Memur rolünde de bunu kullanmıştı, rollere uygun bir karakter yüzü değil. Bunun elektroşok testine bile dayanabileceğini sanmıyorum, öte yandan diğer karakterleri için de aynısını kullanıyor. Hepsinin de ismi Lyssa. :-[
Evet, aynı temsiliyi kullanmak istiyorum böyle bir kural yok ^^ ve dünyada tek lyssa olmaz nasıl ki mahalleden 2 tane ahmet veya mehmet varsa 
Sorun IC olarak değil, OOC olarak. Başka isim kullanmak değişiklik olur ve bunun senin için de iyi olacağını düşünüyorum. Realistiği dibe vuruyor bu karakter yüzü olayı da, her zaman güzel olacak diye bir durum da yok. Çirkin bir karakteri de canlandırabilirsin.
İnsanın tipi ile şoka dayanıp dayanmamasını anlamanda ayrı bir ironi zaten
Tipinden değil, fiziğinden dolayı. LAPD'nin işe alımında yapılan bir test bu. Acaba üst rütbeliler seni bu teste soktular mı? ;)
Rol yapıyoruz, isteyen istediği şekilde katılır ^^
Evet, burada rol yapıyoruz. Ancak rolün nerede geçtiğini ve realistik olması gerektiğini de unutmayalım. Karakterini Amerikan olarak düşünüyorum, LAPD için hizmet vermek istediğine göre saf bir Amerikan(kendi düşüncem) olmalısın. Amerikan kızları o kadar masum ve doğal değil. LAPD kadrosunu detaylıca incelersen fıstık gibi hatunlar yerine olgunlaşmış ve zenci pataklamanın ustaları olarak görünen kadınları göreceksin.
Yaptığım şey sadece tavsiye, çirkin olmayı denemek dünyanın sonu değil. :-\