Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

CR Şikayetleri hk.

Başlatan Luanvice, 02 Ocak 2021, 03:31:50
Okunma sayısı 729 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
CR Şikayetleri hk.
« : 02 Ocak 2021, 03:31:50 »
Merhaba,

SS ile açılan CR şikayetleri otomatik olarak reddedilmesi gerekiyor. Video kaydı olmadığı sürece hiçbir şekilde CR şikayetlerinin kabul edilmemesi lazım. Yaklaşık birkaç gün önce yaşadığım bir olay yüzünden bu AR-GE'yi açıyorum, şikayetlerde CR'lerin SS ile sonuçlandırılması çok saçma bir olay. SS ile CR şikayetlerini tam anlamıyla kanıtlayamazsınız(araç altına alınmadığı sürece vs.) Daha 2 gün önce birini ezdim(emote verdim ama ss yoktu). Sonrasında adam aracımı yumruklamaya vs. başlayınca adamdan uzaklaşmak için aracı geri-ileri çektim o sırada adam birkaç defa ezildi, SS alıp şikayet açtı ve sicilime bomboş yazıldı. Ticket açıncada ileti yasağı yedim.

Cidden saçma bir durum. Diyelim adam geldi aracın önüne atladı ve SS aldı adama şikayet açtı? Ne olacak bu durumda? Adam ceza mı yiyecek yapmadığı birşeyden dolayı? 2 Tane SS'le CR şikayeti sonuçlandırılması aşırı saçma bir durum. Video kaydı olmadığı sürece veya fazla SS olmadığı sürece kabul edilmemesi lazım. Adam bilerek yapıyordur ve sürekli bunun SS'ini alıp yollarsan tam kanıtlayabilirsin ama yanlışıkla ezme veya adamın aracın önüne atlaması gibi durumlar mevcut olduğunda ne oluyor?

Kimine göre saçma bir AR-GE olarak gelebilir ama ilerde böyle bir duruma düşerseniz bana hak vericeksiniz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Spect

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Benja Heda Lv.16
Köken: İtalyan
Son giriş: 23 Ocak 2021, 16:54
Toplam oynama: 43 gün, 21 saat
Ynt: CR Şikayetleri hk.
« Yanıtla #1 : 02 Ocak 2021, 03:40:54 »
Tek bir ss ile olmuyor birkaç ss (3-5, 6-7) tane olayı yetkilinin gözünde canlandıracak kadar,
Şöyle söyliyim herkesin pc si iyi değil ve video almak fps yi kat kat düşüren birşey. Sen emote ile ezdiysen zaten kanıt alman gerekir. sonuçta adama sıkma hakkı doğuyor ve rol düşmanlık seviyesine kadar ilerliyor...
Neyse onu geçeyim diyeceğim şu ki cr'yi ss ile kanıtlamak zaten zor kalkması gibi bir durum oyuncuların bazılarını üzerken bazıların da leehine ihlal yaapmasına sebep verir. (çimentocu mantığı; geçerken hop sa şunu bir ezeyim)

"Diyelim adam geldi aracın önüne atladı ve SS aldı adama şikayet açtı?" tek bir ss ile kabul edilmiyor da.
2 ss ile sen iki farlı açıdan gözüktüysen yetkili ona göre değerlendirmiştir.
ar-ge dir saygı duyuyorum fakat geliştirme kısmına dahil göremiyorum. Desteklemedim.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 02 Ocak 2021, 03:48:22 »
Tek bir ss ile olmuyor birkaç ss (3-5, 6-7) tane olayı yetkilinin gözünde canlandıracak kadar,
Şöyle söyliyim herkesin pc si iyi değil ve video almak fps yi kat kat düşüren birşey. Sen emote ile ezdiysen zaten kanıt alman gerekir. sonuçta adama sıkma hakkı doğuyor ve rol düşmanlık seviyesine kadar ilerliyor...
Neyse onu geçeyim diyeceğim şu ki cr'yi ss ile kanıtlamak zaten zor kalkması gibi bir durum oyuncuların bazılarını üzerken bazıların da leehine ihlal yaapmasına sebep verir. (çimentocu mantığı; geçerken hop sa şunu bir ezeyim)

"Diyelim adam geldi aracın önüne atladı ve SS aldı adama şikayet açtı?" tek bir ss ile kabul edilmiyor da.
ar-ge dir saygı duyuyorum fakat geliştirme kısmına dahil göremiyorum. Desteklemedim.

https://i.hizliresim.com/mFe0CN.png | Burada aracın önüne atlıyor ve yanlışıkla eziyorum.

https://hizliresim.com/8FGU1b | Burada emote verip vuruyorum fakat SS'im yok maalesef. Alamadım o an, daha doğrusu aldım fakat emotede yok.

