Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

GeForce Now? - PC Sistemi Düşük Seviyede Olanların Dikkatini Çekebilir.

Başlatan huppy, 28 Ocak 2021, 17:46:54
Okunma sayısı 4293 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı huppy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Kasım 2024, 03:10
Toplam oynama: 162 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İspanyol
Son giriş: 17 Aralık 2023, 20:59
Toplam oynama: 1 gün, 20 saat
Son giriş: 20 Kasım 2024, 21:56
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Selamlar, GeForce Now'u bilmeyen arkadaşlar vardır belki aramızda onlar için GeForce Now'ın ne olduğunu buraya anlatacağım.

GeForce Now nedir?

GeForce Now bilgisayarınız her ne kadar kötü olursa olsun, EĞER CİDDEN İYİ bir internete sahipseniz istediğiniz HER oyunu istediğiniz grafikte, hiç FPS drop yaşamadan rahatça oyun oynayabileceğiniz bir platformdur.

Örneğin; Benim ana bilgisayarımın sistemi orta düzeyde, çok bir olayı yok yani.
Bir de Notebook'um var, şöyle diyeyim video bile izlerken kasıyor.
GeForce Now sayesinde onda Rainbow Six Siege, Apex Legends, ARK Survival Evolved gibi oyunları oynayabiliyorum abimle beraber ve bunu keşfettiğimizden beri hiç sıkılmıyoruz.

DİKKAT!
GeForce Now'da neredeyse popüler bütün oyunlar var. Valorant, PUBG gibi oyunlar daha sonradan eklenecekmiş ancaaak...Şöyle bir durum söz konusu;
Oynamak istediğiniz oyuna sahip olmanız gerekiyor. Eğer oyun kütüphanenizde yoksa yani satın almadıysanız o oyunu oynayamıyorsunuz, tabiki ücretsiz oyunlar için geçerli değil bu.

Şu an GeForce Now Türkiye sunucuları yok, yakın zamanda gelecekmiş resmi açıklama yaptılar.
GeForce Now'u indirmek için VPN gerekiyor o işlemleri nasıl yapacağınızı anlatmayacğım zaten çok basit.

Türkiye sunucuları olmadığı için şu an oyunlarda ping olabilir, internetinize güveniyorsanız ayarlar kısmından 30 FPS sınırını 60'a çıkarın ve oyunlarınızın tadını çıkarın!

Bedava kullanabiliyorsunuz, nasıl mı?
Zaten hesabınızı ilk açtığınızda sizi bedava karşılayacak 1 Aylık üyelikler tükenmiş.
6 aylık var ama onlar yanılmıyorsam 74$ falandı, aşırı pahalı yani alacağınızı düşünmüyorum ki almayın.
Türkiye'ye geldiğinde zaten fiyatları TR'ye göre ayarlanacak Turkcell kullanan arkadaşlara daha ucuz diye biliyorum.

1 Saat 1 saat oynayabiliyorsunuz.
Bedava sürümünde yani, her oyuna girdiğinizde sizi bir  sıraya sokuyor, gece geç saatlerde insanlar uyuduğu için 19-20 kişiyi bekliyorsunuz belki de daha az, genelde geceleri hiç beklemiyorum.
Bedava üyelik olduğu için sizi bir sıraya sokuyor ve oyuna girdiğiniz an 1 saatiniz başlamış oluyor.
Her 10 dakika eksildiğinde yukarıda uyarı çıkıyor, en sonda oyun kendini kapatıyor.

Tabiki bunu bir saat için mi okuduk derseniz, hayır.
Her oyunu kapatıp açtığınızda saatiniz yenileniyor ve ben sabırlı bir insanım, sıra beklerim falan diyorsanız oyunlarınızı rahat rahat oynayabilirsiniz, tekrar hatırlatayım. İYİ BİR İNTERNETE sahip olmanız gerekiyor, diğer türlü droptan kasmadan oynayamazsınız.

