Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

FEAR RP POLITIKASI

Başlatan -Eren, 10 Ocak 2021, 01:24:32
Okunma sayısı 3235 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kenny.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 28 Ocak 2025, 23:40
Toplam oynama: 409 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Eylül 2024, 21:02
Toplam oynama: 30 gün, 9 saat
Son giriş: 31 Ağustos 2024, 16:53
Toplam oynama: 10 gün, 21 saat
Ynt: FEAR RP POLITIKASI
« Yanıtla #20 : 12 Ocak 2021, 09:42:26 »
suistimal edilir, abartırlar. Maalesef desteklenmedin

Çevrimdışı HeDLoVeR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Ocak 2022, 20:01
Toplam oynama: 192 gün, 14 saat
Birlik: **** **ime
« Yanıtla #21 : 12 Ocak 2021, 10:29:14 »
suistimal edilir, abartırlar. Maalesef desteklenmedin

NE SÜİSTİMALİ KARDEŞİM ADAMA SİLAH ÇEKİP KÜFÜR ETMESİNİ Mİ ZORLAYACAĞIZ ALLAH ALLAH

Çevrimdışı İmparator

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 26 Ağustos 2021, 21:12
Toplam oynama: 172 gün, 22 saat
« Yanıtla #22 : 12 Ocak 2021, 11:48:22 »
Sonunda kadar destekliyorum gardaşımı, +1

Çevrimdışı -Eren

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 13 Ocak 2022, 00:13
Toplam oynama: 130 gün, 23 saat
« Yanıtla #23 : 12 Ocak 2021, 12:55:29 »
Desteklemiyorum, herşeye gerçekçi olarak bakmamak lazım. Oyun bu, IC olarak küfür ettik diye direkt olarak sıkmasına gerek olduğunu düşünmüyorum. Sıkmak yerine Brawl rolüne gir, her küfür edene silah sıkacaksanız oyunun bir zevki kalmaz. Amerikada bu tarz olaylar oluyor diye oyunda da olması gerekmiyor SA:MP gibi bir platformda olduğumuz için suistimal edileceği çok açık.

KARDEŞİM ANLAŞAMIYORUZ GALİBA, DİYORUM Kİ FEAR RP İHLALİNİ
ABARTI
DERECEDE YAPARSA SIKMA HAKKIMIZ OLSUN
Her türlü suistimal edilecek. Aşırı Fear-RP kuralını göze alarak insanlar her küfür edene sıkmaya başlayacaklar.
Şikayet ve DM oranını arttıracak özellikle DM'ciler için bir fırsat doğacak, durduk yere birine sallayacaklar, karşılık verince sıkacaklar hem ceza yemeyecekler hem DM atmış olacaklar. Yok ailevi sövdü diye sıktım yok şu yok bu hem kural getiriyonuz hem ceza yiyoz felan filan boş boş şikayette insanların kafasını yoracaklar. Herşeye sıkmaya gerek yok adam aşırı Fear-RP yapıyorsa şikayet aç veya IC olarak brawl rolüne girip olayı bitirin.

argelere olumsuz yorum yapınca yetkinizden atılmıyosunuz haberiniz olsun, olumlu yorum yapınca da terfi almıyosunuz.

Çevrimdışı #36

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 15:31
Toplam oynama: 159 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2024, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
« Yanıtla #24 : 12 Ocak 2021, 13:53:57 »
desteklendin yeğenim

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #25 : 12 Ocak 2021, 14:21:23 »
Desteklemiyorum, herşeye gerçekçi olarak bakmamak lazım. Oyun bu, IC olarak küfür ettik diye direkt olarak sıkmasına gerek olduğunu düşünmüyorum. Sıkmak yerine Brawl rolüne gir, her küfür edene silah sıkacaksanız oyunun bir zevki kalmaz. Amerikada bu tarz olaylar oluyor diye oyunda da olması gerekmiyor SA:MP gibi bir platformda olduğumuz için suistimal edileceği çok açık.

KARDEŞİM ANLAŞAMIYORUZ GALİBA, DİYORUM Kİ FEAR RP İHLALİNİ
ABARTI
DERECEDE YAPARSA SIKMA HAKKIMIZ OLSUN
Her türlü suistimal edilecek. Aşırı Fear-RP kuralını göze alarak insanlar her küfür edene sıkmaya başlayacaklar.
Şikayet ve DM oranını arttıracak özellikle DM'ciler için bir fırsat doğacak, durduk yere birine sallayacaklar, karşılık verince sıkacaklar hem ceza yemeyecekler hem DM atmış olacaklar. Yok ailevi sövdü diye sıktım yok şu yok bu hem kural getiriyonuz hem ceza yiyoz felan filan boş boş şikayette insanların kafasını yoracaklar. Herşeye sıkmaya gerek yok adam aşırı Fear-RP yapıyorsa şikayet aç veya IC olarak brawl rolüne girip olayı bitirin.

argelere olumsuz yorum yapınca yetkinizden atılmıyosunuz haberiniz olsun, olumlu yorum yapınca da terfi almıyosunuz.
Ne alakası var :d? AR-GE desteklenmedi diye sağa sola sallamayı bırakmalısın. DM atacak kılıf uydurmayın.

