Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Mekanik sinyal gitme bölgeleri

Başlatan zed.org.tr, 02 Şubat 2021, 22:53:08
Okunma sayısı 2002 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı zed.org.tr

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 07 Temmuz 2022, 23:21
Toplam oynama: 230 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Ines Axel Lv.28
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2022, 15:35
Toplam oynama: 77 gün, 2 saat
Mekanik sinyal gitme bölgeleri
« : 02 Şubat 2021, 22:53:08 »
Mekanik garajında(böglesinde) araç patlatıyorum polis geliyor tren raylarında araç patlatıyorum polise sinyal gidiyor.
Bunlar saçma değil mi? Gerçekçi geliyor mu size? Açıkcası araçların patlatıldığı yer burası ve polis buraya gelip beni tutukluyor. Buradaki olay ise şöyle ben o aracı kırıp getirdim oraya ama crash yediğim için tekrardan kırmam gerekti.
Ne kadar adaletsiz bir olay öyle değil mi?

Çevrimdışı am i dreaming

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Şubat 2025, 18:41
Toplam oynama: 271 gün, 17 saat
Son giriş: 08 Şubat 2025, 19:03
Toplam oynama: 2 gün, 3 saat
Ynt: Mekanik sinyal gitme bölgeleri
« Yanıtla #1 : 02 Şubat 2021, 23:48:06 »
Mekanik garajında(böglesinde) araç patlatıyorum polis geliyor tren raylarında araç patlatıyorum polise sinyal gidiyor.
Bunlar saçma değil mi? Gerçekçi geliyor mu size? Açıkcası araçların patlatıldığı yer burası ve polis buraya gelip beni tutukluyor. Buradaki olay ise şöyle ben o aracı kırıp getirdim oraya ama crash yediğim için tekrardan kırmam gerekti.
Destekliyorum, çok saçma bir sistem. Kimsenin görmediği duymadığı yerlerde düz kontak atarken veya kilidi kırarken polise bildirim gitmesi direkt olarak saçma. Şuan bile çalınan bir aracı sahibi görmediği sürece hiçbir şekilde neredeyse bilinmiyor. Yeni nesil araçlarda iş farklı olabilir tabii ki ama gerçekten mekanik sistemi için daha detaylı bir iş lazım. Nerede atarsak atalım, hem tam saniyesinde gidiyor. Hem de çalma işimiz neredeyse imkansız oluyor, zaten birisi yanınıza gelirse inmek zorunda kalıyoruz. Sahibinin gelme olasılığı çok yüksek oluyor, üstüne üstlük polise bildirim gidiyor.
1

Çevrimdışı zed.org.tr

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ines Axel Lv.28
« Yanıtla #2 : 03 Şubat 2021, 00:25:02 »
Destekliyorum, çok saçma bir sistem. Kimsenin görmediği duymadığı yerlerde düz kontak atarken veya kilidi kırarken polise bildirim gitmesi direkt olarak saçma. Şuan bile çalınan bir aracı sahibi görmediği sürece hiçbir şekilde neredeyse bilinmiyor. Yeni nesil araçlarda iş farklı olabilir tabii ki ama gerçekten mekanik sistemi için daha detaylı bir iş lazım. Nerede atarsak atalım, hem tam saniyesinde gidiyor. Hem de çalma işimiz neredeyse imkansız oluyor, zaten birisi yanınıza gelirse inmek zorunda kalıyoruz. Sahibinin gelme olasılığı çok yüksek oluyor, üstüne üstlük polise bildirim gidiyor.

Oyle knk sacmalik. Birde crash sorunu bol olan sunucudayiz bazen iki uc crashi ayni anda yiyoruz

Çevrimdışı !MAT

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 18 Temmuz 2023, 01:26
Toplam oynama: 98 gün, 13 saat
Birlik: ***CK6
Son giriş: 07 Mart 2023, 21:41
Toplam oynama: 0 gün, 20 saat
Birlik: ***CK6
« Yanıtla #3 : 03 Şubat 2021, 01:00:27 »

Oyle knk sacmalik. Birde crash sorunu bol olan sunucudayiz bazen iki uc crashi ayni anda yiyoruz

Çevrimdışı Heathen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 17:01
Toplam oynama: 236 gün, 1 saat
Son giriş: 01 Temmuz 2024, 19:46
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
Son giriş: 24 Haziran 2023, 20:38
Toplam oynama: 10 gün, 20 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 25 Mart 2023, 18:36
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Birlik: ****XNG
« Yanıtla #4 : 03 Şubat 2021, 13:35:58 »
5. KRİZ POLİTİKALARI

Sunucu içerisinde yaşanan teknik aksaklıklar veya oyuncuların aldığı cezalar oyunculara hiçbir fayda/telafi hakkı vermez:

