Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

car ramming / sniper hasar

Başlatan am i dreaming, 21 Ocak 2021, 17:51:58
Okunma sayısı 1908 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SH4YRON

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 24 Ağustos 2024, 14:17
Toplam oynama: 255 gün, 2 saat
Birlik: *****SKY
Köken: İngiliz
Son giriş: 27 Temmuz 2023, 14:40
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: car ramming / sniper hasar
« Yanıtla #20 : 22 Ocak 2021, 14:31:03 »
Dostlar, bu tarz açılan argeleri desteklemedim ve desteklemeyeceğimde.
Daha doğrusu bunu düşünmedim dahi sebebi ise şu bunları açanlar veya destekleyen kişiler neden sürekli DM'den sicili veya sürekli sunucuda PD - SD düşürme gayesi ile oyunu oynayan adamlar oluyor. Neden role odaklanmış birisi bu tarz argelerde yok?
sniperi realistik kullanırsanız kimse böyle arge açmaz. adamın dibine girip paintball oynar gibi sniper atıyosunuz
Olayı başka yere çekiyorsun, bunu yapmana gerek yok. Ben bunu yapan topluluktan ve oyunculardan bahsediyorum. Neden biliyor musun? Kimsenin kimseyi kandırmasına gerek yok. Sunucuda bulunan çoğu kişinin oyunu oynama gayesi sultana binerek PD - SD vurmak düşürmek oluyor. Karşınızdaki kişiye rol ile yaklaşmayı denediniz mi? Böyle bir yaklaşımda hangi PD - SD üyesi sizi geri çevirir? Bu kişiler bitmediği ve buna son vermediği sürece görüş açım değişmeyecek.

Çevrimdışı -Eren

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 13 Ocak 2022, 00:13
Toplam oynama: 130 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: car ramming / sniper hasar
« Yanıtla #21 : 22 Ocak 2021, 14:32:20 »
Dostlar, bu tarz açılan argeleri desteklemedim ve desteklemeyeceğimde.
Daha doğrusu bunu düşünmedim dahi sebebi ise şu bunları açanlar veya destekleyen kişiler neden sürekli DM'den sicili veya sürekli sunucuda PD - SD düşürme gayesi ile oyunu oynayan adamlar oluyor. Neden role odaklanmış birisi bu tarz argelerde yok?
sniperi realistik kullanırsanız kimse böyle arge açmaz. adamın dibine girip paintball oynar gibi sniper atıyosunuz
Olayı başka yere çekiyorsun, bunu yapmana gerek yok. Ben bunu yapan topluluktan ve oyunculardan bahsediyorum. Neden biliyor musun? Kimsenin kimseyi kandırmasına gerek yok. Sunucuda bulunan çoğu kişinin oyunu oynama gayesi sultana binerek PD - SD vurmak düşürmek oluyor. Karşınızdaki kişiye rol ile yaklaşmayı denediniz mi? Böyle bir yaklaşımda hangi PD - SD üyesi sizi geri çevirir? Bu kişiler bitmediği ve buna son vermediği sürece görüş açım değişmeyecek.

bende diyorumki, sniperi realistik kullanırasnız bu sultanla dm atan adamlarda bu tarz argeler açmicaklar. kimse sniperden rahatsız olmayacak. olayı başka yere çeken sensin?