Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Bu kız hakkında ne düşünüyorsunuz?

Başlatan CapulcuPenguen, 11 Temmuz 2018, 02:53:16
Okunma sayısı 3302 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Haziran 2022, 20:44
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Bu kız hakkında ne düşünüyorsunuz?
« Yanıtla #40 : 14 Temmuz 2018, 14:13:05 »
Leşsin @Hill, konuşmakla yetiniyorsun. Çapulcu kardeşim bu kız sana bakar, 1. 97 boyunla (o nasıl bir  boy o evladı) yerle bir edersin.
Ağlıyor gibisin? :(
Derken? Ya, tamam seni bilmesem neyse. Zamanında açık açık konuşuyorum götümden ayrılmıyordun, PD hakkında bir şeyin olduğunda "YAV BECKY YARDIM ET" demedim diyorsan eğer bu senin yüzsüzlüğün olur. Her götün sıkıştığında koşarak geldiğin kişi bendim.
+9 "ağh, a*ım sulandı, /me yanaklarını gererek sırıtır, /do DOLGUN KALÇA ve GÖĞÜS yapısı vardır, görenleri hemen azdırır, ımh ya bilemiyoruum." itemi
Kimin nasıl rol yaptığını herkes biliyor ^^
Emin ol yanımdan geçemezsin bayan karakterde Hill.

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #41 : 14 Temmuz 2018, 14:14:25 »
Sorun şu, çok şey konuşurum ama ağır kaçar, gücüne gider.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
« Yanıtla #42 : 14 Temmuz 2018, 14:55:04 »
Niyeyse kimse hatırlamıyor öyle birşeyi sana gelmişim felan askfsakfak ne alakaysa ben bile hatırlamıyorum ;D kadın karakterde yanımdan geçemez diyorsun. Bunu FEAR-RP yapmalısın diyen kişi mi diyor?  :D Rol seviyelerini bilen biliyor boşver.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #43 : 14 Temmuz 2018, 14:55:27 »
Ben konuşmam, konuşmadan anlar herkes ^^

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #44 : 14 Temmuz 2018, 15:09:12 »
Niyeyse kimse hatırlamıyor öyle birşeyi sana gelmişim felan askfsakfak ne alakaysa ben bile hatırlamıyorum ;D kadın karakterde yanımdan geçemez diyorsun. Bunu FEAR-RP yapmalısın diyen kişi mi diyor?  :D Rol seviyelerini bilen biliyor boşver.
Ya, iki yıllık hatta iki aylık rol hayatınla gelip bana tatava yapma. Götün sıkıştığında hemen helper identysinde beni bulurdun, sorununu insanlık için çözerdim. Verdiğin emoteleri gördüm, benim birebir kopyamsın. Herkes senin rollerini biliyoooor (rol diyorum üzgünüm). Lyssa Owens karakterinde yaptığın retarted rolün haddi hesabı yok. PO II'den çıkıp psikolog oluyorsun, sonra yalvar yakar mı diyeyim, ne diyeyim departmana geri alınıyorsun ve PO I'den başlıyorsun. Bunun mantıklı bir rolü yoooook. Fear RP zorunlu bir kural, bunu bilmeyecek kadar lowsun işte. ooc karakterininde ıc karakterin gibi pussy düşkünü olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen o fotoğrafları sol elinle kopyalayıp atıyorsun (tahmin). Fear RP yapmayınca CK izni otomatik geliyor fakat dünyada kimse ölmek için yaşamaz. Kim olursa olsun, hayata tutunmayı, direnmeyi dener. Hiçbir şey sikinde değilmiş gibi davranan insanlar bile bunu düşünüyor, eğer hayatın gereksiz bir şey olduğunu düşünseydi gidip milleti avlamak/harcamak yerine kendi canına kıyar, orada kendi işini bitirirdi.
Tecavüz/Taciz gibi kurallara bile izin vermeyen bir insansın. (ben bu tutumu hep yanlış buldum, oyuncuya izin kalsa bile ben izin alınmaması taraftarıyım ama senin gibi troller yok "/do vajinağsı suğandııı, owens sulandığ" dediği için alınması en güzel şey.) Benim rollerimi eleştirebilecek kaliteye daha gelmedin, sen o low bilginle (bana göre low) devam et, rollerinde başarılar.

Ben konuşmam diyorsun iyi hoş, alta baktığımda art arda dört-beş (4-5 anlamazsan) yorum görüyorum. "Konuşmamak"dan anladığın buysa konuşmayı düşünemiyoruuuum!

