Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Helperlar

Başlatan TORETTO, 17 Temmuz 2018, 17:58:01
Okunma sayısı 1246 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TORETTO

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 28 Mayıs 2021, 22:18
Toplam oynama: 38 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Helperlar
« : 17 Temmuz 2018, 17:58:01 »
. YA SAMİMİ SÖYLÜYORUM RESETLER KALKMALO YADA RESETLERDE ARAÇLAR SPAWNLANMAMALI ABİ OYUNDAYIM ARAÇ ÇALSIM HURDACIYA GETİRDİM, RESET ATILDI ARACI SATAMADIM, SONRA TEKRAR GİTTİM ÇALMAYA HERA FALAN GELDİ TARADILAR BENİ ARKADAŞIMLA 350 DK YEDİM HAKMI BU HE HAKMI BN O ARACI ÇALMIŞIM GÖTÜRMÜŞÜM RESETTE ARABA GERİ GİTTİ BİRDE HERAYLA KONUŞMAK İÇİN DESTEK ATIYORUM DERDİMİ ANLATAMIYORUM LVL 1 LOW HELPERLAR TALEBİMİ SİKİYOR YETER YA BEKLEMEKMİ ZORUNDAYIM BN 350 DK ÇALMIŞIM GMTÜRMÜŞÜM HERA İLE KONUŞAMADIM DERDİMİ ANLATAMADIM O LOW HELPERLAR DESTEK ENGELİ ATİYOR BİRDE HARBİ SIKILDIM YA O HELPERLARINDA BAŞINA AYNI ŞEY GELİR İNŞALLAH ARACIM GİTTİ SPAWNLANDI DİYE DESTEK ATIYOM SİLİYO TÖBE TÖBE YA HİÇ BİŞEYLR İLGİLENMİYORLAR ANCA TALEB SİLİYORLAR ADAM GİBİ ADAM Bİ SHADY VAR ADMİN JELENA VE ANIL VAR RAGNAR WOLF DE VAR VE VUZZY ADMİNLER DEĞİLDE HELPERLER HEP KENDİ İŞLERİ İÇİN KULLANIYORLAR BU HELPERLIĞI ADAM ROLDE ARACI YANIYO ARACINI ÇEKİYOR YANINA HELPERLARDA AYITLAMA YAPILMASI GEREK HEPSİ LOW VE SUNUCUNUN KALİTESİNİ DÜŞÜRRN BOŞ USERLER BELKİ ÇOĞU BANA KİN TUTACAK AMA BENENE DOĞRUYA DOĞRU HERATA ULAŞAMADIM LANET OLSUN RESET ATILMASI LAZIM TAMAM AMA HERŞEY ESKİ HALİNE DÖNMELİ GEÇEN GENE RESET ATILDI ROLÜN ORTASINDA ARABAM GİTTİ ŞEHİR DIŞINDA MODİF DÜKKANINDA KALDIM DESTEK ATIYOM ARACIM GİTTİ DİYE LOW HELPERLAR MEÇÇSİLİYOR 5 KERE ATTIM SUSTURDU LAR İNŞALLAH ATILIRLA HELPERİKTEN HAKKIM ONLARA HARAM OLSUN İNŞALLAH BNM DURUMMUMA DÜŞER ONLARDA

Çevrimdışı bibi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Victor Koban Lv.22
Köken: Rus
Son giriş: 10 Mayıs 2024, 23:00
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
James Starry Lv.22
Son giriş: 12 Mayıs 2024, 14:59
Toplam oynama: 137 gün, 14 saat
Ynt: Helperlar
« Yanıtla #1 : 17 Temmuz 2018, 18:15:14 »
Allah aşkına nasıl çirkin bir yazı bu nasıl çirkin bir üslup bu.

Çevrimdışı TORETTO

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 17 Temmuz 2018, 18:32:27 »
Allah aşkına nasıl çirkin bir yazı bu nasıl çirkin bir üslup bu.
Düzeltildi.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 07 Ağustos 2019, 15:56
Toplam oynama: 44 gün, 2 saat
Birlik: **** ****aco
« Yanıtla #3 : 17 Temmuz 2018, 18:37:13 »
Ajans sahibi değil misin sen mekanik ne alaka?

Çevrimdışı TORETTO

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 17 Temmuz 2018, 18:47:22 »
Ajans sahibi değil misin sen mekanik ne alaka?
Ajansı satacağım ama konuda haklımıyım değilmiyim

