Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sınavlar iptal olsun

Başlatan CardanAdam, 23 Aralık 2020, 20:38:45
Okunma sayısı 3893 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 12 Ocak 2023, 15:51
Toplam oynama: 124 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Aralık 2022, 13:56
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
Ynt: Sınavlar iptal olsun
« Yanıtla #30 : 24 Aralık 2020, 16:45:33 »
isteyen yapıyo öğreniyo sınavlarda da başarılı oluyo boş yapmayın
Onun için değil zaten

sağlık kısmı bahane asıl derdiniz çalışmamış olmak
1700 kişilik okulda sınav oldum hes kodları 1 hafta önceden adam gibi toplandı girişte ateş ölçümü yapıldı sağlıklı herhengi bir semptom göstermeyen öğrenciler daha öncesinde hazırlanan plana göre sınıflara yerleştirildi ve sınavlar yapıldı hocalar dahil bir allahın kulu orada virüs kapmadı

ya olm herkesi kendi okulunla karıştırma, benim arkadaşım spor lisesinde okuyor ve bi hoca virüslü olduğu halde okula geldiği için okuldaki 121 kişi virüs kaptı

Çevrimdışı jinggg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ağustos 2024, 21:48
Toplam oynama: 286 gün, 21 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 08 Ağustos 2024, 01:51
Toplam oynama: 6 gün, 6 saat
Juti Jutsku Lv.24
Köken: İskandinav
Son giriş: 18 Temmuz 2024, 21:27
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #31 : 24 Aralık 2020, 17:02:11 »
Gelelim şu sınav konularına.

Biliyorsunuz ki canlı derslere katılım çok az. Katılanların bir kısmı da konudan bir şey anlamıyor. Anlamadığım bir konudan kalmak istemiyorum şahsen çünkü kaldığım 7 ders daha var  :dft006: . Evet tabi ki bir not verilsin ama bu anlamadığımız bir konu üstünden değilde genel performansımızdan verilsin.

katılımın seninle bir alakası yok tek başına olsan bile o hoca dersini anlatmak zorunda
hocanın anlattığından anlamıyorsan o ders saati boyunca farklı kaynaklardan çalışma yapabilirsin canlı derse katılım zorunluluğu yok
şurada kaç dersin yazılı sınavı yapılıyor zaten allah aşkına 10-11 tane dersin yazılısı oluyor genelde
7 tanesinden kalmak için senin eylül ayından beri hiç çalışmamış olman gerekiyor

Canlı derslere katılma zorunluluğu yok derken? Verilen notlar sadece yazılı olarak geçmeyecek çoğu canlı derslere katılım oranından verilecek. Birde bu çalışmıyorsunuz falan fistan konuşuyorsun, çalışmamak eyvallah ama sorulan sorularda zor olmayacak sınav yaptık diyebilmek için sınav yapılacak neticesinde pek bir etkisi olmayacak. Yani insanların sınavlardan korkup sınav yapmayın demesi olanaksız birşey sağlığın ön planda olduğu ortada ki altını çiziyorum sen üniversitede okuyorsun bildiğin üzere üniversiteler bağımsızdır devlet bir şey demediği sürece MEB'e bakmaksızın yüz yüze eğitiminide açar, ortaokul ve liselerde bu durum farklı senin üniversiten önlemleri sıkı bir şekilde aldı diye tuvaletleri eğitim zamanında boktan geçilmeyen liselerin önlem almayacaklarını bütün türkiye cumhuriyeti vatandaşları olarak biliyoruzdur. -önlemleri sıkı şekilde alacaklar kesin- diye bir kaide yok gelip burda bilim adamı gibi çalışmıyorsunuz falan deme atlarım sana.
Bir şey ayrı yazılır canım , Türkiye Cumhuriyeti büyük yazılır, cümlenin sonuna . koy , Burda değil Burada , .