Aklımda bir şey yokken öylesine yazdım bilgilendirmek için, karmaşık olduysa kusuruma bakmayın iyi forumlars.  :hand:

Bildiğime göre yazdım fakat hatalarım var sanırım, burası önemli.  :like: :like:

Çevrimdışı kakaolu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2024, 00:32
Toplam oynama: 187 gün, 9 saat
on numarasın

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
türk oyuncuları için çok iyi

Çevrimdışı huppy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

Çevrimdışı son arzum

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Ocak 2024, 22:46
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Azim Quaruni Lv.25
Son giriş: 03 Temmuz 2021, 02:46
Toplam oynama: 183 gün, 18 saat
Son giriş: 21 Temmuz 2022, 04:39
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
uzuuuuuuuun zamandır kullanıyorum
artık 490 kişi falan bekletiyor ama  :like:

internet hızınız yüksekse deneyebilirsiniz

Çevrimdışı fm23sevdalisi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 09 Kasım 2023, 04:48
Toplam oynama: 22 gün, 19 saat
Birlik: ***** **ars
Jake Ruckles Lv.28
Son giriş: 31 Ağustos 2023, 18:49
Toplam oynama: 263 gün, 1 saat
Fatteh Ashme Lv.28
Son giriş: 31 Mayıs 2023, 17:07
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
Uzun zamandan beri ara ara oynuyorum fakat ufak tefek eksikleri var tabii. Öncelikli olarak bu geforce-now üzerinden online FPS oyunlarını falan oynayamazsınız CS GO tarzı. Gecikmeden kaynaklı problem yaşatır size her halükârda. Onun dışında arkadaşımız çok üst düzey internetinizin olması gerektiğini söylemiş fakat bu çok doğru bir çıkarım değil 16 mbps bir internet ile dahi 720 P olarak oyunlarınızı oynayabilirsiniz. Şöyle bir eksi yönü daha var; herkesin interneti sınırsız değil belirli bir sınırdan sonra hızı düşen ya da tamamen kapanan internetlerden sizde mevcutsa bu işe hiç bulaşmayın, interneti su içer gibi içiyor. Saatte 6 gb'a yakın internet harcaması yapıyor, bilginize. Bu arada gecenin geç saatleri ya da sabahın erken saatlerinde pek fazla sıra bekletmiyor, direkt olarak girebiliyorsunuz.

Çevrimdışı huppy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Uzun zamandan beri ara ara oynuyorum fakat ufak tefek eksikleri var tabii. Öncelikli olarak bu geforce-now üzerinden online FPS oyunlarını falan oynayamazsınız CS GO tarzı. Gecikmeden kaynaklı problem yaşatır size her halükârda. Onun dışında arkadaşımız çok üst düzey internetinizin olması gerektiğini söylemiş fakat bu çok doğru bir çıkarım değil 16 mbps bir internet ile dahi 720 P olarak oyunlarınızı oynayabilirsiniz. Şöyle bir eksi yönü daha var; herkesin interneti sınırsız değil belirli bir sınırdan sonra hızı düşen ya da tamamen kapanan internetlerden sizde mevcutsa bu işe hiç bulaşmayın, interneti su içer gibi içiyor. Saatte 6 gb'a yakın internet harcaması yapıyor, bilginize. Bu arada gecenin geç saatleri ya da sabahın erken saatlerinde pek fazla sıra bekletmiyor, direkt olarak girebiliyorsunuz.
Herkesin interneti sınırsız değil haklısın, gecikme tabiki olacak arkadaşlar onu düşünür sanıyorum. Ayarlardan internet kullanımınızı falan yükseltirseniz gecikme azalır ama saatte 15gb'ye yakın harcama yaparsınız. Haklı.  :heart:
uzuuuuuuuun zamandır kullanıyorum
artık 490 kişi falan bekletiyor ama  :like:

internet hızınız yüksekse deneyebilirsiniz
daha da yükselmesin şimdi  :?:

Çevrimdışı Zeins

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Amir SuIIand Lv.39
Köken: Arap
Son giriş: 13 Haziran 2022, 18:23
Toplam oynama: 449 gün, 20 saat
Oyuna girmek için 2-3 saat bekliyorsun, pek iyi değil. Ben bir oyuna girmek için 3 saat niye bekleyeyim ki?

Çevrimdışı huppy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Oyuna girmek için 2-3 saat bekliyorsun, pek iyi değil. Ben bir oyuna girmek için 3 saat niye bekleyeyim ki?
İşte sabır önemli o yüzden, gece takılmayı seven arkadaşlar için iyi olabilir ve ya sabah erken saatlerde takılanlar için vesaire  :huh:

Çevrimdışı Rodeiun

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 25 Temmuz 2023, 17:11
Toplam oynama: 76 gün, 2 saat
Son giriş: 25 Temmuz 2023, 17:11
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
teşekkürler  :helal:

Noro ticketlere bak  :halay: :halay: (#94007)