Ben burada kasıtlı olarak 1 defa çarpıyorum. Ticket açmama rağmen ticket sonucunda ileti yasağı yedim. Şu SS'ler ile şikayet sonuçlandırılıyor, 200 Dakika CR jaili yiyorum. Jaili geç o önemli değil fakat sicilim sıkıntı çıkartıyor. Yani şu 2 SS bile değil tek SS'le CR şikayetinden işlem görüyorum. Bende o an yanlışıkla ezdiğime dair vs. video alamıyorum hadi benimde FPS'im düşüyor, o nasıl olacak? Ne bu ya SS'lerle CR şikayeti felan sonuçlandırılmaz bana göre sonuçlandırılırsa adam gibi 5-6 SS ile alın. Şurada adama 1 kez vuruyorum diye 200 dakika jaile girdim. Oyundan soğudum artık.

Çevrimdışı wenoxy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Owen McField Lv.30
Köken: Kanadalı
Son giriş: 16 Nisan 2025, 12:38
Toplam oynama: 68 gün, 21 saat
Son giriş: 20 Aralık 2024, 21:12
Toplam oynama: 246 gün, 19 saat
Köken: Kanadalı
Son giriş: 20 Aralık 2024, 21:04
Toplam oynama: 3 gün, 22 saat
Köken: Arap
Son giriş: 29 Nisan 2024, 21:08
Toplam oynama: 0 gün, 12 saat
Owen Mowen Lv.30
Son giriş: 22 Ağustos 2024, 23:56
Toplam oynama: 1 gün, 20 saat
« Yanıtla #3 : 03 Ocak 2021, 01:02:56 »
adam kafamın üstüne araç bırakıyo ss alıyom ve jail yiyo? Eğer düzgün ss alırsan videoya gerek kalmaz.

Çevrimdışı Sky.dll

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 08 Ekim 2024, 23:44
Toplam oynama: 68 gün, 16 saat
Köken: Japon
Son giriş: 16 Eylül 2023, 14:08
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #4 : 03 Ocak 2021, 01:26:54 »
herkes nasıl video alacak?

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 03 Ocak 2021, 05:54:56 »
Herkes video alsın demiyorum net ve fazla kanıtlarla sonuçlandırılsın diyorum. CR yiyorsa o an 10 tane SS alsın veya arkaya Fraps yüklesin Fraps'tan kasmadan SS alıp açsınlar şikayetini ben öyle yapıyorum mesela. Ama gelipte burada 1 tane 2 tane SS'le CR şikayetini kanıtlayamazsınız. Resmen hakkım yenildi bu sadece bana yapılan birşey değil sanırım, adam aracın önüne atladı SS aldı ve şikayet açtı, sonra jail yedim. Cidden kafayı yedirten bir durum çıldırmamak elde değil yani. 1-2 SS'le net kanıt alsan bile CR şikayetleri sonuçlandırılmamalı arkadaş adam aracın önüne atlayıp atlamadığını nasıl kanıtlayacak adam? İşlemi uygulayan yetkili bunu nasıl kanıtlayacak? 2 Tane SS'le CR şikayeti sonuçlandırılamaz. Şaka gibi bir olay bu gidip şimdi birinin aracının önüne atlasam SS alıp şikayet açsam kabul mu olacak?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Ocak 2021, 03:42
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #6 : 03 Ocak 2021, 11:07:20 »
https://i.hizliresim.com/8FGU1b.png bu ss te adam küfür ettiği için gaza gelip aracın altına alıyorsun

https://i.hizliresim.com/mFe0CN.png bu ss te ise yanındaki herif ağla diye bağırmış ama chate yansımamış buda uzaktan gelip adam yoldayken tepesinden geçip gittiğin anlamına geliyor

ticket açtığında rahat durursan ileti yasağı alma gibi bir ihtimalin yok
emote verdiğinide hiç zannetmiyorum rolün gidişatına bakılırsa emote vermiş olabileceğin bir boşluk yok ss lerin zaman aralığı birbirine çok yakın

eğer olay bunun gibi net bir şekilde göz önünde canlanmıyorsa yani ortada 1 den fazla ihtimal bulunuyorsa ss lerden işlem uygulanmıyor bu yüzden desteklemiyorum herkes video çekemiyor

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 03 Ocak 2021, 13:38:46 »
https://i.hizliresim.com/8FGU1b.png bu ss te adam küfür ettiği için gaza gelip aracın altına alıyorsun

https://i.hizliresim.com/mFe0CN.png bu ss te ise yanındaki herif ağla diye bağırmış ama chate yansımamış buda uzaktan gelip adam yoldayken tepesinden geçip gittiğin anlamına geliyor

emote verdiğinide hiç zannetmiyorum rolün gidişatına bakılırsa emote vermiş olabileceğin bir boşluk yok ss lerin zaman aralığı birbirine çok yakın

eğer olay bunun gibi net bir şekilde göz önünde canlanmıyorsa yani ortada 1 den fazla ihtimal bulunuyorsa ss lerden işlem uygulanmıyor bu yüzden desteklemiyorum herkes video çekemiyor
Herkes video çekemiyor bahanesinden kurtulun artık. Atılan iletileri okuyun.