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #45 : 14 Temmuz 2018, 15:22:40 »
Ya, iki yıllık hatta iki aylık rol hayatınla gelip bana tatava yapma. Götün sıkıştığında hemen helper identysinde beni bulurdun, sorununu insanlık için çözerdim. Verdiğin emoteleri gördüm, benim birebir kopyamsın. Herkes senin rollerini biliyoooor (rol diyorum üzgünüm). Lyssa Owens karakterinde yaptığın retarted rolün haddi hesabı yok. PO II'den çıkıp psikolog oluyorsun, sonra yalvar yakar mı diyeyim, ne diyeyim departmana geri alınıyorsun ve PO I'den başlıyorsun. Bunun mantıklı bir rolü yoooook. Fear RP zorunlu bir kural, bunu bilmeyecek kadar lowsun işte. ooc karakterininde ıc karakterin gibi pussy düşkünü olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen o fotoğrafları sol elinle kopyalayıp atıyorsun (tahmin). Fear RP yapmayınca CK izni otomatik geliyor fakat dünyada kimse ölmek için yaşamaz. Kim olursa olsun, hayata tutunmayı, direnmeyi dener. Hiçbir şey sikinde değilmiş gibi davranan insanlar bile bunu düşünüyor, eğer hayatın gereksiz bir şey olduğunu düşünseydi gidip milleti avlamak/harcamak yerine kendi canına kıyar, orada kendi işini bitirirdi.
Tecavüz/Taciz gibi kurallara bile izin vermeyen bir insansın. (ben bu tutumu hep yanlış buldum, oyuncuya izin kalsa bile ben izin alınmaması taraftarıyım ama senin gibi troller yok "/do vajinağsı suğandııı, owens sulandığ" dediği için alınması en güzel şey.) Benim rollerimi eleştirebilecek kaliteye daha gelmedin, sen o low bilginle (bana göre low) devam et, rollerinde başarılar.

Ben konuşmam diyorsun iyi hoş, alta baktığımda art arda dört-beş (4-5 anlamazsan) yorum görüyorum. "Konuşmamak"dan anladığın buysa konuşmayı düşünemiyoruuuum!
Triggerd aksfakfkas senin rol kopyan mı asfkafmkqwrqkmrqwknwqkrwqdnwajdnasn emotelerinin bir tanesini bile yazmadım :D sırf sen kulak arkasına alma emotesi verdin diye kadın rollerim boyunca saçımı kulağın arkasına almadım sen neyin kafasını yaşıyorsun ya? aynen pussy biriyim askfakfasfksamfaskfsma hepsinin rolünü yaptık merak etme sana açıklamam burada kendimi yoramam, helperken rapor attm sonra sen pdde olan helper olduğun için bu konuları bilirsin dedim sana yazdm qwkwqekqwrkwmfkasm fotoları sol elimle yapıştırıyorum aynen knk :D solak olduğum içindir belki ^^ lowum knk fear-rp kuralına tekrar bak halen bakmamışsın öğretememişim sanırım tüh :( taciz rolleri felan diyorsun ne zmn bana sordular izin var mı diye? cidden şuan şu moddasın nasıl laf atsam, nasıl karalasam, nasıl nasıl nasıl ;D verdiğim emoteyi nerede gördün ya? benle rol bile yapmadın düzgünce ne yaşıyorsun anlamıyorum?

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #46 : 14 Temmuz 2018, 15:25:51 »
Hayat felan diyorsun :D FEAR-RP yapmadım diye ts çağırıp sinirden sesi titreyen adam sen değil miydin? ;D dur şuraya politikayı atim de okursun. Seninle girdiğim rolde beni CK edebilirdin orada kural ihlali diye birşey yoktu, bu senin rolüne bağlı sen ise ooc olarak ts çağırıp konuşmaya pardon tartışma çıkarmaya çalıştın ^^

Korku Rolü (Fear RP)
Gerçekte yapmaktan korkacağınız, cesaret edemeyeceğiniz şeyleri oyun içerisinde yapmaya çalışmaktır. Eğer biri sizi kaçırdıysa ve korku rolü yapmıyorsanız kişi sizin izniniz olmasa da karakterini öldürebilir. (CK)
Çocuk rollerinin arkasına sığınarak bu kuralı çiğneme hakkınız yoktur.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #47 : 14 Temmuz 2018, 15:29:11 »
Ve yalvarmak felan diyorsunda helper'dın sana yazdım ne yapmamı bekledin anlamadım sanki normal userken yardım et dedim ve sen PD'de gelirdin diyordun PD'de ben senin yanına gelmedim bu ne alaka :D

Çevrimdışı Yönetmen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 20 Ekim 2021, 21:47
Toplam oynama: 131 gün, 23 saat
« Yanıtla #48 : 14 Temmuz 2018, 18:25:34 »
İşte yeri göğü yaradan rabbim nelere kadir!!!

Çevrimdışı IrResistibLe

Mapper
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vera Volkova Lv.47