Direkt olarak kırdığınız yer görünmüyor, bölge olarak görünüyor. Eğer daha görünmez bir alanda yaparsanız realistik bir şekilde, polisler sizi çok yaklaşmadığı sürece göremez. Sinyalin gitmesi saçma değil, sizin etrafı tamamen açık alanda mekanik yapmanız saçma. Ben de zamanında mekanik oldum, birçok kez bunu yaptım ama sadece bir kez yakalandım.
Evet kanka şimdi şöyle düşün, dört dakikan var. Zaten şerif ve polis olarak iki tane departman ayrıldılar. Blueberry, blueberry'i ele alalım. Mekanikler aracı nereye saklayabilir?
1- Blueberry Farm (( Zaten ayrı bir bölge olarak gösteriyor. ))
2- Mekanik çevresi
3- Blueberry eski tüccar
4- Mermici
5- Evlerin orası
Başka bir yer kalmadı, dört dakika içerisinde zaten Blueberry'i bir şerif aracı talan edebilir. Ayrıca bir aracı "kontaklarken" bildirim gitmesi zaten saçma, sen aracın kilidini kırmaya çalışırken genelde aracın alarmı öter. Ben hiç açık araca düzkontak yaparken bir aracın alarmının çaldığını görmedim.
Senin bahsettiğin olay ise şurada burada yapın, istersen Idlewood'da yap. Yine de seni çok kolay bir şekilde bulurlar, burada gerçek hayattaki gibi detaylı sokaklar yok. Belirli başlı bölgeler var ve çoğu yer zaten
polis barikatları ile kapalı.