Böyle bir şeyin yapılmasının saçma olduğunu düşünüyorum, o esnada "Fear RP" yapmayan kişi ihlal yapmış oluyor sonuçta. Foruma girip gerekli SSlerle şikayet açabilirsin. Bu zor olmamalı.
+Dostum, o silah ne? Nerden aldın?
- Bir yerden aldım, önemli değil. İşine bakmalısın.
+ Ananı sikerim zenci, adam ol. Öldürürüm seni.
Bu durumda adminlerin düşündüğü doğru rol biçimi;
- Hey, kulağa iyi geliyor. Hadi öldür beni! ((/ck))
Olması gereken;
- Ağzını topla, alırım aklını.
+ Alsana orospu evladı.
- Oğlum bak sikerim seni.
+ Tavuk mu sikiyosun?
(Fear RP ihlalini abartı derecede yaptı, silahımı kullanmam çokta anormal değil. Yaptığı role katlanmalı.)
- (Ateş ederim.)
- (Kaçırma rolü yaparım.)
- (2 saatlik kaçırma rolünün ardından güzel rol ssleri çıkartırım.)
Sunucudaki en ufak şeyi bile DM olarak algıladığınız için neredeyse tüm argelere olumsuz yorumlar atıp baltalıyorsunuz. Sırtımda silahım var, adam gelip saçma sapan rol yapıyor. Ben bu adama kaçırma rolü yapıp, mükemmel rol ssleri çıkartabilirken bunu yapmama engel olan bir politika bulunuyor. Ben o silahı taşıyorsam, onu gören adam korku rolünü yapmak zorunda, yapmıyor mu? Sonuçlarına katlanacak, gerekirse 2 saat benimle rol yapacak. Sırtımda silahım var, adam gelip küfür ediyor. Fear RP den şikayet açın diyorsunuz, açtım ve reddedildi. Sebebi ise, silahın sırtımda olması. Anlayacağınız, silah sırtımda iken tehtid teşkil etmediği için adam Fear RP yapmak zorunda değilmiş. Şikayetim reddoluyor, ateş ediyorum DM'den jail yiyorum. İllegallerin gerek politika olarak, gerek IC'deki polislerin sahip olduğu sistemler olarak rol yapmasını o kadar kısıtlamışsınız ki. En ufak yaptığımız şey bile DM veya SKI'dan değerlendiriliyor.
Yetkili arkadaşlar buyrun bakın, Fear RP şikayeti, yukarıda da söyledim zaten dediğinizi denedim.
https://www.rina-roleplay.com/forum/sikayet/178850