Çevrimdışı TORETTO

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 17 Temmuz 2018, 19:25:02 »
Ben bu konuyu öne çıkartacağım herkese duyuracağım ya resetlerde araçlar spawnlanmayacak yada giden aracı helperler (HİÇ BİŞEYDEN ANLAMAYAN KENDİ ÇIKARLARI İÇİN HELPER OLANLAR HARİÖ) Geri getirecek. Helperler arasında da yeniden sınav vs yapılacak ve ayıtlama yapılacak (LOW ADMİNLER ZATEN BELLİ ÖZELLİKLE ANIL HELPER HARBİ KRAL YA YAPAMAYACAĞI BİŞEY OLDUĞUNDA ADAM GİBİ SÖYLÜYOR NE YAPMAM GEREKTİĞİNİ AMA DİĞERLERİ DİREK TALEBİ SİLİYOR ULAN YAVŞAK DEMİŞİMKİ ''Hera rolde reset atıldı roldeydim 350 dk hapis yedim 2 dk ilgilensen'' BUNU HERAYA YAZMIŞIM DEĞİLMİ HERA DİYOR ZATEN AMA LOW HELPERLAR DİREK SİLİYOR ÜSTÜNE 1 SAAT DE SUSTURUYOR BIRAK KALSIN ORADA İLGİLENMEK ZORUNDAMISIN HERA YA PM ATILMAMASI KÖTÜ BİR DURUM. İNŞALLAH KANSER HELPERLER AYITLANIR SUNUCUDAN ZATEN KANSER USERDEN ÇEKİYOZ ÇEKECEĞİMİZİ BİRDE KANSER USER HELPER OLMUŞ.

Çevrimdışı TORETTO

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 17 Temmuz 2018, 19:27:03 »
LÜTFEN KATILANLAR +1 YAZSIN TEPKİMİZİ DİLE GETİRELİM

Çevrimdışı TORETTO

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 17 Temmuz 2018, 21:05:45 »
.

Çevrimdışı arap ceteci

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Mart 2020, 22:26
Toplam oynama: 7 gün, 5 saat
« Yanıtla #8 : 17 Temmuz 2018, 22:18:15 »
TM
    -Helperlar

Çevrimdışı FuriousGakgos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 18 Temmuz 2018, 13:43
Toplam oynama: 35 gün, 10 saat
« Yanıtla #9 : 17 Temmuz 2018, 23:19:10 »
. YA SAMİMİ SÖYLÜYORUM RESETLER KALKMALO YADA RESETLERDE ARAÇLAR SPAWNLANMAMALI ABİ OYUNDAYIM ARAÇ ÇALSIM HURDACIYA GETİRDİM, RESET ATILDI ARACI SATAMADIM, SONRA TEKRAR GİTTİM ÇALMAYA HERA FALAN GELDİ TARADILAR BENİ ARKADAŞIMLA 350 DK YEDİM HAKMI BU HE HAKMI BN O ARACI ÇALMIŞIM GÖTÜRMÜŞÜM RESETTE ARABA GERİ GİTTİ BİRDE HERAYLA KONUŞMAK İÇİN DESTEK ATIYORUM DERDİMİ ANLATAMIYORUM LVL 1 LOW HELPERLAR  TALEBİMİ SİKİYOR YETER YA BEKLEMEKMİ ZORUNDAYIM BN 350 DK ÇALMIŞIM GMTÜRMÜŞÜM HERA İLE KONUŞAMADIM DERDİMİ ANLATAMADIM O LOW HELPERLAR DESTEK ENGELİ ATİYOR BİRDE HARBİ SIKILDIM YA O HELPERLARINDA BAŞINA AYNI ŞEY GELİR İNŞALLAH ARACIM GİTTİ SPAWNLANDI DİYE DESTEK ATIYOM SİLİYO TÖBE TÖBE YA HİÇ BİŞEYLR İLGİLENMİYORLAR ANCA TALEB SİLİYORLAR ADAM GİBİ ADAM Bİ SHADY VAR ADMİN JELENA VE ANIL VAR RAGNAR WOLF DE VAR VE VUZZY ADMİNLER DEĞİLDE HELPERLER HEP KENDİ İŞLERİ İÇİN KULLANIYORLAR BU HELPERLIĞI ADAM ROLDE ARACI YANIYO ARACINI ÇEKİYOR YANINA HELPERLARDA AYITLAMA YAPILMASI GEREK HEPSİ LOW VE SUNUCUNUN KALİTESİNİ DÜŞÜRRN BOŞ USERLER BELKİ ÇOĞU BANA KİN TUTACAK AMA BENENE DOĞRUYA DOĞRU HERATA ULAŞAMADIM LANET OLSUN RESET ATILMASI LAZIM TAMAM AMA HERŞEY ESKİ HALİNE DÖNMELİ GEÇEN GENE RESET ATILDI ROLÜN ORTASINDA ARABAM GİTTİ ŞEHİR DIŞINDA MODİF DÜKKNINDA KALDIM DESTEK ATIYOM ARACIM GİTTİ DİYE LOW HELPERLAR MEÇÇSİLİYOR 5 KERE ATTIM SUSTURDU LAR İNŞAALLAH ATILIRLA HELPERİKTEN HAKKIM ONLARA HARAM OLSUN İNŞALLAH BNM DURUMMUMA DÜŞER ONLARDA
Kardeşim benim helperlar senin affedersin kıçını temizlemekmi zorunda?Adama diyorsunki adminle görüşeceğim ee helper tabi siler manyakmısın?Araçımı spawn etsene Roleplay kardeşim burası Roleplay.Adam diyorki "Sunucuya restrat atılacaktır özür dileriz" diye 5-10 kez atıyor spam atıyor ee bilader araçını hızlıca alıp Idle veya araçını nereye spawn ettiysen oraya niye gitmiyorsun?Burada boş oyuncular demişsinde Helperlarla rol yaptığımda hepsi on numara roller yapıyorlar.Ciddi ciddi bunu yazman hata.Bu kadar boş birşey olmaz adamın derdi parada rolde değil.