Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

FEAR RP POLITIKASI

Başlatan -Eren, 10 Ocak 2021, 01:24:32
Okunma sayısı 3264 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı -Eren

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 13 Ocak 2022, 00:13
Toplam oynama: 130 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: FEAR RP POLITIKASI
« Yanıtla #10 : 11 Ocak 2021, 01:00:10 »
Böyle bir şeyin yapılmasının saçma olduğunu düşünüyorum, o esnada "Fear RP" yapmayan kişi ihlal yapmış oluyor sonuçta. Foruma girip gerekli SSlerle şikayet açabilirsin. Bu zor olmamalı.

+Dostum, o silah ne? Nerden aldın?
- Bir yerden aldım, önemli değil. İşine bakmalısın.
+ Ananı sikerim zenci, adam ol. Öldürürüm seni.

Bu durumda adminlerin düşündüğü doğru rol biçimi;
- Hey, kulağa iyi geliyor. Hadi öldür beni! ((/ck))

Olması gereken;
- Ağzını topla, alırım aklını.
+ Alsana orospu evladı.
- Oğlum bak sikerim seni.
+ Tavuk mu sikiyosun?
(Fear RP ihlalini abartı derecede yaptı, silahımı kullanmam çokta anormal değil. Yaptığı role katlanmalı.)
- (Ateş ederim.)
- (Kaçırma rolü yaparım.)
- (2 saatlik kaçırma rolünün ardından güzel rol ssleri çıkartırım.)

Sunucudaki en ufak şeyi bile DM olarak algıladığınız için neredeyse tüm argelere olumsuz yorumlar atıp baltalıyorsunuz. Sırtımda silahım var, adam gelip saçma sapan rol yapıyor. Ben bu adama kaçırma rolü yapıp, mükemmel rol ssleri çıkartabilirken bunu yapmama engel olan bir politika bulunuyor. Ben o silahı taşıyorsam, onu gören adam korku rolünü yapmak zorunda, yapmıyor mu? Sonuçlarına katlanacak, gerekirse 2 saat benimle rol yapacak. Sırtımda silahım var, adam gelip küfür ediyor. Fear RP den şikayet açın diyorsunuz, açtım ve reddedildi. Sebebi ise, silahın sırtımda olması. Anlayacağınız, silah sırtımda iken tehtid teşkil etmediği için adam Fear RP yapmak zorunda değilmiş. Şikayetim reddoluyor, ateş ediyorum DM'den jail yiyorum. İllegallerin gerek politika olarak, gerek IC'deki polislerin sahip olduğu sistemler olarak rol yapmasını o kadar kısıtlamışsınız ki. En ufak yaptığımız şey bile DM veya SKI'dan değerlendiriliyor.

Yetkili arkadaşlar buyrun bakın, Fear RP şikayeti, yukarıda da söyledim zaten dediğinizi denedim.
https://www.rina-roleplay.com/forum/sikayet/178850

Çevrimdışı am i dreaming

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 08 Şubat 2025, 18:41
Toplam oynama: 271 gün, 17 saat
Son giriş: 08 Şubat 2025, 19:03
Toplam oynama: 2 gün, 3 saat
« Yanıtla #11 : 11 Ocak 2021, 01:15:51 »
desteklemiyom yani olabilir ama bu bayağı suistimal edilir mesela gelip mal der sıkarsın sonra o şikayet açar sen yok öyle böyle dersin iyice forum karışır

Çevrimdışı -Eren

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #12 : 11 Ocak 2021, 01:19:37 »
desteklemiyom yani olabilir ama bu bayağı suistimal edilir mesela gelip mal der sıkarsın sonra o şikayet açar sen yok öyle böyle dersin iyice forum karışır

Adam mal dediği için sıkarsa zaten DM olacak. Adam Fear RP ihlalini abartı derecede yapıyorsa sıkmamız yasak olmaması gerekiyor. Yukarıda belirttim.

