Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

İRFAN CAN KAHVECİ FENERBAHÇE'DE!

Başlatan BurakBeyy, 01 Şubat 2021, 02:46:56
Okunma sayısı 680 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BurakBeyy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Ağustos 2023, 22:30
Toplam oynama: 136 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
İRFAN CAN KAHVECİ FENERBAHÇE'DE!
« : 01 Şubat 2021, 02:46:56 »
Mesut geldiğinde Mesut ile kıyaslanan İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'de.  :kahkaha: Ne Düşünüyorsunuz?

1

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
Son giriş: 23 Temmuz 2021, 13:51
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
Ynt: İRFAN CAN KAHVECİ FENERBAHÇE'DE!
« Yanıtla #1 : 01 Şubat 2021, 03:19:31 »
Eee

Çevrimdışı fm23sevdalisi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 09 Kasım 2023, 04:48
Toplam oynama: 22 gün, 19 saat
Birlik: ***** **ars
Jake Ruckles Lv.28
Son giriş: 31 Ağustos 2023, 18:49
Toplam oynama: 263 gün, 1 saat
Fatteh Ashme Lv.28
Son giriş: 31 Mayıs 2023, 17:07
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
« Yanıtla #2 : 01 Şubat 2021, 04:03:53 »
Baktılar Mesut Özil ile kıyaslanıyor, İrfan'ı da alalım kenarda dursun dediler  :-D

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #3 : 01 Şubat 2021, 04:47:01 »
Mesut ile irfan kıyaslanmıyordu bu arada :d Aklı başında bir insan zaten buna ihtimal vermez. Mesut irfandan kat kat iyi bir oyuncu. Mesut Özil, irfandan daha gençken Real Madrid, Arsenal gibi kulüplerde oynadı. İrfan ise şuan fenerbahçede, çok büyük fark var.

Transfer işine gelecek olursak bence bomboş transfer. Sırf Galatasaray talip oldu diye oyuncu satın almak bence çok küçük düşürücü bir durum. Fenerbahçenin irfana ihtiyacı yok. Jose Sosa var, Gustavo var, kaptan Ozan var, Mesut özil var kaliteli topçu yine. Sözde fenerin Galatasaraya transfer çalımı attığı mert hakan var, Pelkas var mesela şuan formda ama sakatlandı onu saymıyorum ama sakatlığı biticek yakında.Bu kadar oyuncu arasında İrfana para vermek neyin kafası :d? Buda sırf Galatasaray talip oldu diye veya sırf şov yapmak için yapılmış bir transfer olduğunu çok açık ve net bir şekilde ifade ediyor.

İrfan can kaliteli bir futbolcu ve Avrupada oynayacak potansiyele sahipti. Fenerbahçeye gittiği için böyle bir ihtimalin kalmadığını düşünüyorum çünkü bana göre doğru düzgün performans göstermezse yedek kulübesinde mert hakanın yanına gelecek. Ayrıca sırf irfanı oynatmak için ozanı yedek bırakmak veya satmak büyük vizyonsuzluktan başka birşey değildir.

Bana göre gereksiz transfer umarım yedek kulübesine düşmez ve yakında Avrupada oynar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 20:54
Toplam oynama: 151 gün, 4 saat
« Yanıtla #4 : 01 Şubat 2021, 08:46:36 »
Mesut ile irfan kıyaslanmıyordu bu arada :d Aklı başında bir insan zaten buna ihtimal vermez. Mesut irfandan kat kat iyi bir oyuncu. Mesut Özil, irfandan daha gençken Real Madrid, Arsenal gibi kulüplerde oynadı. İrfan ise şuan fenerbahçede, çok büyük fark var.

Transfer işine gelecek olursak bence bomboş transfer. Sırf Galatasaray talip oldu diye oyuncu satın almak bence çok küçük düşürücü bir durum. Fenerbahçenin irfana ihtiyacı yok. Jose Sosa var, Gustavo var, kaptan Ozan var, Mesut özil var kaliteli topçu yine. Sözde fenerin Galatasaraya transfer çalımı attığı mert hakan var, Pelkas var mesela şuan formda ama sakatlandı onu saymıyorum ama sakatlığı biticek yakında.Bu kadar oyuncu arasında İrfana para vermek neyin kafası :d? Buda sırf Galatasaray talip oldu diye veya sırf şov yapmak için yapılmış bir transfer olduğunu çok açık ve net bir şekilde ifade ediyor.

İrfan can kaliteli bir futbolcu ve Avrupada oynayacak potansiyele sahipti. Fenerbahçeye gittiği için böyle bir ihtimalin kalmadığını düşünüyorum çünkü bana göre doğru düzgün performans göstermezse yedek kulübesinde mert hakanın yanına gelecek. Ayrıca sırf irfanı oynatmak için ozanı yedek bırakmak veya satmak büyük vizyonsuzluktan başka birşey değildir.

Bana göre gereksiz transfer umarım yedek kulübesine düşmez ve yakında Avrupada oynar.

nasıl hissediyorsan öyle yap

Çevrimdışı Killer Tron

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 06 Ekim 2024, 01:09
Toplam oynama: 201 gün, 21 saat
Köken: Alman
Son giriş: 08 Eylül 2024, 22:20
Toplam oynama: 185 gün, 2 saat
« Yanıtla #5 : 01 Şubat 2021, 21:00:53 »
Hayırlı olsun.Ne diyelim?  :cheesy:

Çevrimdışı BurakBeyy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 01 Şubat 2021, 21:03:36 »

Çevrimdışı BurakBeyy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 01 Şubat 2021, 21:04:13 »

Çevrimdışı gulenadam

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Mayıs 2023, 19:56
Toplam oynama: 231 gün, 9 saat
« Yanıtla #8 : 01 Şubat 2021, 22:55:47 »
İrfan Can Kahveci, bir kişinin söylemi üzerine yazıyorum. Mesut ile kıyaslanabilecek türk futbolundaki yetenekli oyunculardan bazıları. Fenerbahçe(Şükrü Saraçoğlu stadyum içerisinde ses görevliliği yapıyorum) Galatasaray talip olduğu için değil, Türk futbolundaki yetenekleri izlediği için talip oldu. Sadece İrfan değil, Emre Mor tarzı oyuncular'a teklif gönderdi. Göndermeye devam ediyor, Fenerbahçe Spor Kulubü, uzman kadrosuna kadar revize edildi. Türk futbolu için tehlikeli kulüp kapsamına girdi. Yani yok GS talip oldu yok şöyle falan boş mevzular. GS talip olduktan sonra, görüşmeye başlasalar bile sonuç elde edilmezdi, Eş değer zamanlarda talip olmuş olabilirler fakat önceliğe hak tanınır. İrfan'ın kararı daha çok etken sürer tabi. Bir kaç güne de şey derler, Ali Koç geldi para verdi falan.  :halay: :halay:

Çevrimdışı Zeins

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Amir SuIIand Lv.39
Köken: Arap