https://i.hizliresim.com/8FGU1b.png bu ss te adam küfür ettiği için gaza gelip aracın altına alıyorsun
https://i.hizliresim.com/mFe0CN.png bu ss te ise yanındaki herif ağla diye bağırmış ama chate yansımamış buda uzaktan gelip adam yoldayken tepesinden geçip gittiğin anlamına geliyor
ticket açtığında rahat durursan ileti yasağı alma gibi bir ihtimalin yok
emote verdiğinide hiç zannetmiyorum rolün gidişatına bakılırsa emote vermiş olabileceğin bir boşluk yok ss lerin zaman aralığı birbirine çok yakın
eğer olay bunun gibi net bir şekilde göz önünde canlanmıyorsa yani ortada 1 den fazla ihtimal bulunuyorsa ss lerden işlem uygulanmıyor bu yüzden desteklemiyorum herkes video çekemiyor
Herkes video çekemiyor bahanesinden kurtulun artık. Atılan iletileri okuyun.
Adam küfür ettiği için gaza gelsem araçla ezmem direkt olarak düşmanlık alırım DM atarım. Yanımdaki adam trollcü hatta DM'ci, niye gaza gelip araçla altıma alayım. Bagajım silah doluydu istesem sıkardım. Olayı bilmeden boş laf yapmanın anlamı yok, emote verildi olay anında SS yok. 2 tane SS'le nasıl olayı çözmeyi başarabiliyorsun? Rolün öncesi var, sonrası var sen hala 2 SS arasında emote attığımı dile getiriyorsun
Madem forum görevlileri ve adminler 2 tane SS ile CR attığımı kanıtlayabiliyorsa bana gelip adamın aracın önüne atlayıp atlamadığını da kanıtlasınlar. Bunu söylediğim için ileti yasağı yemiştim.
Ben şikayetin gazıyla gelmedim buraya zaten. CR atmış olsam bu kadar uğraşmam fakat bilerek yapmadığım birşeyden dolayı haksız olarak jail görüyorum ve sicilim kirleniyor. Adamın sicili çok belli, ben 3 aydır tek bir sicil almamışım burada CR attığımı 1 SS'le kanıtlıyorlar

Bu şekilde tek bir tane SS'le CR şikayeti sonuçlandırılamaz. Adam aracın önüne atladı diyorum hala ezdi diyorsunuz olum ben 3 aydır ne sicil alıyorum ne kural ihlali yapıyorum işim gücüm yok gidip CR mi atıcam adama. Kural ihlali yapmak istesem zaten o an DM atarım adama ne CR atıcam ikiside zararlı çıkartır sadece. Bilerek CR atmışımda, 1 SS CR'yi kantlarmışta vs. vs.
Onu bunu bilmem ben. 2 Tane 3 tane SS'le CR şikayeti sonuçlandıramazsınız. Ben aracın önüne atlasam tek ss alsam gider tek şikayetle adamın sicilini kirletirim bu mu yani?
Fraps açın, F9'e ekran görüntüsünü atayın ve CR yediğinizde F9'a abanın, öyle şikayet açın. Video kaydı almaya gerek yok. Bahane aramayın.