Çevrimdışı moonlightt

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lexa Meadows Lv.30
Köken: İngiliz
Son giriş: 02 Haziran 2024, 22:42
Toplam oynama: 216 gün, 18 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Aralık 2022, 11:34
Toplam oynama: 46 gün, 21 saat
« Yanıtla #13 : 11 Ocak 2021, 01:45:40 »
Gerçek hayatta sana küfür eden birin bıçaklıyor musun veya gidip eline tabanca alıp onu öldürüyor musun? hayır. Bence bu kadarı yeterli (İhlale, ihlal ile karşılık vermeyin.)

Çevrimdışı -Eren

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 11 Ocak 2021, 02:11:25 »
Gerçek hayatta sana küfür eden birin bıçaklıyor musun veya gidip eline tabanca alıp onu öldürüyor musun? hayır. Bence bu kadarı yeterli (İhlale, ihlal ile karşılık vermeyin.)

evet, böyle olaylar türkiyede deli gibi oluyor araştırabilirsin. Amerikada da ufak bir tartışmada bile bıçaklama olayları oluyor.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #15 : 11 Ocak 2021, 02:29:49 »
Desteklemiyorum, herşeye gerçekçi olarak bakmamak lazım. Oyun bu, IC olarak küfür ettik diye direkt olarak sıkmasına gerek olduğunu düşünmüyorum. Sıkmak yerine Brawl rolüne gir, her küfür edene silah sıkacaksanız oyunun bir zevki kalmaz. Amerikada bu tarz olaylar oluyor diye oyunda da olması gerekmiyor SA:MP gibi bir platformda olduğumuz için suistimal edileceği çok açık.

Çevrimdışı Sky.dll

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 08 Ekim 2024, 23:44
Toplam oynama: 68 gün, 16 saat
Köken: Japon
Son giriş: 16 Eylül 2023, 14:08
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #16 : 11 Ocak 2021, 09:17:51 »
,
evet öldürüyorlar

Çevrimdışı Heathen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 17:01
Toplam oynama: 236 gün, 1 saat
Son giriş: 01 Temmuz 2024, 19:46
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 24 Haziran 2023, 20:38
Toplam oynama: 10 gün, 20 saat
Son giriş: 25 Mart 2023, 18:36
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Birlik: ****XNG
« Yanıtla #17 : 11 Ocak 2021, 11:10:47 »
ABD de sıkça yaşanılan Bi durum emin olabilirsin

Çevrimdışı -Eren

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 11 Ocak 2021, 22:03:54 »
Desteklemiyorum, herşeye gerçekçi olarak bakmamak lazım. Oyun bu, IC olarak küfür ettik diye direkt olarak sıkmasına gerek olduğunu düşünmüyorum. Sıkmak yerine Brawl rolüne gir, her küfür edene silah sıkacaksanız oyunun bir zevki kalmaz. Amerikada bu tarz olaylar oluyor diye oyunda da olması gerekmiyor SA:MP gibi bir platformda olduğumuz için suistimal edileceği çok açık.

KARDEŞİM ANLAŞAMIYORUZ GALİBA, DİYORUM Kİ FEAR RP İHLALİNİ
ABARTI
DERECEDE YAPARSA SIKMA HAKKIMIZ OLSUN

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #19 : 11 Ocak 2021, 22:53:17 »

KARDEŞİM ANLAŞAMIYORUZ GALİBA, DİYORUM Kİ FEAR RP İHLALİNİ
ABARTI
DERECEDE YAPARSA SIKMA HAKKIMIZ OLSUN
Her türlü suistimal edilecek. Aşırı Fear-RP kuralını göze alarak insanlar her küfür edene sıkmaya başlayacaklar.
Şikayet ve DM oranını arttıracak özellikle DM'ciler için bir fırsat doğacak, durduk yere birine sallayacaklar, karşılık verince sıkacaklar hem ceza yemeyecekler hem DM atmış olacaklar. Yok ailevi sövdü diye sıktım yok şu yok bu hem kural getiriyonuz hem ceza yiyoz felan filan boş boş şikayette insanların kafasını yoracaklar. Herşeye sıkmaya gerek yok adam aşırı Fear-RP yapıyorsa şikayet aç veya IC olarak brawl rolüne girip olayı bitirin.