA AYITLAMA YAPILMASI GEREK HEPSİ LOW VE SUNUCUNUN KALİTESİNİ DÜŞÜRRN BOŞ USERLER BELKİ ÇOĞU BANA KİN TUTACAK AMA BENENE DOĞRUYA DOĞRU HERATA ULAŞAMADIM LANET OLSUN RESET ATILMASI LAZIM TAMAM AMA HERŞEY ESKİ HALİNE DÖNMELİ GEÇEN GENE RESET ATILDI ROLÜN ORTASINDA ARABAM GİTTİ ŞEHİR DIŞINDA MODİF DÜKKNINDA KALDIM DESTEK ATIYOM ARACIM GİTTİ DİYE LOW HELPERLAR MEÇÇSİLİYOR 5 KERE ATTIM SUSTURDU LAR İNŞAALLAH ATILIRLA HELPERİKTEN HAKKIM ONLARA HARAM OLSUN İNŞALLAH BNM DURUMMUMA DÜŞER ONLARDA
Kardeşim benim helperlar senin affedersin kıçını temizlemekmi zorunda?Adama diyorsunki adminle görüşeceğim ee helper tabi siler manyakmısın?Araçımı spawn etsene Roleplay kardeşim burası Roleplay.Adam diyorki "Sunucuya restrat atılacaktır özür dileriz" diye 5-10 kez atıyor spam atıyor ee bilader araçını hızlıca alıp Idle veya araçını nereye spawn ettiysen oraya niye gitmiyorsun?Burada boş oyuncular demişsinde Helperlarla rol yaptığımda hepsi on numara roller yapıyorlar.Ciddi ciddi bunu yazman hata.Bu kadar boş birşey olmaz adamın derdi parada rolde değil.
Kardeş iyi demişsin hoş demişsindr şehir dışındaa kaldım diyorum spawnlaması gerekmez mi haksız yere mail yedim diyorum ilgilenmeyecek mi ha

Çevrimdışı Onite

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 18 Ocak 2022, 01:29
Toplam oynama: 199 gün, 14 saat
« Yanıtla #11 : 18 Temmuz 2018, 10:46:49 »
Kardeşim hiç bir helper senin o durumda giden aracını çekemez. Yalan atmadığını nereden bilsin bu adam? Bu bir admin talebi ve sen düzgün uslüpla, düzgün bir şekilde derdini anlatmadığın sürece o talep admine ulaşmaz. Talepe yazıyorsunki "hera acil konuşmam lazım" bunu reddetmemiz gerekiyor böyle birşey yok. Ama yazsan ki; "@Hera, ben aracımı hurdaya veriyordum sunucuya restart atıldı. İlgilenir misin bi'?" tarzında yazsan hiçbir helper talebini silmez.
Ayrıca hiçbir helper sen şehir dışında kaldın diye spawnlamak zorunda değil. IC yollarla dönmek zorundasın bug olmadıkça. Arkadaşını veya taksi çağırıp dönmelisin. Sen düzgün davranmadıkça helperler sana düzgün davranmaz zaten. Ayrıca mekanikle ajans işi iyiymiş. Yetkili biri baksın da cezanı al.

Çevrimdışı Shade

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 09 Şubat 2025, 00:40
Toplam oynama: 543 gün, 5 saat
Son giriş: 09 Şubat 2025, 01:18
Toplam oynama: 105 gün, 21 saat
Son giriş: 09 Şubat 2025, 01:19
Toplam oynama: 8 gün, 11 saat
« Yanıtla #12 : 18 Temmuz 2018, 15:43:26 »
tm

Çevrimdışı TORETTO

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Mayıs 2021, 22:18
Toplam oynama: 38 gün, 22 saat
« Yanıtla #13 : 18 Temmuz 2018, 16:24:30 »
Kardeşim hiç bir helper senin o durumda giden aracını çekemez. Yalan atmadığını nereden bilsin bu adam? Bu bir admin talebi ve sen düzgün uslüpla, düzgün bir şekilde derdini anlatmadığın sürece o talep admine ulaşmaz. Talepe yazıyorsunki "hera acil konuşmam lazım" bunu reddetmemiz gerekiyor böyle birşey yok. Ama yazsan ki; "@Hera, ben aracımı hurdaya veriyordum sunucuya restart atıldı. İlgilenir misin bi'?" tarzında yazsan hiçbir helper talebini silmez.
Ayrıca hiçbir helper sen şehir dışında kaldın diye spawnlamak zorunda değil. IC yollarla dönmek zorundasın bug olmadıkça. Arkadaşını veya taksi çağırıp dönmelisin. Sen düzgün davranmadıkça helperler sana düzgün davranmaz zaten. Ayrıca mekanikle ajans işi iyiymiş. Yetkili biri baksın da cezanı al.
Ajansı sattım bu bir zaten düzgün üslupla yazıyorum,  hera bakarmısun bir acil haksız yere 500 dk halısı çekmekmi zorundayım

Çevrimdışı suey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Ocak 2023, 21:12
Toplam oynama: 49 gün, 16 saat
« Yanıtla #14 : 19 Temmuz 2018, 17:01:57 »
bu nasıl bir font yarabbi, gözlerim kanıyor. Bu arada bu konuyu niye buraya açtın ticket falan açsana