Kendim bizzat açtığım şikayetin bodycam kayıtlarını izlerken gördüm. Bodycam kaydını atan şahıs TS3'ün seslerini çok pardon telsizin sesini kısmamış veya kısmayı unutmuş. Yayan bir şekilde bunny yapmamama rağmen kaçıyorum. Memur çavuşuna şöyle diyor : "Çavuş bir saniye ben onu eziyimde bir kendine gelsin." diyor. IC olarak herkes gibi Los Santos'un bir vatandaşıyım ve memurun dediğine bak. O adamın suçu yok o ve onun gibileri oraya sokanlarda kabahat. LSPD birliğinin sloganı sözde "To Protect and to Serve" diyorlar. "Koru ve hizmet et" fakat şuan rol yapan polislerin %99'u korumak ve hizmet etmek için değilde çatışma için, milleti çatır çatır düşürüp hapse atmak için oynuyormuş gibi. LSSD'de bulunanlar LSPD'de bulunanlara göre daha kolay sniper alınabildiği ortada bunu çoğunluk biliyor. Deputy Sheriff Generalist bile sniper alabiliyor. LSSD, LSPD'den daha üstün yetkilere sahip. PO1 direkt M4 alamazken Deputy Sheriff Generalist devriye atarken M4 alabiliyor. Tabii ki devlet üstün olacak ama oyun oynuyoruz, bir eyalet yönetmiyoruz. Her şeyi realistik düşünmeye çalışanlar veya realistik bakış açısıyla konuştuğunu sananlara kalırsa daha sayılamayan bir dünya politikanın sunucuda uygulanması lazım. Devlet ile illegal aynı kefeye konulamaz bunu şahsen kabul ediyorum ama oyun oynadığımızın farkında olarak resmi birliklere gerekli izinler verilsin.