Niyeyse kimse hatırlamıyor öyle birşeyi sana gelmişim felan askfsakfak ne alakaysa ben bile hatırlamıyorum ;D kadın karakterde yanımdan geçemez diyorsun. Bunu FEAR-RP yapmalısın diyen kişi mi diyor?
Rol seviyelerini bilen biliyor boşver.
Ya, iki yıllık hatta iki aylık rol hayatınla gelip bana tatava yapma. Götün sıkıştığında hemen helper identysinde beni bulurdun, sorununu insanlık için çözerdim. Verdiğin emoteleri gördüm, benim birebir kopyamsın. Herkes senin rollerini biliyoooor (rol diyorum üzgünüm). Lyssa Owens karakterinde yaptığın retarted rolün haddi hesabı yok. PO II'den çıkıp psikolog oluyorsun, sonra yalvar yakar mı diyeyim, ne diyeyim departmana geri alınıyorsun ve PO I'den başlıyorsun. Bunun mantıklı bir rolü yoooook. Fear RP zorunlu bir kural, bunu bilmeyecek kadar lowsun işte. ooc karakterininde ıc karakterin gibi pussy düşkünü olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen o fotoğrafları sol elinle kopyalayıp atıyorsun (tahmin). Fear RP yapmayınca CK izni otomatik geliyor fakat dünyada kimse ölmek için yaşamaz. Kim olursa olsun, hayata tutunmayı, direnmeyi dener. Hiçbir şey sikinde değilmiş gibi davranan insanlar bile bunu düşünüyor, eğer hayatın gereksiz bir şey olduğunu düşünseydi gidip milleti avlamak/harcamak yerine kendi canına kıyar, orada kendi işini bitirirdi.
Tecavüz/Taciz gibi kurallara bile izin vermeyen bir insansın. (ben bu tutumu hep yanlış buldum, oyuncuya izin kalsa bile ben izin alınmaması taraftarıyım ama senin gibi troller yok "/do vajinağsı suğandııı, owens sulandığ" dediği için alınması en güzel şey.) Benim rollerimi eleştirebilecek kaliteye daha gelmedin, sen o low bilginle (bana göre low) devam et, rollerinde başarılar.
Sorun şu, çok şey konuşurum ama ağır kaçar, gücüne gider.
Ben konuşmam, konuşmadan anlar herkes ^^
Ben konuşmam diyorsun iyi hoş, alta baktığımda art arda dört-beş (4-5 anlamazsan) yorum görüyorum. "Konuşmamak"dan anladığın buysa konuşmayı düşünemiyoruuuum!