Canlı derslere eğer katılım zorunluluğu olsaydı tüm sınıf buna dahil olurdu.  Son sınavlarımı vermek için okula giderken sınav yerinde resmen insanlar bir birleri ile iç içe gireceklerdi. Bizi sınava sosyal mesafe gözetmeksizin aldılar.  Çıkışta metro kısmında resmen bir kıyamet söz konusu herkes bir birine sarılı bir şekilde hamburger ciye girdiler. Tek sorun çalışmamak olsa neyse derim.
Birbirine olacak ve hamburgerciye olacak.  :halay:

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jin Akihiro Lv.24
Köken: Japon
Son giriş: 18 Şubat 2024, 00:11
Toplam oynama: 176 gün, 20 saat
Millie Pitts Lv.24
Son giriş: 14 Temmuz 2023, 20:36
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #32 : 24 Aralık 2020, 17:10:16 »
isteyen yapıyo öğreniyo sınavlarda da başarılı oluyo boş yapmayın
haklı

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
Son giriş: 23 Temmuz 2021, 13:51
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
« Yanıtla #33 : 24 Aralık 2020, 17:11:00 »
Gelelim şu sınav konularına.

Biliyorsunuz ki canlı derslere katılım çok az. Katılanların bir kısmı da konudan bir şey anlamıyor. Anlamadığım bir konudan kalmak istemiyorum şahsen çünkü kaldığım 7 ders daha var  :dft006: . Evet tabi ki bir not verilsin ama bu anlamadığımız bir konu üstünden değilde genel performansımızdan verilsin.

katılımın seninle bir alakası yok tek başına olsan bile o hoca dersini anlatmak zorunda
hocanın anlattığından anlamıyorsan o ders saati boyunca farklı kaynaklardan çalışma yapabilirsin canlı derse katılım zorunluluğu yok
şurada kaç dersin yazılı sınavı yapılıyor zaten allah aşkına 10-11 tane dersin yazılısı oluyor genelde
7 tanesinden kalmak için senin eylül ayından beri hiç çalışmamış olman gerekiyor

Canlı derslere katılma zorunluluğu yok derken? Verilen notlar sadece yazılı olarak geçmeyecek çoğu canlı derslere katılım oranından verilecek. Birde bu çalışmıyorsunuz falan fistan konuşuyorsun, çalışmamak eyvallah ama sorulan sorularda zor olmayacak sınav yaptık diyebilmek için sınav yapılacak neticesinde pek bir etkisi olmayacak. Yani insanların sınavlardan korkup sınav yapmayın demesi olanaksız birşey sağlığın ön planda olduğu ortada ki altını çiziyorum sen üniversitede okuyorsun bildiğin üzere üniversiteler bağımsızdır devlet bir şey demediği sürece MEB'e bakmaksızın yüz yüze eğitiminide açar, ortaokul ve liselerde bu durum farklı senin üniversiten önlemleri sıkı bir şekilde aldı diye tuvaletleri eğitim zamanında boktan geçilmeyen liselerin önlem almayacaklarını bütün türkiye cumhuriyeti vatandaşları olarak biliyoruzdur. -önlemleri sıkı şekilde alacaklar kesin- diye bir kaide yok gelip burda bilim adamı gibi çalışmıyorsunuz falan deme atlarım sana.
Bir şey ayrı yazılır canım , Türkiye Cumhuriyeti büyük yazılır, cümlenin sonuna . koy , Burda değil Burada , .

Canlı derslere eğer katılım zorunluluğu olsaydı tüm sınıf buna dahil olurdu.  Son sınavlarımı vermek için okula giderken sınav yerinde resmen insanlar bir birleri ile iç içe gireceklerdi. Bizi sınava sosyal mesafe gözetmeksizin aldılar.  Çıkışta metro kısmında resmen bir kıyamet söz konusu herkes bir birine sarılı bir şekilde hamburger ciye girdiler. Tek sorun çalışmamak olsa neyse derim.
Birbirine olacak ve hamburgerciye olacak.  :halay:
börbörking yazmadığıma doğa et sjsj  :57: :57: :57:

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Aralık 2020, 21:12
Toplam oynama: 44 gün, 4 saat
« Yanıtla #34 : 24 Aralık 2020, 18:06:26 »
okuldaki müfredatı youtubede çok güzel anlatan hatta anlamanız için götünü yırtan birçok hoca varken böyle aptalca şeylere heves etmeniz çok saçma tamamen boş iş, tamamen ders çalışmayam emek vermeyem kafası. interneti olmayanlara sesim çıkmaz ama burada olduğuna göre internetin de var. çabala.

kıraç anadolu lisesi mezunuyum derslerim de çok iyi değildi. diploma notum 63 virgüllü bir şeydi. ilk yılımda üni kazanamadım, tercihte yapmamıştım gerçi. mezun senemde ne okula gittim ne dershaneye ama ilk senemde 0 olan matematik netimi 10-15 bandına çıkarmıştım, sadece youtube'den çalışarak yaptım. ayrıca piyasada artık çözümsüz kitap kalmadı. youtubeden ders çalış, çözümlü kitaptan test çöz, çözemediğinin cevabına ve çözümüne bak. bol şans.

