Mesut ile irfan kıyaslanmıyordu bu arada :d Aklı başında bir insan zaten buna ihtimal vermez. Mesut irfandan kat kat iyi bir oyuncu. Mesut Özil, irfandan daha gençken Real Madrid, Arsenal gibi kulüplerde oynadı. İrfan ise şuan fenerbahçede, çok büyük fark var.
Transfer işine gelecek olursak bence bomboş transfer. Sırf Galatasaray talip oldu diye oyuncu satın almak bence çok küçük düşürücü bir durum. Fenerbahçenin irfana ihtiyacı yok. Jose Sosa var, Gustavo var, kaptan Ozan var, Mesut özil var kaliteli topçu yine. Sözde fenerin Galatasaraya transfer çalımı attığı mert hakan var, Pelkas var mesela şuan formda ama sakatlandı onu saymıyorum ama sakatlığı biticek yakında.Bu kadar oyuncu arasında İrfana para vermek neyin kafası :d? Buda sırf Galatasaray talip oldu diye veya sırf şov yapmak için yapılmış bir transfer olduğunu çok açık ve net bir şekilde ifade ediyor.
İrfan can kaliteli bir futbolcu ve Avrupada oynayacak potansiyele sahipti. Fenerbahçeye gittiği için böyle bir ihtimalin kalmadığını düşünüyorum çünkü bana göre doğru düzgün performans göstermezse yedek kulübesinde mert hakanın yanına gelecek. Ayrıca sırf irfanı oynatmak için ozanı yedek bırakmak veya satmak büyük vizyonsuzluktan başka birşey değildir.
Bana göre gereksiz transfer umarım yedek kulübesine düşmez ve yakında Avrupada oynar.