Ceza Bağlamı: Sunucuda yaşanan teknik sıkıntılar ceza süreniz konusunda size herhangi bir hak kazandırmaz. Ceza sürelerinin işlenmesinin tek yolu aktif sunucuda bulunmanızdır. Bulunmamanız veya sunucunun açık olmaması, herhangi bir sebepten dolayı sunucu aktifliğinin aksaması hiç bir şekilde cezadan düşme veya ceza iptali hakkına yol açmaz.
Süreli Market Ürünleri: Herhangi bir süresi olan ve gün/saat bazında işleyen market ürünleri (VIP, exp boost vb.) sunucunun anlık bakıma alınması, teknik problem sonucunda pasife alınması gibi durumlarda oyuncuya iade/süre telafisi hakkı tanımaz. Oyundan yasaklanmak veya herhangi bir ceza almak da buna dahildir. Ceza süresi boyunca VIP gününüzden hak iddia edemezsiniz.
Silah Kayıpları: Hangi sebeple olursa olsun OOC hapise giden oyuncu silahını kaybeder. Geri alma hakkı bulunmaz.
Araç Hırsızlığı: Aracınız daima kilitli durumda olmalıdır. Aracınızı kilitli durumda tutmadığınız müddetçe sunucuya yapılan bakım çalışmaları, aldığınız cezalar veya anlık restartlar sonucu aracınızın hurdalanmasından yönetim sorumlu değildir. Aynı şekilde araç hırsızlığı esnasındaki mekanik işlemleri için duyuruları takip etmek sizin sorumluluğunuzdadır, düzkontak veya hurdalama esnasındaki bakım çalışmaları / anlık restartlar sonucu para / vakit kaybınızdan yönetim sorumlu değildir.
Bekleme Süresi Olan veya Süre Gerektiren İşlemler: Meslek icra etmek veya belirli bir süre beklemeniz&kat etmeniz gereken işlemlerin bakım, anlık restart veya sunucunun teknik sorunlar nedeniyle kapanması sonucu iptal olması&anlık bu kaynaklı para/zaman kaybınız Rina RP yönetimi tarafından telafi edilmez/bu konuda iade yapılmaz

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 20:54
Toplam oynama: 151 gün, 4 saat
« Yanıtla #5 : 03 Şubat 2021, 15:04:41 »
lüks araçsa patlatacaksın ota boka mekanik yapmayacaksın,
baktın 10-15k verecek araba var motoru açıksa götür

ben en son pd araç park yerinden memurun aracını patlatmıştım
1

Çevrimdışı waxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 10 Nisan 2025, 22:30
Toplam oynama: 92 gün, 16 saat
Cindy Wade Lv.25
Son giriş: 12 Şubat 2025, 13:44
Toplam oynama: 1 gün, 12 saat
Son giriş: 12 Ekim 2023, 23:57
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #6 : 03 Şubat 2021, 16:05:18 »
Bence direkt olarak aracı mekaniğe verdiğimiz yer değişmeli.

Çevrimdışı zed.org.tr

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ines Axel Lv.28
« Yanıtla #7 : 03 Şubat 2021, 19:15:10 »
5. KRİZ POLİTİKALARI

Sunucu içerisinde yaşanan teknik aksaklıklar veya oyuncuların aldığı cezalar oyunculara hiçbir fayda/telafi hakkı vermez:

Ceza Bağlamı: Sunucuda yaşanan teknik sıkıntılar ceza süreniz konusunda size herhangi bir hak kazandırmaz. Ceza sürelerinin işlenmesinin tek yolu aktif sunucuda bulunmanızdır. Bulunmamanız veya sunucunun açık olmaması, herhangi bir sebepten dolayı sunucu aktifliğinin aksaması hiç bir şekilde cezadan düşme veya ceza iptali hakkına yol açmaz.
Süreli Market Ürünleri: Herhangi bir süresi olan ve gün/saat bazında işleyen market ürünleri (VIP, exp boost vb.) sunucunun anlık bakıma alınması, teknik problem sonucunda pasife alınması gibi durumlarda oyuncuya iade/süre telafisi hakkı tanımaz. Oyundan yasaklanmak veya herhangi bir ceza almak da buna dahildir. Ceza süresi boyunca VIP gününüzden hak iddia edemezsiniz.
Silah Kayıpları: Hangi sebeple olursa olsun OOC hapise giden oyuncu silahını kaybeder. Geri alma hakkı bulunmaz.
Araç Hırsızlığı: Aracınız daima kilitli durumda olmalıdır. Aracınızı kilitli durumda tutmadığınız müddetçe sunucuya yapılan bakım çalışmaları, aldığınız cezalar veya anlık restartlar sonucu aracınızın hurdalanmasından yönetim sorumlu değildir. Aynı şekilde araç hırsızlığı esnasındaki mekanik işlemleri için duyuruları takip etmek sizin sorumluluğunuzdadır, düzkontak veya hurdalama esnasındaki bakım çalışmaları / anlık restartlar sonucu para / vakit kaybınızdan yönetim sorumlu değildir.
Bekleme Süresi Olan veya Süre Gerektiren İşlemler: Meslek icra etmek veya belirli bir süre beklemeniz&kat etmeniz gereken işlemlerin bakım, anlık restart veya sunucunun teknik sorunlar nedeniyle kapanması sonucu iptal olması&anlık bu kaynaklı para/zaman kaybınız Rina RP yönetimi tarafından telafi edilmez/bu konuda iade yapılmaz
eyw biliyoruz kanka da crash diyorum sunucu bakimi demiyorum

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31
Toplam oynama: 550 gün, 11 saat
Son giriş: 20 Nisan 2025, 21:02
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #8 : 03 Şubat 2021, 19:26:52 »
Polise sinyal gitmesinin neresi saçma? Crash yemiş olmanız sistemi saçma yapmaz.

Çevrimdışı tunarowsy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Temmuz 2024, 01:47
Toplam oynama: 146 gün, 9 saat
Son giriş: 27 Haziran 2023, 01:53
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Son giriş: 24 Haziran 2023, 23:48
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #9 : 03 Şubat 2021, 21:48:30 »
Direkt olarak kırdığınız yer görünmüyor, bölge olarak görünüyor. Eğer daha görünmez bir alanda yaparsanız realistik bir şekilde, polisler sizi çok yaklaşmadığı sürece göremez. Sinyalin gitmesi saçma değil, sizin etrafı tamamen açık alanda mekanik yapmanız saçma. Ben de zamanında mekanik oldum, birçok kez bunu yaptım ama sadece bir kez yakalandım.