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #35 : 24 Aralık 2020, 18:57:21 »
ohh bugünde linç edildik çok şükür
dersine adam akıllı çalışıp sınavların iptal olmasını isteyen bir allahın kulunu görmedim kimse kusura bakmasın
mart ayında okullar kapandığından beri kafeden kafeye atlayan her yerde gezen tozan bir kitap yüzü açmamış bir tane dersi düzgünce dinlememiş elemanlar sınav dönemi kendisinin ve ailesinin sağlığını düşünür olmuş xD

okuldaki müfredatı youtubede çok güzel anlatan hatta anlamanız için götünü yırtan birçok hoca varken böyle aptalca şeylere heves etmeniz çok saçma tamamen boş iş, tamamen ders çalışmayam emek vermeyem kafası. interneti olmayanlara sesim çıkmaz ama burada olduğa göre internetin de var. çabala.

kıraç anadolu lisesi mezunuyum derslerim de çok iyi değildi. diploma notum 63 virgüllü bir şeydi. ilk yılımda üni kazanamadım, tercihte yapmamıştım gerçi. mezun senem de ne okula gittim ne dershaneye ama ilk senemde 0 olan matematik netimi 10-15 bandına çıkarmıştım, sadece youtube'den çalışarak yaptım. ayrıca piyasada artık çözümsüz kitap kalmadı. youtubeden ders çalış, çözümlü kitaptan test çöz, çözemediğinin cevabına ve çözümüne bak. bol şans.

adam haklı

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #36 : 24 Aralık 2020, 19:32:31 »
ayrıca içinde bulunduğum z kuşağı, tüm imkanlara sahip olup sürekli söylenip, her boka muhalif olma ve söylenme özelliğine sahip. biraz eğlenin, biraz yaşamayı bilin. internette her şey var 2020-2021 yıllarındayız. 1800lü yıllarda değiliz.

Çevrimdışı CardanAdam

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Mayıs 2025, 18:13
Toplam oynama: 28 gün, 22 saat
Son giriş: 07 Eylül 2024, 15:38
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #37 : 24 Aralık 2020, 19:42:52 »
ayrıca içinde bulunduğum z kuşağı, tüm imkanlara sahip olup sürekli söylenip, her boka muhalif olma ve söylenme özelliğine sahip. biraz eğlenin, biraz yaşamayı bilin. internette her şey var 2020-2021 yıllarındayız. 1800lü yıllarda değiliz.
Biz öyle bir şey mi dedik?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #38 : 24 Aralık 2020, 20:55:16 »
ağlama kardeşim tüm imkanların varsa ağlama, çabala. sizinki virüsten korunmak veya virüsten korkmak değil. sınavdan kaçmak, çalışmamak. veya internetten sınav olursa kopya çekmek. yok öyle bir dünya. maskeni gerekirse siperliğini tak, minik bir kolonya kutusunu cebine koy. hiçbir şey olmaz. kaç ay oldu en tehlikeli yerlere de girdim, önlemimi aldım sapasağlamım daha korona olmadım.

Çevrimdışı CardanAdam

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Mayıs 2025, 18:13
Toplam oynama: 28 gün, 22 saat
Son giriş: 07 Eylül 2024, 15:38
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #39 : 24 Aralık 2020, 21:59:23 »
ağlama kardeşim tüm imkanların varsa ağlama, çabala. sizinki virüsten korunmak veya virüsten korkmak değil. sınavdan kaçmak, çalışmamak. veya internetten sınav olursa kopya çekmek. yok öyle bir dünya. maskeni gerekirse siperliğini tak, minik bir kolonya kutusunu cebine koy. hiçbir şey olmaz. kaç ay oldu en tehlikeli yerlere de girdim, önlemimi aldım sapasağlamım daha korona olmadım.
Ne alaka Allah aşkına? Ben imza verin mi dedim sadece paylaştım!