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
« Yanıtla #26 : 12 Ocak 2021, 15:58:20 »
Her zaman derim hiçbir RP sunucusunda kurallara takmayacaksın, rolün getirdiği gibi şekilde RP'ini yapacaksın. Yok GB'miş yok zart zurtmuş kasmaya gerek yok. Adam sana fear-rp yapmıyor ve çok fazla ihlal ediyorsa sık geç. Ne uğraşıyorsun? Burada sana ceza veren yönetimi sorgulamak lazım, yatarsın DM jailini paşalar gibi ama o adamında hayatını zindan edersin. En güzeli sık geç, adamı sürükle köpek gibi peşinde OOC olarak 5 saat gezdir. Bak bakalım kim daha çok sinirleniyor? Zamanında yapmışlığım var, adam en sonunda /q atmıştı, gömmüştüm şikayeti. Hiçte pişman değilim, RP kuralları hiçbir zaman katı kurallar değildir, yorumlama role göre uygulanabilir kurallardır ondan dolayı inisiyatif diye bir kavram var zaten. Ancak burada DM'ci oyuncularla rol yapan oyuncuları ayırmak gerekiyor, onlarda bariz belli zaten anlaşılıyor. Ondan sık geç, çok ihlal edeni hapse bile girmezsin. Beni CR yoluyla ezmeye çalışan birini(3-5 kere ezmeyi deniyor) sıkıp geçtim, DM'den jail yemedim, yemem de zaten. Kurallar yorumlanabilir, esneyebilir.

Bu arada ayrı bir not düşmek gerekiyor, bazı kurallar yorumlanamaz kurallardır. PG gibi şeyler, PG'se PG'dir. Bunun aksi olmaz. Ama DM dediğin şey role göre gerçekleşebilir, GB dediğin şey role göre gerçekleşebilir. Bunlar esneyebilen kurallar, Rina'nın bunların yüzde kaçı biliyor bilemem.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #27 : 12 Ocak 2021, 16:18:30 »
Her zaman derim hiçbir RP sunucusunda kurallara takmayacaksın, rolün getirdiği gibi şekilde RP'ini yapacaksın. Yok GB'miş yok zart zurtmuş kasmaya gerek yok. Adam sana fear-rp yapmıyor ve çok fazla ihlal ediyorsa sık geç. Ne uğraşıyorsun? Burada sana ceza veren yönetimi sorgulamak lazım, yatarsın DM jailini paşalar gibi ama o adamında hayatını zindan edersin. En güzeli sık geç, adamı sürükle köpek gibi peşinde OOC olarak 5 saat gezdir. Bak bakalım kim daha çok sinirleniyor? Zamanında yapmışlığım var, adam en sonunda /q atmıştı, gömmüştüm şikayeti. Hiçte pişman değilim, RP kuralları hiçbir zaman katı kurallar değildir, yorumlama role göre uygulanabilir kurallardır ondan dolayı inisiyatif diye bir kavram var zaten. Ancak burada DM'ci oyuncularla rol yapan oyuncuları ayırmak gerekiyor, onlarda bariz belli zaten anlaşılıyor. Ondan sık geç, çok ihlal edeni hapse bile girmezsin. Beni CR yoluyla ezmeye çalışan birini(3-5 kere ezmeyi deniyor) sıkıp geçtim, DM'den jail yemedim, yemem de zaten. Kurallar yorumlanabilir, esneyebilir.

Bu arada ayrı bir not düşmek gerekiyor, bazı kurallar yorumlanamaz kurallardır. PG gibi şeyler, PG'se PG'dir. Bunun aksi olmaz. Ama DM dediğin şey role göre gerçekleşebilir, GB dediğin şey role göre gerçekleşebilir. Bunlar esneyebilen kurallar, Rina'nın bunların yüzde kaçı biliyor bilemem.
İyi hoşta kuralları esnetmek kasıtlı olarak DM atmaya çalışanlara bahane fırsatı verecek?

Çevrimdışı -Eren

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 13 Ocak 2022, 00:13
Toplam oynama: 130 gün, 23 saat
« Yanıtla #28 : 12 Ocak 2021, 20:33:03 »
olay anlamasını bilene güzel, yoksa bu üstteki arkadaş gibi dm dm dm dm dm dm diyip sonuç aynı şeye bağlanır neyse

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
« Yanıtla #29 : 12 Ocak 2021, 20:41:42 »

İyi hoşta kuralları esnetmek kasıtlı olarak DM atmaya çalışanlara bahane fırsatı verecek?
dm atmak isteyen atar çok kasma kanka