Adam küfür ettiği için gaza gelsem araçla ezmem direkt olarak düşmanlık alırım DM atarım. Yanımdaki adam trollcü hatta DM'ci, niye gaza gelip araçla altıma alayım. Bagajım silah doluydu istesem sıkardım. Olayı bilmeden boş laf yapmanın anlamı yok, emote verildi olay anında SS yok. 2 tane SS'le nasıl olayı çözmeyi başarabiliyorsun? Rolün öncesi var, sonrası var sen hala 2 SS arasında emote attığımı dile getiriyorsun :D

Madem forum görevlileri ve adminler 2 tane SS ile CR attığımı kanıtlayabiliyorsa bana gelip adamın aracın önüne atlayıp atlamadığını da kanıtlasınlar. Bunu söylediğim için ileti yasağı yemiştim.

Ben şikayetin gazıyla gelmedim buraya zaten. CR atmış olsam bu kadar uğraşmam fakat bilerek yapmadığım birşeyden dolayı haksız olarak jail görüyorum ve sicilim kirleniyor. Adamın sicili çok belli, ben 3 aydır tek bir sicil almamışım burada CR attığımı 1 SS'le kanıtlıyorlar :D Bu şekilde tek bir tane SS'le CR şikayeti sonuçlandırılamaz. Adam aracın önüne atladı diyorum hala ezdi diyorsunuz olum ben 3 aydır ne sicil alıyorum ne kural ihlali yapıyorum işim gücüm yok gidip CR mi atıcam adama. Kural ihlali yapmak istesem zaten o an DM atarım adama ne CR atıcam ikiside zararlı çıkartır sadece. Bilerek CR atmışımda, 1 SS CR'yi kantlarmışta vs. vs.

Onu bunu bilmem ben. 2 Tane 3 tane SS'le CR şikayeti sonuçlandıramazsınız. Ben aracın önüne atlasam tek ss alsam gider tek şikayetle adamın sicilini kirletirim bu mu yani?

Fraps açın, F9'e ekran görüntüsünü atayın ve CR yediğinizde F9'a abanın, öyle şikayet açın. Video kaydı almaya gerek yok. Bahane aramayın.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Ocak 2021, 03:42
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #8 : 03 Ocak 2021, 14:02:06 »

Herkes video çekemiyor bahanesinden kurtulun artık. Atılan iletileri okuyun.

Adam küfür ettiği için gaza gelsem araçla ezmem direkt olarak düşmanlık alırım DM atarım. Yanımdaki adam trollcü hatta DM'ci, niye gaza gelip araçla altıma alayım. Bagajım silah doluydu istesem sıkardım. Olayı bilmeden boş laf yapmanın anlamı yok, emote verildi olay anında SS yok. 2 tane SS'le nasıl olayı çözmeyi başarabiliyorsun? Rolün öncesi var, sonrası var sen hala 2 SS arasında emote attığımı dile getiriyorsun :D

Madem forum görevlileri ve adminler 2 tane SS ile CR attığımı kanıtlayabiliyorsa bana gelip adamın aracın önüne atlayıp atlamadığını da kanıtlasınlar. Bunu söylediğim için ileti yasağı yemiştim.

Ben şikayetin gazıyla gelmedim buraya zaten. CR atmış olsam bu kadar uğraşmam fakat bilerek yapmadığım birşeyden dolayı haksız olarak jail görüyorum ve sicilim kirleniyor. Adamın sicili çok belli, ben 3 aydır tek bir sicil almamışım burada CR attığımı 1 SS'le kanıtlıyorlar :D Bu şekilde tek bir tane SS'le CR şikayeti sonuçlandırılamaz. Adam aracın önüne atladı diyorum hala ezdi diyorsunuz olum ben 3 aydır ne sicil alıyorum ne kural ihlali yapıyorum işim gücüm yok gidip CR mi atıcam adama. Kural ihlali yapmak istesem zaten o an DM atarım adama ne CR atıcam ikiside zararlı çıkartır sadece. Bilerek CR atmışımda, 1 SS CR'yi kantlarmışta vs. vs.

Onu bunu bilmem ben. 2 Tane 3 tane SS'le CR şikayeti sonuçlandıramazsınız. Ben aracın önüne atlasam tek ss alsam gider tek şikayetle adamın sicilini kirletirim bu mu yani?

Fraps açın, F9'e ekran görüntüsünü atayın ve CR yediğinizde F9'a abanın, öyle şikayet açın. Video kaydı almaya gerek yok. Bahane aramayın.

ben muhtemel senaryoyu açıkladım adam gayet net kanıtlar sunmuş aksi varsa senin kanıtlaman gerekiyor
fraps madem bu kadar kullanışlı bir dahakine fraps ile emotenin ss ini alıverirsin bu kadar basit
burada ağlamanın lüzmu yok beğenmiyorsan bırakırsın sunucuyu başka sunucu mu yok sanki

Çevrimdışı SHARON

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 27 Kasım 2024, 00:48
Toplam oynama: 159 gün, 18 saat
Son giriş: 22 Temmuz 2024, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
Son giriş: 22 Temmuz 2024, 01:05
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #9 : 03 Ocak 2021, 14:12:21 »