Selamlar, GeForce Now'u bilmeyen arkadaşlar vardır belki aramızda onlar için GeForce Now'ın ne olduğunu buraya anlatacağım.
GeForce Now nedir?GeForce Now bilgisayarınız her ne kadar kötü olursa olsun,
EĞER CİDDEN İYİ bir internete sahipseniz istediğiniz HER oyunu istediğiniz grafikte, hiç FPS drop yaşamadan rahatça oyun oynayabileceğiniz bir platformdur.
Örneğin; Benim ana bilgisayarımın sistemi orta düzeyde, çok bir olayı yok yani.
Bir de Notebook'um var, şöyle diyeyim video bile izlerken kasıyor.
GeForce Now sayesinde onda Rainbow Six Siege, Apex Legends, ARK Survival Evolved gibi oyunları oynayabiliyorum abimle beraber ve bunu keşfettiğimizden beri hiç sıkılmıyoruz.
DİKKAT!GeForce Now'da neredeyse popüler bütün oyunlar var. Valorant, PUBG gibi oyunlar daha sonradan eklenecekmiş ancaaak...Şöyle bir durum söz konusu;
Oynamak istediğiniz oyuna sahip olmanız gerekiyor. Eğer oyun kütüphanenizde yoksa yani satın almadıysanız o oyunu oynayamıyorsunuz, tabiki ücretsiz oyunlar için geçerli değil bu.
Şu an GeForce Now Türkiye sunucuları yok, yakın zamanda gelecekmiş resmi açıklama yaptılar.
GeForce Now'u indirmek için VPN gerekiyor o işlemleri nasıl yapacağınızı anlatmayacğım zaten çok basit.
Türkiye sunucuları olmadığı için şu an oyunlarda ping olabilir, internetinize güveniyorsanız ayarlar kısmından 30 FPS sınırını 60'a çıkarın ve oyunlarınızın tadını çıkarın!
Bedava kullanabiliyorsunuz, nasıl mı?
Zaten hesabınızı ilk açtığınızda sizi bedava karşılayacak 1 Aylık üyelikler tükenmiş.
6 aylık var ama onlar yanılmıyorsam 74$ falandı, aşırı pahalı yani alacağınızı düşünmüyorum ki almayın.
Türkiye'ye geldiğinde zaten fiyatları TR'ye göre ayarlanacak Turkcell kullanan arkadaşlara daha ucuz diye biliyorum.
1 Saat 1 saat oynayabiliyorsunuz.
Bedava sürümünde yani, her oyuna girdiğinizde sizi bir sıraya sokuyor, gece geç saatlerde insanlar uyuduğu için 19-20 kişiyi bekliyorsunuz belki de daha az, genelde geceleri hiç beklemiyorum.
Bedava üyelik olduğu için sizi bir sıraya sokuyor ve oyuna girdiğiniz an 1 saatiniz başlamış oluyor.
Her 10 dakika eksildiğinde yukarıda uyarı çıkıyor, en sonda oyun kendini kapatıyor.
Tabiki bunu bir saat için mi okuduk derseniz, hayır.
Her oyunu kapatıp açtığınızda saatiniz yenileniyor ve ben sabırlı bir insanım, sıra beklerim falan diyorsanız oyunlarınızı rahat rahat oynayabilirsiniz, tekrar hatırlatayım. İYİ BİR İNTERNETE sahip olmanız gerekiyor, diğer türlü droptan kasmadan oynayamazsınız.
Aklımda bir şey yokken öylesine yazdım bilgilendirmek için, karmaşık olduysa kusuruma bakmayın iyi forumlars.

Bildiğime göre yazdım fakat hatalarım var sanırım, burası önemli.